![]() |
Spotykamy się jakoś w weekend?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Choć w sob, i ndz: szkolenie i zdjęcia ale ... moze ...... z 1-2h uda sie uszczknąc:) Umawiajcie sie jak wam pasuje a ja postaram sie dostosować. |
Quote:
|
My dysponujemy całą sobotą i niedzielą do 14-15 max
|
sobota - to tak 14-15. Obrona jest na 12:00. Na 11:00 przychodzą młodsze psy.
A ja zaraz po szkoleniu odstawiam psa i ide na zdjęcia - tak na 95%. |
Halo halo :) No właśnie..można by się jakoś spotkać :)
My też mamy z Białką czasu troszkę w sobotę i niedziele...jak coś to dajcie znać --> 609702207 :) |
Albo mi się wydaje albo ten mój powyższy post pojawił się na forum 3 dni później...;/
Jak w ten najbliższy weekend ? Jakaś sobota? Niedziela ? |
Hej Piotrek!!
Twój post faktycznie pojawił sie dopiero dzis - jaja jak berety:) Co do weekendu - sobaota i niedz szkolenie- ale po czemu sie nie spotkać:). Blizej weekendu dam znać. |
:) Ważne, że teraz posty się pojawiają :) dostałem od Was PW jednak nie mogłem tak wcześnie się spotkać;/ Jeśli mogę to powiem, że Sobota odpowiada najbardziej :) U mnie najpewniejsza :) Do usłyszenia a w takim razie :)
Może tak w ogóle by jakieś spotkanko poza miastem zorganizować ??? |
Za miastem - fajna sprawa!!! Jak zrobi sie cieplej to czemu nie :)
A tak już teraz zapraszam Ciebie z Białką na Wilczakowa Majówkę - od 30.04 do 3.05.- nad Jeziorem Białym koło Juszek - niedalekp od Wdzydz Kiszewskich. Mozna przyjechać na cała majówke lub wpaść tylko na jeden dzień. Już wkrótce więcej info na wolfdogu. Co do Soboty - to sie jeszcze zgadamy. |
Faktycznie post pojawił się dopiero dzisiaj. Co do spotkania, wygląda na to, że ten weekend mamy luźniejszy także prawdopodobnie dopasujemy się do reszty.
|
Heja, ja ruszam do roboty az do 18 tego nas nie bedzie, wiec my niestety tym razem odpadamy. Bawcie sie dobrze!:)
|
Polecam Wam Sobieszewo, bylam tam tej niedzieli po 15 ( po naszym spacerze Kasia) i nie bylo wielu ludzi, zwlaszcza jesli ominie sie głowne wejscie. jest pieknie!!! troche kry jeszcze na wodzie, ale czuc wiosne! mozna poszwedac sie po bunkrach albo pojechac na Mewią Łachę...
|
Sobieszewo jest super!!!! Polecam, byłam na wakacjach - mało ludu, czysta plaża aaaaaachhhhh.
|
Dzięki za miłe spotkanie i fajny wiosenny spacerek :)
Miła wiosenna pogoda, słoneczko..aahh... czuć już lato !! Już trzeba myśleć gdzie jutro bo Białka zaraz odpocznie ;] Dzięki raz jeszcze za możliwość poznania Imbusika i małego cfaniaka spacerowicza (nie będę próbował pisać imienia żeby się nie wygłupić :P ). Białka okazała się nad wyraz łaskawa i chciała go zjeść tylko 1 raz ;] No więc... Co na jutro ? ;] Jacyś chętni ? |
Rychol, wrzuć lepiej trochę fotek naszej siostruni do galerii, na pewno z niej wyrosła juz niezła laseczka 8). Fajnie byloby sie pogapić, mamy ja tylko na zdjeciach z lata 2010... Pozdrawiam!
|
Piotrek - ja około 14:00 kończę szkolenie na Wiczlinie - jakbyś podjechał gdzieś w okolice działek na Wiczlinie - to mozemy pospacerować. Zadzwonię.
|
Poniżej kilka zdjęć z ostatnich spacerków :)
Białka & Nyx: http://i23.photobucket.com/albums/b3.../BialkaNyx.jpg Anczer, Białka & Nyx w tle... http://i23.photobucket.com/albums/b3...lczakowe/1.jpg Imbus & Białka: http://i23.photobucket.com/albums/b3...lczakowe/2.jpg |
All times are GMT +2. The time now is 09:39. |