Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Wystawy (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Wystawa i spotkania w łodzi 23.09.2007 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=6292)

Gaga 14-09-2007 14:17

Oj dziewczyny, ustalcie zeznania proszę :p 23 czy 24? :D

shaluka 14-09-2007 16:00

Potwierdzone (na wystawe) 24 ...
bo na spotkaniu jest oczywiscie wiecej ;)

DanielZ 14-09-2007 17:40

Stawka na Łódź

Jako że mam suki to odnich zaczne :)

Suki
Champion
1 Brenda
2 Calisto
3 Irris
4 Jolly

Otwarta
1 Dewi

Młodzież

1 Jshtar
2 Gwaihir

Szczeniąt

1 Jadiel
2 Jurba
3 Juvart

Baby
1 Crest
2 Magri
3 Mallory
4 Mila
Psy

Champion

1 Barlog
2 Max

Użytkowa
1 Eligo

Otwarta

1 Cheitan

Pośrednia

1 Eury

Młodzież

1 Idun

SZczeniąt

1 Jabberwock
2 Jotun
Baby

1 Ilmarinen
2 Mentall

Agnieszka 14-09-2007 17:47

Zapowiada się ciekawie! A Pinkówy Daniel nie wystawiasz?

DanielZ 14-09-2007 17:49

Niestety ale Pinki jeszcze długo nie będzie wystawiana :cry:

konek 14-09-2007 20:26

To chyba pierwsza wystawa w Polsce na której mamy tyle Babiaków. Ale będzie pociesznie. Stawka największa ze wszystkich klas. Super.
O której wchodzimy na ring?

Gaga 14-09-2007 20:50

Niech Ci będzie, że zacząłeś od suk:) Dzięki wielkie za pomoc i stawkę :bussi

shaluka 15-09-2007 01:23

ŚWIETNIE! Nareszcie wiecej tych malych,miedzy nogami sie placzacych,niz tych duzych wariatow bedzie :D:D Juz sie nie moge doczekaj jak je zobacze... Super ze sie wszyscy tak zmobilizowali ;) To moze jak Max i Brenda,jak i rowniez ich potomstwo bedzie to mam nadziej ze i Sulejow odwiedzicie? To by byly spotkania rodzinne :D:D

konek 15-09-2007 03:15

Jeżeli z Maxem wyruszę w przeddzień to myślę, że towarzysko wstąpimy na spotkanie z tym, że nocleg i tak mielibyśmy w Łodzi gdzie mamy pewne również towarzyskie zobowiązania. Ale nie jest to jeszcze pewne. Może się okazać, że wyjeżdżamy dopiero nocką i dojedziemy rano. Wszystko zależy od paru innych układów.

Joanna 17-09-2007 09:15

My, niestety, z przyczyn zupełnie niezależnych od nas, musimy zrezygnować ze spotkania. Dobrze, że chociaż na wystawę zdążymy!

Lupusek 17-09-2007 14:39

A czy ktoś wie, o której godzinie wystawa ma się zacząć i o której wychodzą wilczaki?
Poza tym mocna stawka w sukach championkach. Już jestem ciekawa wyników.

wolfin 17-09-2007 18:36

hmm ja tylko za kilka dni powiem czy jade czy nie :(

jiesli co bedzie cie musieli moje urodziny bez mne robic

shaluka 17-09-2007 21:55

A co Daiva,wciaz problemy z samochodem? Musisz w koncu zainwestowac we wlasny ;) Wiesz mozesz ludziom podpowiedziec na co sie zrzucac na urodziny ;)

A tak w ogole to wszystkich bardzo przepraszam, ze jeszcze nie wrzucony plan, ale myslalam ze zrobie to w weekend.. coz okazal sie on zbyt krotki i.. chory.. Doslownie.. jutro bedzie juz wrzucony,bo jeszcze dzis mam wyznaczany czas wychodzenia z cieplego lozka.. coz 39 i zupelna utrata glosu.. Ale, ale do spotkania juz ja sie postaram by bylo wszystko jak nalezy. Mam nadzieje ze wszyscy beda zadowoleni ze spotkania i wystawy.. Naprawde .. ;)

wolfin 17-09-2007 22:06

noo samochod to ja mam :lol:i jieszcze on jiezdzy. mysle ze z nim to i dojade. :)
to inne sprawy dotyczace rodzine :)

a co do prezentow-uwielbiam niespodzianki i ..najwaznejsze jiest chcec cos zrobic fainego, zeby dlugo to pamietac a nie sama wartosc prezenta.

to czekam na faine i zabawne pamiatki z hystoryjkami dla czego to dostalam a nie cos innego.

:) trzymaj sie i jak najszybczej wyzdrow :)

shaluka 17-09-2007 22:17

No no.. Ja tam wole jak o moich urodzinach wiadome jets z nienacka,by nie bylo niezrecznosci( jak to bylo w Geravach) ,ale zobaczymy jak to bedzie to daj znac jak tam strawy,mam nadzieje ze sie wszytko ulozy,jak cos to pisz..

szasztin 18-09-2007 07:37

No to Shaluka potwierdzamy nasze przybycie do Sulejowa: odlicz: 1- Kasia, 2- Sławek, 3- Imbus. Wyjeżdzamy z Sopotu w piateczak rano, około 5-6:00 i chyba bedziemy na miejscu około 12-14:00. Jak się z tobą kontaktowac w Ośrodku- Jakiś numer do Ciebie?

Manu 18-09-2007 14:25

A u nas malutka zmiana planów. Przyjadę z Waldkiem i młodymi czarnuchami koło południa (raczej wcześniej niż później), ale po południu Waldek już pojedzie zabierając psy, a ja zostanę do niedzieli. Miałabym więc dwie prośby, jeśli to nie kłopot... :nice
1) Gdzieś się dla mnie znajdzie na podłodze miejsce do przekimania w śpiworze, prawda...?
2) Upchnę się w jakimś samochodzie jadącym z rana na wystawę ? Margo, zawsze mogę z tyłu Waszego dużego samochodu z wilczakami... :twisted:

Kurcze, już się nie mogę doczekać :sooo_hapy:jumpie

maria_i_wilk 18-09-2007 16:58

Quote:

Originally Posted by Manu (Bericht 105093)
młodymi czarnuchami

A nie dałabyś jakiegoś podsumowania młodzieży? Czy to już są zęby stałe?
http://manu.dogomania.pl/coppermine/...lbum=24&pos=20

Czy dalej się tak samo bawią jak szalone ze sobą, tylko ze sobą, czy też reszta dotrzymuje kroku w tempie ich szaleństw? (To trochę tak jak z Cheyem i Dewi?)
maria i wufi

Huan 19-09-2007 00:22

Wszyscy, ktorzy planuja zostac na noc w Sulejowie niech napisza email lub PW do Shaluki i podadza liczbę osob oraz daty przyjazdu. Wazne, by dac znac do jutra (srody) wieczor najpozniej.

wolfin 19-09-2007 09:06

juz napisalam ze mozna mnie liczyc do tych ktore beda u Shaluki :)
1 osoba i 2 wariatow :) t.z. psow :)

All times are GMT +2. The time now is 09:28.