Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Wystawy (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   MWPR Katowice 16-18.03.2012 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=21652)

jagoda_n 18-03-2012 21:36

hmmm.. a najgorsze jest to, że kojarzę wasze nicki z WD a na żywo nie wiem kto jest kto???:stupido

trunksia 18-03-2012 21:58

Ja z tej wystawy generalnie nie wiele kojarzę ;-) Ale Was pamiętam :P

Gipson 18-03-2012 22:25

Larson Dar Wilka
kl pośrednia
ocena doskownałą
lokata 2/4
opis - krótki :)

Jagoda, nas chyba kojarzysz nie tylko z forum...?! <lol>

Gipson 18-03-2012 22:27

Quote:

Originally Posted by Gipson (Bericht 426350)
Larson Dar Wilka
kl pośrednia
ocena doskownałą
lokata 2/4
opis - krótki :)

Jak to powiedział Marcin do Graby:
"Lars rzeczywiście pobiegł 'poprawnie'... ale ja zajebiście"
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

anula 18-03-2012 22:34

Quote:

Originally Posted by Gipson (Bericht 426353)

noooo cwicza chlopaki, wczoraj ich widzialam na rowerze na wislostradzie :p

jagoda_n 18-03-2012 22:41

trunksia ja też kojarzę z zewnątrz, tak mi się wydaje ;-)
Gipson pięknie biegałeś :chaos ;-)

wolfin 19-03-2012 00:06

super, gratulacje dla wygranych oraz tych kto byli i dzieki :) Gierka zadowolony :)

tarasbulba 19-03-2012 08:11

Całkowicie nieoczekiwany sukces, brakuje jednak jakiś pamiątkowych fotek, może ktoś przypadkiem uchwycił w kadrze mojego konia.Za linki lub maile byłbym wdzięczny

jagoda_n 19-03-2012 08:57

Quote:

Originally Posted by tarasbulba (Bericht 426427)
Całkowicie nieoczekiwany sukces, brakuje jednak jakiś pamiątkowych fotek, może ktoś przypadkiem uchwycił w kadrze mojego konia.Za linki lub maile byłbym wdzięczny

ja mam jakieś przypadkowe, niezbyt dobrej jakości i nie z podium, ale jesteście na nich, daj maila na priv czy gdzie tam wolisz :P

Grin 19-03-2012 09:24

Quote:

Originally Posted by trunksia&witgor (Bericht 426289)
A ja mam pucharek, sia la la la la la :lol::lol::lol:

No właśnie to chciałam powiedzieć! :D
Gratulacje! Życzenie się spełniło i to jeszcze na tak obstawionej wystawie! Należało się Aszczurowi! :p

Bajka 19-03-2012 10:33

Gratulacje wielkie dla wszystkich zwycięzców! A szczególnie dla tych BIS-owych:)!
A pochwalcie się wreszcie kompletną stawką i fotkami może,hę?:)Bo TYCH CO NIE DOTARLI tu z ciekawości skręca!;)

Gia 19-03-2012 10:50

Aaaale było fajnie ;) Gratulacje dla wszystkich!!! Anczer piękny i bezapelacyjnie na BOBa zasłużył, Asta charakterem chyba sędziego powaliła na łopatki ;) Dostała CWC, CACIB i Zwycięzca, a tym samym.... tadam.... skończyła Championat Polski!!!!! :lol:
Ja jestem bardzo dumna z obu moich chłopaczków. I Jared i Mandżur zachowali się wspaniale, debiuty pierwsza klasa. Dziewczyny jestem z Was obu dumna!!!!! :) Chłopaki mają charakterki superowe a i na ringu było widać całą włożoną w nie prace :tard
Leelusha nie bardzo, ale popracujemy nad nią i kiedyś będzie lepiej :)
Wszystkie moje małe oceny wybitnie obiecujące. Leelek bez lokaty, bardzo podobało mi się to, że sędzia przywiązywał dużą wagę do charakteru, więc moja mała zasłużenie została ostatnia :p - w opisie mamy "wymaga więcej pewności siebie, ale jest b. przyjacielska" :)

Jasmina 19-03-2012 13:17

Quote:

Originally Posted by Gia (Bericht 426447)
Ja jestem bardzo dumna z obu moich chłopaczków. I Jared i Mandżur zachowali się wspaniale, debiuty pierwsza klasa. Dziewczyny jestem z Was obu dumna!!!!! :) Chłopaki mają charakterki superowe a i na ringu było widać całą włożoną w nie prace :tard

Dziekuje bardzo :) Jestem zadowolona z tej wystawy właśnie dlatego, ze Jared czuł sie całkiem pewnie wśród setek ludzi i różnej maści psów. Gratuluje bardzo braciszkowi oraz pozostałym zwycięzcom. No i tak jak większość czekam na zdjęcia :)

GRABA 19-03-2012 21:09

Hi,
Bardzo fajna wystawka - tyle wilczaczków w jednym miejscu, to taka odskocznia od codzienności.
Astce gratulujemy ukończenia Ch.PL., Piotrowi i Baruchowi gratulejszyn!
NOooo a dla Anczerka……… WIELKIE BRAWA!!!!!!! Jak dla mnie, to na chwilę obecną najbardziej zasługujący w Polsce na BOBa samiec -wilczak :p

i życzę mu jeszcze dużo, dużo Bobków – hehe!
Anula miałaś rację – nie zawiodłam się!:love:love:love
Gaj z U.T. kl. szczeniąt WO, Naj. Szczenię, BIS 2

GRABA 19-03-2012 21:10

Quote:

Originally Posted by Gipson (Bericht 426353)

a to, to, to mnie powaliło fakt:) - Ta Ola ma z Tobą wesoło:)

tarasbulba 20-03-2012 20:58

Byłem chyba trochę "w szoku" do dzisiaj, bo dopiero teraz przypomniało mi się,że nie pogratulowałem rywalowi,(Grzegorz chyba ma na imię) zdobycia Best Junior.
Chociaż całkowicie zgadzam się z sędzią i jego opisem ..." ładna głowa, elegancki,db górna linia,db kolor,db kościec,db ruch, db kątowanie, db temperament...." i mój koniu jest najpiękniejszy:-)
Trochę musiałem się jednak pochwalić

z Peronówki 24-03-2012 10:45

Spoznione, ale jak najbardziej szczere gratulacje dla wnukow. Poszaleliscie! :)

I nie zapominam o Aszczurze: :beer Mam nadzieje, ze ten CACIB zmobilizuje Was, abyscie jednak (choc) od czasu do czasu pokazali sucz. Za duzo fajnych wilczakow pouciekalo nam w ringow!

z Peronówki 24-03-2012 10:50

Quote:

Originally Posted by erendil (Bericht 425112)
My tez 3mamy kciuki za wszystkich i żałujemy, że nas nie będzie. Może uda nam się przybyć do Opola

Probujcie! Ja w tym roku postanowilam nie przeoczyc konca nadsylania zgloszen, wiec bede jak nic... ;)

trunksia 24-03-2012 21:07

Quote:

Originally Posted by z Peronówki (Bericht 427012)

I nie zapominam o Aszczurze: :beer Mam nadzieje, ze ten CACIB zmobilizuje Was, abyscie jednak (choc) od czasu do czasu pokazali sucz. Za duzo fajnych wilczakow pouciekalo nam w ringow!

Dzięki :) Choć to, że nie wygrywamy nigdy nie stanowiło dla nas problemu. Problemem było to, że na wystawach przegrywają super psy z psami które są nie fajne albo dużo mniej fajne od przegranych. I często przegrywają tylko z powodu kolesiostwa.
Aszczu będę dalej wystawiać, bo mnie to sprawia frajdę- Witek jak zapowiedział umywa od tego ręce.
Ale na pewno będę się starała unikać wystaw na których z góry wiadomo jak ustawiona jest stawka. Nie stać nas na takie zabawy. Ani finansowo ani nerwowo ;)

jagoda_n 24-03-2012 21:19

Quote:

Originally Posted by trunksia&witgor (Bericht 427029)
Dzięki :) Choć to, że nie wygrywamy nigdy nie stanowiło dla nas problemu. Problemem było to, że na wystawach przegrywają super psy z psami które są nie fajne albo dużo mniej fajne od przegranych. I często przegrywają tylko z powodu kolesiostwa.
Aszczu będę dalej wystawiać, bo mnie to sprawia frajdę- Witek jak zapowiedział umywa od tego ręce.
Ale na pewno będę się starała unikać wystaw na których z góry wiadomo jak ustawiona jest stawka. Nie stać nas na takie zabawy. Ani finansowo ani nerwowo ;)

heyy, to może podpowiedz które to wystawy ;-) bo my też mamy wiecznie pecha.. albo nasz burek nie jest tak ładny jak mi się wydaje, że jest..wiadomo, każdy właściciel w swoim psiaku zakochany, przynajmniej ja w moim strasznie, najpiękniejszy jest dla mnie na świecie :P

All times are GMT +2. The time now is 01:44.