Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Z życia wzięte.... (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=32)
-   -   Ku pamieci nowym wlascicielom - lista szkod (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=2494)

leśniczyna 27-11-2005 20:15

Jezus Maria... zdjęcia z remontu!! :evil: :evil: :evil: :evil:
Innych nie było??? :?
:mrgreen:

z Peronówki 29-11-2005 03:49

Quote:

Originally Posted by Ynk
Hmm...
Przeczytałem, i dalej uważam że to wina Joasi.

No to ja sie wycofuje z tematu, bo nie chce byc przyczyna klotni domowej... ;)

Quote:

Originally Posted by leśniczyna
Jezus Maria... zdjęcia z remontu!! :evil: :evil: :evil: :evil:
Innych nie było??? :?

Joanna, czym sie przyjmujesz! U nas tez wisza fotki z roznych okresow 'przed-', 'wtrakcie-' i 'po-'remontowych..... :wink: :mrgreen: To dopiero katastrofa.... ;)

leśniczyna 29-11-2005 11:09

wracając do tematu, to się bronię nadal, bo nie miałam powodu przypuszczać, że pies coś zniszczy bo NIE RAZ ZOSTAWAŁA W OBCYM SAMOCHODZIE Z INNYMI PSAMI I NIC NIE ROBILA.

No pocieszcie mnie.... :wink:

A co do zdjec... musialam sie jakos usprawiedliwic prawda? :wink: 8)

Joanna 29-11-2005 11:40

Quote:

wracając do tematu, to się bronię nadal, bo nie miałam powodu przypuszczać, że pies coś zniszczy bo NIE RAZ ZOSTAWAŁA W OBCYM SAMOCHODZIE Z INNYMI PSAMI I NIC NIE ROBILA.

No pocieszcie mnie.... :wink: )

Kiedys musi byc ten pierwszy raz!

Quote:

A co do zdjec... musialam sie jakos usprawiedliwic prawda? :wink: 8)

Wlasnie! Nie ma nowych zdjec Demoli!

z Peronówki 29-11-2005 12:58

Quote:

No pocieszcie mnie.... :wink:

OK, no to sluchaj: znam Niemca, ktory zostawil swojego wilczaka w nowym Porsche ze skorzanymi siedzeniami.... Mam pisac dalej..? 8)
Tak wiec wyczyn Demoli tez nie byl jeszcze taki zly... ;)

leśniczyna 30-11-2005 18:34

Quote:

Originally Posted by Joanna
Wlasnie! Nie ma nowych zdjec Demoli!

Hmm..... powiem tak. Ja chwilowo nie mam gdzie umieszczać zdjęć na serwerze, a Ynk ciągle w pracy i jeśli zajrzy na wolfdoga raz na 2 mies. to święto.. tak samo jest np. z gg - raz wysłałam mu całą epopeję - tyle się nazbierało codziennych drobnych wiadomości.
Tylko mail sprawdza codziennie 8)

Z drugiej strony ma to swoje zalety - mając w galerii zdjęcia szczeniaczka, można sobie wyobrazić, jak teraz wygląda.. 8) A trzeba przyznać, że Ynk zrobił wyjątkowo malownicze fotki.
Teraz Demola nie jest już taka delikatna, powabna, z puszkiem zamiast sierści :wink: "Współczesne' zdjęcia są robione tylko komórką, bo mamy lustrzankę, a żeby doprosić o wywołąnie filmu... :shock: :roll: :wink:

Podziwiać Demolkę można będzie w Nowym Dworze - rozdajemy też pamiątki w postaci dziur w rękawach, śladach łap na piersi itp. :twisted: :mrgreen:

Rona 01-12-2005 00:20

Quote:

Podziwiać Demolkę można będzie w Nowym Dworze - rozdajemy też pamiątki w postaci dziur w rękawach, śladach łap na piersi itp. :twisted: :mrgreen:

A mogę zapytać nieśmiało w jakiej formie będziesz rozdawać pamiątki "śladów łap na piersi "? :shock: :mrgreen: :mrgreen:

leśniczyna 01-12-2005 10:14

hmm.
ODLEW W BRĄZIE? :mrgreen:

z Peronówki 28-02-2006 18:55

A moze i na Wolfdogu uda sie stworzyc taki artykul:
http://www.bezdomne.szpice.zahoryzon...iszczenia.html :mrgreen:

Gaga 28-02-2006 21:35

cos mi nie dzial ten link...a bardzo chcialam przeczytac:)

Huan 28-02-2006 21:41

Link juz poprawiony i dziala...

Lupusek 28-02-2006 22:15

Quote:

A moze i na Wolfdogu uda sie stworzyc taki artykul:
http://www.bezdomne.szpice.zahoryzon...iszczenia.html
Artkuł świetny! Tak, myślę, ze to świetny pomysł, żeby zebrać taką dokumentację. A wilczaki mają się przecież czym pochwalić!

Sebastian 28-02-2006 22:25

Jesli chodzi o fotki do artykułu to mam :twisted:

wolfin 28-02-2006 22:30

ja fotek nie mam ale mozna "podrobic" jesli juz sa potrzebne do archywa, chocby Harka jest dobra dziewczynka-kilka zecy (w tym cos i z ptakow) ma na swoim koncie zepsutych.
:cheesy:

z Peronówki 28-02-2006 22:34

To zakladamy galerie o nazwie "W jak strasznych warunkach musza zyc wlasciciele CzW"? :twisted: :wink: :mrgreen:

wolfin 28-02-2006 22:37

Quote:

Originally Posted by Margo
To zakladamy galerie o nazwie "W jak strasznych warunkach musza zyc wlasciciele CzW"? :twisted: :wink: :mrgreen:

aha i to w jakich.

ale moze lepej nie, bo to potem beda CsV wpsiane na liste "psow, ktorych nie mozna miec w domu-bo domu za 5 minut nie zostanie".
bedzie to nowa bron-gryzaca bomba :mrgreen:

Gaga 28-02-2006 22:42

Rewelka! Margo robimy artykul!! Nawet narazajac sie na opinie ze jestemy nieodpowiedzialni, nie przewidujemy i generalnie do kitu !! :twisted: Ja zglaszam swoj czynny udzial w tworzeniu :mrgreen:

z Peronówki 28-02-2006 23:13

Quote:

Originally Posted by Gaga
Rewelka! Margo robimy artykul!! Nawet narazajac sie na opinie ze jestemy nieodpowiedzialni, nie przewidujemy i generalnie do kitu !!

Hmmmm....to moze bedziemy je publikowac pod jakimis nickami? 8)

Gaga 28-02-2006 23:16

Eeeee.. jakimi? Np Gaga? to ok;)

z Peronówki 28-02-2006 23:31

Quote:

Originally Posted by Gaga
Eeeee.. jakimi? Np Gaga? to ok;)

Hmmmm..... :ehmmm Niby powinien byc OK... ;)

All times are GMT +2. The time now is 04:36.