Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Wystawy (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Mwpr katowice 18-20.03 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=16884)

Z LASÓW LOTHLORIEN 20-03-2011 02:27

Quote:

Originally Posted by Spider (Bericht 367254)
:.A ja chyba nie zasnę z wrażenia.Spiderka

Ja jak widać nie śpię :)

Mistrali 20-03-2011 03:56

Quote:

Originally Posted by Z LASÓW LOTHLORIEN (Bericht 367302)
Ja jak widać nie śpię :)

Jest już 2:44 a ja także nie śpię :lol: Jutro ( a właściwie dzisiaj ) będę się chyba czołgała po tym ringu :lol: Ale co zrobić jak sen nie nadchodzi :lookaround

Louve 20-03-2011 19:33

Dobra... Piszcie, jak wyniki z Katowic... :)
Bo polska ekipa w Nitrze poszalała i pozwolę sobie wspomnieć:
Lu wczoraj zwycięstwo młodzieży, BOB oraz... Bis 1 ras narodowych. :)
Resz wczoraj drugi, ale za to dzisiaj na europejskiej CzW... zw. młodzieży. ;)

Mistrali 20-03-2011 20:17

My zaszaleliśmy ;-)
Baldur Braterstwo Wilczaków -ocena wybitnie obiecująca,lokata I,BOB Baby

i w rezultacie ............
BIS BABY
:happy:happy:happy:happy

DanielZ 20-03-2011 20:27

Bravoooooooooooooooooooooooooooo :klatsch:happy:happy:happy. Wyśmienity strat i to na jakiej wystawie .

konek 20-03-2011 20:36

Gratulujemy jeszcze raz!!!! :happyCieszę się bardzo, że Baldur fajnie się zachowywał i że się spodobał. I po co było nie spać w nocy???
Pozdrowienia dla właścicielki i mizianka dla malucha :cool3.

GRABA 20-03-2011 21:28

Mały Baldur był świetnie prowadzony i tu wielkie brawa:p
Na bisach jak słyszeliście jakąś wariatkę, to byłam JA:p kibicowałam tak głośno naszym, że mój mąż, to w krzesło się chował:p

Ja poślizgałam sukami na ringu i to dosłownie, bo wbiłam sobie do głowy, że dywany są dla mnie, nie dla psów, więc one się ślizgały, a ja się pięknie na tych dywanach prezentowałam. Normalnie tak pięknie, że Chantalka dzięki mnie pokonała rywalki zdobywając złoty medal, CWC rozpoczynający jej dorosły CHAMPIONAT. Nooo a potem tak pięknie pobiegłam, że i Unka………. (no cóż kamerzysta filmował nie ten tyłek;), bo to nie Unka tylko ja znaczyłam teren, bo akurat zobaczyłam samczyka:p- nooo znowu tak się pokazałam, że to dzięki mnie Unka wygrała klasę, że to dzięki mnie zdobyła CACIB i dzięki mnie zdobyła BOBA, no taka jestem skromna, że musiałam się tym podzielić.

P.S. Dziękuję za doping, obróżkę zgubiłam:( mam nadzieję, że się nie pogniewasz, ale ja na wystawach naprawdę jestem w innym świecie...
Dziękuję za prezentację maluszka, wiemy, że wszystko mamy ok. teraz musicie się trochę pomordować jak ja kiedyś:)
Ranyyyy Bies, to Bies nie zawiodłam się jest piękny i niesamowicie kochany - świetny charakter i ma niezłą RUDĄ - ha! Fajna ta Wasza ekipa:p
P.S. Dla tych co nie wiedzieli, to Unka ma cieczkę i znaczyła teren przed samczykiem:)

Dla mnie najpiękniej zaprezentowanym psem była siostra Chantalki i to wiele głosów potwierdzało:) Jefa - to było świetne - brawo, brawo!
Dziękuję Ci za wzięcie Chantki na ring, to dla niej zupełnie coś nowego,
a teraz widzę, że jakbyście się znały dłużej, to biegała by z Tobą równie pięknie:)
My na finałach nic, znów prześladowały mnie zielone trampki, co za koleś druga wystawa w roku i znów on - ja to chyba jakiś protest napiszę, bo oczywiście pudło zaliczył.

jacekjg 20-03-2011 21:45

Wielkie brawa dla Baldura za świetny debiut:klatschno i oczywiście gratulacje dla Unki:klatsch:)

Wonderfull Wolf ES 20-03-2011 21:55

oooo, to gratulacje dla Baldura za BISa :p!!!!jakoś tego nie ogarnąłem zupełnie

Bajka 20-03-2011 21:58

GRATULACJE WIELKIE dla zwycięzców i tych BOB-owych i tych w poszczególnych klasach! :):) A największe dla debiutantów!:)

Pochwalcie się wynikami szczegółowymi, nie bądźcie tacy, pochwalcie się:rock_3:rock_3

Rona 20-03-2011 21:58

Już się pogubiłam kto co wygrał (nigdy nie byłam w tym mocna;) ), więc gratuluję wszystkim bez wyjątku! Po prostu cieszę się Waszą radością :)

PS Graba, co tak enigmatycznie piszesz??? Czytam i czytam, i jak nic wychodzi mi, że kamerzysta miał jakiś problem z cieczką, czy to możliwe? ;)

Wonderfull Wolf ES 20-03-2011 22:02

To się nie ma co chwialić, Wondera była bezkonkurencyjna od początku - jedyna w klasie8) A więc pośrednia wygrana i CWC. Z opisu się dowiedziałem, że m.in. ma "suczy wyraz,..., dobre ciało,...., niedojrzała klatka piersiowa,....":p to pierwsze i ostatnie urzekło mnie najbardziej :)

jacekjg 20-03-2011 22:07

Quote:

Originally Posted by Louve (Bericht 367384)
Dobra... Piszcie, jak wyniki z Katowic... :)
Bo polska ekipa w Nitrze poszalała i pozwolę sobie wspomnieć:
Lu wczoraj zwycięstwo młodzieży, BOB oraz... Bis 1 ras narodowych. :)
Resz wczoraj drugi, ale za to dzisiaj na europejskiej CzW... zw. młodzieży. ;)

Dla Was dziewczyny również wielkie brawa:klatsch:klatsch:klatsch

Rona 20-03-2011 22:07

Quote:

Originally Posted by Wonderfull Wolf ES (Bericht 367428)
"suczy wyraz,..., dobre ciało,...., niedojrzała klatka piersiowa,....":p to pierwsze i ostatnie urzekło mnie najbardziej :)

:lol::lol::lol::lol: Dobre! Zachwycające! Uwielbiam takie opisy!

Spider 20-03-2011 22:18

Wielkie gratulacje dla wszystkich!!! Baldur słodziak ,cukiereczek oczarował mnie i nie tylko mnie:rock_3:rock_3:rock_3.Galicyjskie siostry też ładnie się pokazały :cool3 Zira przełamała sie isuper pokazała ząbki,natomiast Czakram nie miała ochoty powąchać sędziego:(.Gratulujemy siostrze:klatsch:klatsch:klatschZirze!!! padam na uśmiech ,choć warto było socjal pociągowy super halowy równierz Spodek opuściłyśmy o 17.30 ipociągiem go home:p:evil_lol.Chba za moment zejdę...Spiderka

anula 20-03-2011 22:18

Jesteśmy padnięci ze zmęczenia, ale:

- było to super doświadczenie, chociaz wyczerpujące fizycznie. Niezly socjal dla wszystkich

- mnie bylo bardzo milo przegrac z Celebem, który jest bardzo ładnym i spokojnym psem ( poza tym już z wystawowym obyciem, nie tak jak my, wieśniaki), mającym do tego naprawdę sympatyczną właścicielkę. Dziękuję Ori :)
Nie wiem jakie odczucia miał Bies, ale chyba luzik, chłopaki nie skakały sobie do gardeł, wymieniły nawet buziaki ;-)

- ja dowartościowałam się patrząc na zachowanie mojego psiura. Wygląd nie mnie oceniać, nie znam się na tym ani nie jestem obiektywna. Ale zachowywał się jak na swój i mój pierwszy raz naprawdę spokojnie, i z tego się cieszę najbardziej :)

anula 20-03-2011 22:21

Aha, niektóre suczki przepraszamy za nieobyczajne zachowania :oops:
Chłopak zaczyna dojrzewać :evil: i hormony mu chyba na mózg padają

Galicja 20-03-2011 22:24

Gratulacje dla Wszystkich obecnych,
ja będę szczera kibicowałam "moim" pannom, i tak naprawdę ktokolwiek w tej klasie by wygrał, byłabym zadowolona. Dumna jestem że Cymbarka tak pięknie sie pokazała i tym razem siostrze na nosie zagrała, choć pewna jestem że na innej wystawie pewnie nie raz jeszcze będą się zmieniać miejscami. Oby tak dalej dziewczyny, Ola, Magda DZIĘKUJĘ :)

Spider 20-03-2011 22:32

Madziu podzięowania należą się Tobie!!!!Kto w końcu nas wprowadza w świat wystaw??? Grzecznie za rączkę, jak dziecko we mgle:shock:,

Narvana 20-03-2011 22:41

Gratki gratki :) spotkanie po wystawie bylo jakies?

All times are GMT +2. The time now is 10:19.