![]() |
ahoj
My jsme pro,taky nas to napadlo!počasi by mělo byt už rozumne,tak stači se jen domluvit na datum.
|
Ahojky,
super nápad, taky bysme se přidali. Skvěle se nabízí prodloužený víkend o Velikonocích:lol:... Pavlína, David a Agi. |
My s Curtem se určitě taky rádi přidáme..
|
My s Chelsea taky dorazíme, jen tady není kdy a kam? :shock:
|
A ja nesmím chybět:lol:. Dejte nějaký návrh kam půjdem:shock:
|
A ja nesmím chybět:lol:. Dejte nějaký návrh kam půjdem:shock:
|
nazdar!
ted to setkani nějak utichlo,tak jak se domluvime?počasi snad bude už moudre tak bychom neměli vahat.my už se nemužeme dočkat.Hynek a Ajga
|
Tak co tuhle neděli 18.4. v 10h v Kunčicích na nádraží?
|
ahojte
nam by se to hodilo spis v sobotu 17,4 nebo v nedeli mame cvičak.přišli by jsme i Baghirou grey střipek snu.a kam by jsme šli?Hynek
|
Tak třeba další sobotu 24.4.? Tahle sobota se nám moc nehodí :(
|
to zase jedem na svod do jevišovic!tak zas ten dalši potom,to je 1.května
|
Tak nějakou tu neděli, soboty jsou zabité :lol:
|
Tak co bude s tím výletem!:rock_3
|
My jsme pro každou neděli, záleží která bude ostatním vyhovovat. Tuhle neděli taky někam půjdeme na výlet, tak kdo může ať se přidá ;) Může jít na Ondřejník, Pustevny, Kotař....to už se domluvíme potom
|
My jdem taky.
|
Domluvili jsme výlet na sobotu 1.5 v Kunčicích 10.00 u pekárny (nebo na nádraží) půjdem opět na Pustevny jak jsme šli minule tak si udělejte čas a přidejte se budem se těšit.
|
Já jsem se v tom mejlu překlepl, chtěl jsem napsat tuto neděli a ne v sobotu. Domluvili jsme se tedy na tuto neděli 2.5. 8) My v sobotu nemůžeme :(
|
Jsem na Sannyho čekala v Jevišovicích :cry::cry:............
|
Zdravíme, tuto neděli 9.5. bychom opět někam vyrazili na lehčí procházku, opět z Kunčic od nádraží, sraz v 10h. Budeme rádi, když se Vás přidá co nejvíce 8)
Chelsea |
My se přidáme;-);-)
|
All times are GMT +2. The time now is 12:16. |