Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Wystawy (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Mwpr katowice 18-20.03 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=16884)

Gia 20-03-2011 22:47

Gratulacje dla wszystkich!!!!
Wystawa pierwsza klasa choć sędziowanie ekspresowe :twisted:
Baldur świetny i wcale nie taki nieśmiały jak Mistrali opisywała :P
Preścik jak na tak małego szczyla super się zachował, więc jestem mega mega dumna z niej i z początkującego handlera - Marchenckiego ;)
Bies - na żywo... jeszcze piękniejszy niż na fotkach, no mowę mi odebrało :shock: i charakter miodzio, otwarty, kontaktowy, boski facet ;)
Scylla wymiotła w klasie młodzieży i na BIS Junior 4 lokata ;) Gratulacje!!!!!
Kalinka jak to Kalinka, zawsze sama w klasie, więc nic specjalnego ;) Ale jak widziałam nie tylko ona łysa :rock_3
Uni i Chantka jak zawsze wymiotły konkurencję, czyli nie pozostały dłużne Lu!!!
Siostry C Srdcervac - gratulacje!!!!! wszystkie jesteście boskie, a Sexi po prostu cudo, tak się Preścikowi dawać zagryzać ;)
W konsekwencji kalinka nie zjadła żadnej suczki, baa... nawet się wąchała i jakby trochę bawiła z towarzystwem - tylko początki były trudne ;)

Więc jeszcze raz. GRATULACJE!!!!!! Warto było jechać na wystawę, żeby Was wszystkich spotkać i poznać tych "nowych"!!! ;)

Nota bene, sędzia ekspresowy, ale całkiem sympatyczny - dowiedziałam się, że suka wygląda jak szczeniak i jest prawdziwym psem pracującym - w to mi graj ;)

Spider 20-03-2011 23:09

Dostaliśmy taki opis:suczy wyraz,dobra głowa,szyja ,łopatki ,kl.piersiowa,zad i osadzony ogon.Dobra sierść dobrze się rusza.Wybitnie obiecująca:happy.Chyba dobrze jest????Pozdrooo Spiderka

Gia 20-03-2011 23:09

Powiedziałabym że jest... wybitnie obiecująco ;)

Galicja 20-03-2011 23:10

Jest Bardzo, Bardzo dobrze :) wręcz Wybitnie ;)

konek 20-03-2011 23:13

Gratulacje dla wszystkich wygranych!!!!!:klatsch

sssmok 20-03-2011 23:25

Quote:

Originally Posted by Wonderfull Wolf ES (Bericht 367428)
niedojrzała klatka piersiowa,....":p

Ze niby zielona??? :twisted:

Quote:

Originally Posted by Spider (Bericht 367463)
Dobra sierść dobrze się rusza.

A tu ewenement - ruchoma siersc, no no no... :twisted:

Faktycznie bylo wesolo :D

Ja ze swojej strony gratuluje wszystkim, ale przede wszystkim naszej "malej" Scylli :D No i oczywiscie siostrom Bru 8)
Rodzina przede wszystkim ;-)

Spider 20-03-2011 23:31

Dziewczyny ,dziękuję!Mnie najbardziej cieszy że poprawiłyśmy bieganie:pA z prywatnych spraw to po socjalu pociągowym Czakram sama wskoczyła do auta !!! a z tym mamy kłopoty oby tak zostało:klatsch Jeszcze muszę zaznaczyć że była z nami Zuzia (córa 6 l) Kurcze SOCJAL to miałam ja!!!! Jestem zadowolona...A dzisiaj mamy drugie święto bo mój pan Mąż w tym samym czasie obronił swoje kolejne studia podyplomowe:sooo_hapyWięc otwieramy dobre wino i świętujemy!!!!Za wszystkie CSV ,ich właścicieli :beer. No i koniec szkoły!!!!!!!! Spiderka

Z LASÓW LOTHLORIEN 21-03-2011 00:11

Padam na twarz, niewiele napisze, bo już majaczę ;) Była rewelka, zaskoczyła mnie moja sucz, powąchała sędziego niemal zanim wyciągnął rękę :D Szkoda, że dwie sunie nie mogą dostać pierwszego miejsca :( W naszym przypadku z Czako to chyba kwestia indywidualnego gustu sędziego. One są takie podobne! ... poza niektórymi różnicami ;P

GRATULACJE DLA WSZYSTKICH WYGRANYCH!!!! Scylka szybko się zmyła, a chciałam pogratulować, więc czynię to teraz.

Baldurek jest przekochany, wszyscy go macali, miziali i niuniali ;)

Focie z socjalu wrzucę niebawem w temacie galicyjskich :)

Ps. Graba..... nie wybaczę :twisted: :P ;)

Gaga 21-03-2011 00:15

Składamy gratulacje, widzę, że wesoło rozpoczęty sezon:) żałujemy jedynie, że "najlepsza partia" w polskiej populacji zajęła 2 miesjce (tak, tak, ściskaliśmy łapy za Biesa!), ale to nic, jeszcze chłopak pozamiata!

marchencki 21-03-2011 00:52

Dzięki wszystkim za miły dzień. Bies to w końcu bies;) musi mieć kosmate myśli.:twisted: Szczególne dzięki dla Sexy za wymęczenie Presty a tym samym gwarancję spokojnego wieczoru. :P Co do mojego wystawiania Presty, to ja się nie znam. ;) Próbowałem małpować to co robili poprzednicy.;) Z czasem może się nauczymy. Poziom wystawiania jaki prezentują nasze Mamusie jest odległą przyszłością. Prędzej czy później trzeba będzie dorównać, bo przecież nie mamy wyjścia.:twisted:;-) Tak czy inaczej duma mnie rozpiera, że jedynym stresem Presty było 'z kim nowym się teraz pobawić?' 8) Jeszcze raz dzięki i do zobaczenia!

Mistrali 21-03-2011 02:03

Gratuluję wszystkim i dziękuje za gratulacje :grins Szczególnie dziękuje Madzi i Oli, bez których chyba nie wytrzymałabym oczekiwania na finały :lol: Zresztą wszyscy byli tak sympatyczni i otwarci że po prostu już nie mogę się doczekać kolejnej wystawy i tym samym koljnego spotkanka :Rose Wystawa niesamowicie pomogła Baldurowi z jego nieśmiałością i dystansem do ludzi, po paru godzinach każdy mógł już go miziać i głaskać i w ogóle zrobił się z niego inny pies :cool: Wszystkim, którzy kibicowali na finałach dziękuje, krzyki była słychać że ho ho :lol: Oczywiście największy socal Baldur zawdzięcza Zuzi :cool:, która głaskała go po łapkach, trzymała jak prawdziwa mała przyszła właścicielka wilczaka i upewniała się czy Baldurowi niczego nie brakuje :lol: Baldur jest niepocieszony że nie ma już towarzystwa Zuzi :nonono2 My mamy bardzo ładny opis, sędzi powiedział że Baldur ''ma naprawdę ładne ciało,bardzo ładny ruch i tylko musi przebywać z ludźmi'' ;-). Co do finału to wciąż jestem w lekkim szoku :lol: Gdy sędzina wybrała nas do czwórki pomyślałam ''Baldur będzie miał co najmniej czwarte miejsce, wow'', a potem jak powoli sędzina dobierała psom lokaty i w końcu wybrała Baldiego na pierwsze to po prostu :stupido :daysmile Sędzina podeszła do ''pudła'', zatrzymała się przy nas i przy onku, który zajął drugie i powiedziała że decyzja między tymi dwoma psami była ciężka ale ''postanowiła uhonorować Baldura bo dziś rzadko na wystawach widzi się tak piękny egzemplarz wilczaka i że Baldur ma naprawdę piękne uszy'' :oops::cool3 myślałam że na tym pudle zemdleję :lol: Pierwsza wystawa Baldiego = super socjal, super nowe znajomości, super atmosfera i super wygrana. Dziękuje Danielowi za tego małego szczyla i pani Bożenie, która dopingowała nas telefonicznie razem z tatą Maxem :gent

szasztin 21-03-2011 09:39

Czy można prosić o szczegółowe wyniki :)

No i gratki dla wszystkich !!!!!!!!!

Bajka 21-03-2011 09:41

No, na prawdę wielkie gratulacje dla Baldurka! :) Poszalał chłopak i to na starcie:)! Mistrali, a kto Was w finałach sędziował?

Quote:

Originally Posted by marchencki
Poziom wystawiania jaki prezentują nasze Mamusie jest odległą przyszłością. Prędzej czy później trzeba będzie dorównać, bo przecież nie mamy wyjścia.

hihihi, marchencki, no Wy to nie macie wyjścia już kompletnie - poziom wystawiania jaki prezentuje Wasza mamusia, jest odległy dla wielu nie tylko w wilczakach ;) To jak Kalinka współpracuje z Gią w ringu to jest na prawdę super sprawa! :):)

Gaga 21-03-2011 09:47

Quote:

Originally Posted by marchencki (Bericht 367504)
Tak czy inaczej duma mnie rozpiera, że jedynym stresem Presty było 'z kim nowym się teraz pobawić?' 8)

Gratulacje właśnie za to, może wreszcie idzie nowa jakość w rasie? :)

marchencki 21-03-2011 11:09

Z zaspania zapomniałem wczoraj napisać najważniejsze. Gratulacje dla zwycięzców, szczególne dla Baldura!!!:)

Quote:

Gratulacje właśnie za to, może wreszcie idzie nowa jakość w rasie? :)
Mam szczerą nadzieję, że to prawda. :)

Gipson 21-03-2011 12:42

My również wszystkim gratulujemy i bardzo serdecznie podzrawiamy. Cieszymy się, że mogliśmy Was poznać. Dla Larsa i dla mnie był to niesamowity socjal (ciekawe dla kogo większy:) ).
Najbardziej jesteśmy zadowoleni ze spotkania z mamusią bo to dla niej tam przyjechaliśmy, tak samo jak ona dla nas tylko że Uni nie marnuje czasu i doskonale umiała powiązać przyjemne z pożytecznym :)

Jeszcze raz gratulujemy.

DORA 21-03-2011 15:39

Gratulacje dla tych co na pudle i dla calej reszty Wilczakowej:cool3 no i szczegolne dla naszego synusia Biesia:sweetCyberM
Mam tylko madzieje ze bedzie nam dane spotkac Was na jakiejs wystawie.
Czekamy niecierpliwie na foto-relacje z wystawy:rock_3

Gipson 21-03-2011 16:01

Quote:

Originally Posted by DORA (Bericht 367591)
Gratulacje dla tych co na pudle i dla calej reszty Wilczakowej:cool3 no i szczegolne dla naszego synusia Biesia:sweetCyberM
Mam tylko madzieje ze bedzie nam dane spotkac Was na jakiejs wystawie.
Czekamy niecierpliwie na foto-relacje z wystawy:rock_3

To może Nowy Dwór za 3 tygodnie, będziemy razem z Biesem :)

Wonderfull Wolf ES 21-03-2011 16:20

Quote:

Originally Posted by sssmok (Bericht 367473)
Ze niby zielona??? :twisted:

Mnie nie pytaj, sam nie wiem :) wydaje mi się, że to ma jakiś związek z "suchością", że łapy ma blisko siebie w sensie, że za bardzo. On jest sędzią i on zna wzorzec, dopuszczam do siebie myśl, że Wondera może mieć niedojrzałą klatkę cokolwiek autor miał na myśli :)

A swoją drogą sssmok Scylla super - podobna do siostrzyczki, że ho ho (mam na myśli Sung). Pozdrawiam również przewodników Scylli:)!

Mistrali 21-03-2011 16:29

Baldur po wystawie zrobił się taki pewny siebie (to chyba przez ten pucharek :evil_lol) że po wyjściu ze spodka zaczął zaczepiać Zirę i Czakram. Szczególnie spodobał mu się ogon Ziry :twisted: Dostało się też jakiemuś biednemu chartowi, który akurat szedł w tę samą stronę :lol:

All times are GMT +2. The time now is 17:08.