![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
No tak, tu się urodziłam, jedynie na studiach jestem w Lublinie ;) gdzie się po nich podzieję to jeszcze niewiadoma, ale penie wrócę ;) W sobotę byłam na Szyndzielni z Zirą kolejką linową :D
|
Quote:
To w takim razie Czakram będzie mieć blisko do siostrzyczki :) |
Quote:
http://x.garnek.pl/ga9747/cee83d4a65...3/13615819.jpg |
Meldujemy kolejne maluchy, ktore zdecydowaly sie nie isc sladem rodzenstwa i nie opuszczac jednak kraju... ;)
Teeraal zamieszkala kolo Wroclawia, a Warg w Toruniu..... |
Na Podkarpaciu następujące wilczaki :
1.Aegis Wolf z Peronówki 2.Balta Jantarowa Wataha 3.Dervla wilk z Polskiego Dworu 4.Gorthan Sajgon-Rzeszów 5.Wódz Cwany Wilk 6.C.K Galicyjski Wilk 7.Archangelica Wilk z baśni-Rzeszów 8.Alchemilla Wilk z baśni-Rzeszów ... Jeśli zapomniałam o jakimś, zwalać winę na moją niewiedzę ;) |
Kilka miesięcy temu do Bełku niedaleko Rybnika zawitał Borys z Daru Wilka
|
Quote:
|
Czy w Orzyszu /lub najbliższej okolicy*/, jest jakiś wilczak czechosłowacki?
//Już 2 razy usłyszałam od Męża, że widział jadąc autem /to kiepskie miejsce do obserwacji/ na ulicach Orzysza wilczaka... Z całą stanowczością przeczy, że mógłby to być sugerowany przeze mnie mix-owany owczarek czy saarloss//. Może ktoś coś wie? Mapa nie pomogła... :? Nie, żebym zaraz się chciała spotykać i burzyć czyjś i swój spokój, ale pytam ze zwykłej ciekawości... :) *-oprócz Laili, oczywiście... :roll: |
Mapa już dość nieaktualna, może by ją odświeżyć, bądź stworzyć na nowo?
Np. do tych co są chętni na spotkania od razu z boku dodać adres e-mail czy nr telefonu, by było łatwiej? Wiem, ze przy stronie jest sporo roboty, ale może ktoś znajdzie chwilkę? Pozdrawiamy! |
Brakuje trochę Wilczaków :(
Brakuje trochę z Welkoscyrz Jeżeli brakuje informacji to można sprawdzić w miotach na stronie http://www.welkoscyrz.pl/index.php?s=site&id=6 |
Quote:
|
Aha :D a ja właśnie myślałem że wyszukujecie psów :D
|
Quote:
|
Quote:
Trzy miesiące temu prosiłam też o zmianę danych kontaktowych hodowcy oraz wysyłałam informacje o wynikach badań HD - również bez efektu... |
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 03:34. |