![]() |
hmmm.. a najgorsze jest to, że kojarzę wasze nicki z WD a na żywo nie wiem kto jest kto???:stupido
|
Ja z tej wystawy generalnie nie wiele kojarzę ;-) Ale Was pamiętam :P
|
Larson Dar Wilka
kl pośrednia ocena doskownałą lokata 2/4 opis - krótki :) Jagoda, nas chyba kojarzysz nie tylko z forum...?! <lol> |
Quote:
"Lars rzeczywiście pobiegł 'poprawnie'... ale ja zajebiście" :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
Quote:
|
trunksia ja też kojarzę z zewnątrz, tak mi się wydaje ;-)
Gipson pięknie biegałeś :chaos ;-) |
super, gratulacje dla wygranych oraz tych kto byli i dzieki :) Gierka zadowolony :)
|
Całkowicie nieoczekiwany sukces, brakuje jednak jakiś pamiątkowych fotek, może ktoś przypadkiem uchwycił w kadrze mojego konia.Za linki lub maile byłbym wdzięczny
|
Quote:
|
Quote:
Gratulacje! Życzenie się spełniło i to jeszcze na tak obstawionej wystawie! Należało się Aszczurowi! :p |
Gratulacje wielkie dla wszystkich zwycięzców! A szczególnie dla tych BIS-owych:)!
A pochwalcie się wreszcie kompletną stawką i fotkami może,hę?:)Bo TYCH CO NIE DOTARLI tu z ciekawości skręca!;) |
Aaaale było fajnie ;) Gratulacje dla wszystkich!!! Anczer piękny i bezapelacyjnie na BOBa zasłużył, Asta charakterem chyba sędziego powaliła na łopatki ;) Dostała CWC, CACIB i Zwycięzca, a tym samym.... tadam.... skończyła Championat Polski!!!!! :lol:
Ja jestem bardzo dumna z obu moich chłopaczków. I Jared i Mandżur zachowali się wspaniale, debiuty pierwsza klasa. Dziewczyny jestem z Was obu dumna!!!!! :) Chłopaki mają charakterki superowe a i na ringu było widać całą włożoną w nie prace :tard Leelusha nie bardzo, ale popracujemy nad nią i kiedyś będzie lepiej :) Wszystkie moje małe oceny wybitnie obiecujące. Leelek bez lokaty, bardzo podobało mi się to, że sędzia przywiązywał dużą wagę do charakteru, więc moja mała zasłużenie została ostatnia :p - w opisie mamy "wymaga więcej pewności siebie, ale jest b. przyjacielska" :) |
Quote:
|
Hi,
Bardzo fajna wystawka - tyle wilczaczków w jednym miejscu, to taka odskocznia od codzienności. Astce gratulujemy ukończenia Ch.PL., Piotrowi i Baruchowi gratulejszyn! NOooo a dla Anczerka……… WIELKIE BRAWA!!!!!!! Jak dla mnie, to na chwilę obecną najbardziej zasługujący w Polsce na BOBa samiec -wilczak :p i życzę mu jeszcze dużo, dużo Bobków – hehe! Anula miałaś rację – nie zawiodłam się!:love:love:love Gaj z U.T. kl. szczeniąt WO, Naj. Szczenię, BIS 2 |
Quote:
|
Byłem chyba trochę "w szoku" do dzisiaj, bo dopiero teraz przypomniało mi się,że nie pogratulowałem rywalowi,(Grzegorz chyba ma na imię) zdobycia Best Junior.
Chociaż całkowicie zgadzam się z sędzią i jego opisem ..." ładna głowa, elegancki,db górna linia,db kolor,db kościec,db ruch, db kątowanie, db temperament...." i mój koniu jest najpiękniejszy:-) Trochę musiałem się jednak pochwalić |
Spoznione, ale jak najbardziej szczere gratulacje dla wnukow. Poszaleliscie! :)
I nie zapominam o Aszczurze: :beer Mam nadzieje, ze ten CACIB zmobilizuje Was, abyscie jednak (choc) od czasu do czasu pokazali sucz. Za duzo fajnych wilczakow pouciekalo nam w ringow! |
Quote:
|
Quote:
Aszczu będę dalej wystawiać, bo mnie to sprawia frajdę- Witek jak zapowiedział umywa od tego ręce. Ale na pewno będę się starała unikać wystaw na których z góry wiadomo jak ustawiona jest stawka. Nie stać nas na takie zabawy. Ani finansowo ani nerwowo ;) |
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 01:44. |