![]() |
|
|
|
coś nie widać tych fotek... czy tylko ja tak mam?
|
Nie tylko - fotosik padł, a ja wrzucałam z linków znajomej i pewnie po temu nie widać.
|
Jeśli mają to być fotki z kagańcem, to widać je. Fajny sprzęt ma Baaj, ciekawe ile razy słyszałaś że go męczysz takim ciężkim żelastwem zamiast kupić 'lepszą' lekką tutkę weterynaryjną ;-)
|
O już widać :) Cały myk polega na tym, że ten kaganiec jest leciutki. Trochę wyrostowy, więc jeszcze testujemy różną wyskość zapinania, z podpięciem do obroży i bez [patent mojego Michała, jak zwykle], ale generalnie reakcja na kaganiec świetna i jak dotąd tylko jedna próba zdjęcia go.
|
|
Większość osób już wie - Baaj ma kolegę...
A kolega bardzo dzielnie trzyma odpowiedni poziom ;) http://i311.photobucket.com/albums/k...d712c76b86.jpg http://i311.photobucket.com/albums/k...70115b1b75.jpg |
|
No poprostu powalony jestem na ziemię ! Rewelacja jeszcze takiej sesji na tej stronie nie widziałem . Uważam że są to foty 2009 .Super pomysł:p
|
Quote:
|
Tak jest Moja opinia . Może ktoś wpadnie na pomysł zorganizowania konkursu właśnie na taki fajny pomysł fotki czy też opisu zdjęć.
Całe zycie to rozrywka więc bawić się można . |
Quote:
|
Angelsdream naprawde swietne, pogratuluj artysie i tym dwom, czworonożnym tez ;) Naprawde, az czlowiekowi buzia sama sie smieje (choc w moim przypadku to teraz jest naprawde trudne). Dzięki!!:lol::lol:
|
Widać dziś mamy dzień poprawiania humorów. :D
|
:rofl3:rofl3:rofl3:rofl3:rofl3
Dzięki za podzielenie się świetną zabawą. Nie można się nie śmiać. Gratuluję chęci, ujęć i pomysłu. Pozdrawiam Bożena |
Siedzę w pracy i wyobraźcie sobie widok z drugiej strony: Kobieta wpatruje sie ekran kompa a potem pluje w niego i wybucha śmiechem :) - to ja podczas ogladania Waszych foteK:)
REWELACJA:) POGRATULUJ MICHAŁOWI!!! |
:roflmao:roflmao:roflmaoJa też nieźle się ubawiłam nie tylko oglądając, ale czytajć trafne opisy (świetne), bardzo lubię gdy ktoś robi zdjęcie i umiejętnie potrafi opisać emocje danej sytuacji. Brawko!
|
All times are GMT +2. The time now is 23:49. |