Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Žijeme s vlčákem... (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=119)
-   -   Mapka kde žijí čsv (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=13091)

Hanka 14-01-2011 10:44

Aha, už to chápu, takhle dozadu jsem zatím nic nehledala:)

mellorn 14-01-2011 12:12

ja jsem nas tam chtela pripojit,ale nevim proc se operace nezdarila. Proste jsem to na Vratislavove ulice v Praze nevidela. Budu to muset ve volne chvili podrobneji prozkoumat,kde je chyba...

Tyna 18-01-2011 15:33

Tak jsem se právě dívala znovu na mapu a nějaký "odborník" mi smázl všechno info a přesunul značku, takže tímto mu opravdu děkuji a prosím všechny, dejte si pozor na to, co upravujete :evil:

Romana 18-01-2011 16:24

Stačí, když nebudete přihlášená, když jsem tam dávala naší značku, automaticky se hodila na konec (už jsme na začátku) a když jsem byla na první stránce, neviděla jsem nás, ale po odhlášení jsou vidět značky i z druhé stránky... :)

Tyna 19-01-2011 09:48

Ne v seznamu... na mapě, chovka tam byla, ale info žádné a značka posunutá někam úplně jinam. Problém je to, že kdokoli může cokoli změnit a smáznout, tak to chce si dávat pozor ;-)

Hanka 17-06-2011 07:34

Jen posunuji nahoru. Dopisujte se na mapku ;-)
http://www.google.com/maps/ms?ie=UTF...a10fa6b8aee67b

Undertaker 17-06-2011 12:14

Tak už sme přestěhovaný ;-) Jen tak mimo... co psi, kteří už jsou za duhovým mostem? Mazat?

Rhilien 15-10-2011 01:19

A psi co jsou v zahranici, ale presto maji uveden pobyt v CR v PP???

edit po zapsani na mapu: Jak je mozny, ze po odhlaseni je na mapce napsano jen "Znacka mista 202" a ne jmeno psa, tak jak to vidim pri prihlaseni????`pooomooocc

Hanka 18-10-2011 10:29

Helčo, obracím se na tebe jako tvůrkyni mapy: nechtěla bys vytvořit ještě jednu, do které by se zanesla všechna čsv v Evropě? Koukám, že tuhle naší českou někdo přejmenoval na "čsv v Evropě".
Myslím, že by se hodila, abychom my chovatelé věděli, kde bydlí třeba náš vysněný plemeník, kterého chceme použít :lol::lol:.
Hodila bych odkaz na všechny jazykové verze, ať se tam lidi zanesou pod stejnými pravidly jako tady (barvy, pojmenování CHS,..)

Marianka.W 18-10-2011 14:30

V neděli večer jsme jeli autem skrz obec Zlatá poblíž Úval a potkali jsme mladou dvojici s fenkou ČSV. Neměli jsme čas zastavit a seznámit se.
Nevíte někdo, kdo by to mohl být? Na mapce jsem nic nenašla.
:wolf

Šakalka 19-10-2011 21:24

Quote:

Originally Posted by Marianka.W (Bericht 409069)
V neděli večer jsme jeli autem skrz obec Zlatá poblíž Úval a potkali jsme mladou dvojici s fenkou ČSV. Neměli jsme čas zastavit a seznámit se.
Nevíte někdo, kdo by to mohl být? Na mapce jsem nic nenašla.
:wolf

Dobrý den, Marianko,

byli jsme to my :-D, krásná náhoda. V autě jsem vám zahlédla dokonce několik ČSV, ale nedopočítala jsem se. Také jsme chvíli čekali, zda scouvnete, ale chápu, na hlavní to nebyla ideální situace. Jsme přímo ze Zlaté. Dokonce v tu samou chvíli co vy zastavila na druhé straně jiná paní a také zavedla řeč na naší čubinku. Jinak bychom se také rádi seznámili, ČSV je naše první a máme tisíce otázek na zkušenější chovatele. Hlavně se dostáváme do puberty a já mám pocit, že mi hrábne a že brzy budu běhat po Bohnicích. V takové chvíli člověk potřebuje někoho na konzultaci a uklidnění, že je to normální a že to přejde. Takže budete-li mít chuť a zájem, jsme k dispozici a vždy připravení ke kávičce, nebo procházce.

Markéta

Undertaker 19-10-2011 21:38

Ahoj, my se s vámi nepotkali, ale na procházku klidně zajedem. Ale jestli to vidíš spíš na ty Bohnice, tak to budu mít jenom přes řeku, to by bylo lepší :)

Marianka.W 19-10-2011 22:22

Quote:

Originally Posted by Šakalka (Bericht 409217)
Markéta

Tak to byla fofr odpověď...

My dost spěchali ke kamarádovi do Tuklat a mysleli jsme, že jste si nás nevšimli. Škoda. Ale až tam pojedem příště, tak se stavíme. Možná v neděli.

Svět je malej a vlčáci jsou všude.. :thumbs :thumbs :thumbs

Rhilien 21-10-2011 10:16

Quote:

Originally Posted by Hanka (Bericht 409035)
Koukám, že tuhle naší českou někdo přejmenoval na "čsv v Evropě".

Dobrovolne se priznavam..;) a hned objasnim proc - objevila jsem na te mapce 2 vlajecky ve Svycarsku, jednu ve Spanelsku, nekolik v Polsku a dokonce i v Rusku..tak jsem si logicky rekla, ze to jsou CSV v Evrope (mapka nebyla pojmenovana nijak). Jestli to nekomu vadi, tak to prejmenujte. Ale to chcete vymazat ty chudaky z ostatnich zemi co uz se tam napsali? :lookaround

to Marianka.W a Sakalka: jee, to je krasny, takhle se "videt"..ja bych se taky rada s nekym potkala...ale jsem holt "trosku" z ruky :|

Adrian 21-10-2011 10:46

...................

Marianka.W 21-10-2011 10:48

Ve Španělsku je vás určitě víc než jen jedna vlaječka. Jenže Espaňa je holt veliká zem.
Zkus šoupnout mapku na španělské fórum a třeba vlaječky přibydou.

Rhilien 21-10-2011 11:35

To je dobry napad, vim ze je jich tu celkem dost..ale vetsina je na severu nebo kolem Madridu..(a to je prece jen jeste z ruky, ale porad bliz nez do CR ;)

pato_garzik 21-10-2011 12:54

nechcem rypat ale keby sa nasiel niekto co ma vela casu a nevie cim ho vyplnit tak by mohol spravit mapku pre kazdy stat a popresuvat tam vlajocky z povodnej mapky.
prezeraci dakuju vopred ;-)

Šakalka 27-10-2011 19:20

Quote:

Originally Posted by Rhilien (Bericht 409386)
to Marianka.W a Sakalka: jee, to je krasny, takhle se "videt"..ja bych se taky rada s nekym potkala...ale jsem holt "trosku" z ruky :|

Setkání jsme si střihli už i osobně, nejen přes sklo auta a bylo to naprosto neuvěřitelné :D, mít na zahradě 5 ČSVéček je nádhera, to byla smečka, vážně radost pohledět. Najednou člověk i zjistí, že jejich vlčoun není jednojediným pošukem pod sluncem :lol:.

Rhilien 28-10-2011 11:23

Quote:

Originally Posted by Šakalka (Bericht 410227)
Setkání jsme si střihli už i osobně, nejen přes sklo auta a bylo to naprosto neuvěřitelné :D, mít na zahradě 5 ČSVéček je nádhera, to byla smečka, vážně radost pohledět. Najednou člověk i zjistí, že jejich vlčoun není jednojediným pošukem pod sluncem :lol:.

Super :cool3, diky za zpravu...muselo to byt paradni..Tohle bych si taky prala..Tak treba me tu nekdy prepadnete..SAKALKA A MARIANKA se smeckou..;)

All times are GMT +2. The time now is 20:14.