![]() |
już chyba nie zdążymy
|
Alez oczywiście, że zdążycie! Macie czas do końca tygodnia. Jak chcesz to puśc mi dane mailem a ja mama gotowy formularz do wysłania mailem :P
|
bardzo chętnie tylko ja mam jeszcze nie zarejestrowanego Zygzaga bo bez rodowodu nic się nie da zrobić a w formularzu proszą o nr rejestracyjny No chyba że znasz inny sposób ? to zaraz ci prześle dane
|
Wystarczy wpisac w miejsce nr rejestracyjny: "w przygotowaniu"
|
Zgadza się- do końca klasy szczeniat nie musisz sie przejmowac rodowodem :)
Wysyłaj wszystkie dane i zgłaszamy łobuziaka :) (gaga@wolfdog,org) |
Gaga poszło do ciebie
|
Coraz wiecej nas,coraz wiecej nas :D:D sia lalalla
A rododwodem to sie nie musissz przejmowac nawet do konca w klasie młodzieży, ja przeciez Ishtarce teraz dopiero wyrabiam ;) |
Quote:
ha! to Was zadziwie... Garuda to bardzo grzeczna sunia... 8) |
Tak,tak aświstak siedzi i zawija w sreberka :P:P ;)
Musze to zobaczyc na wlasne oczeta, a wowczas uwierze |
Quote:
|
Mam pytanie.
Na wystawę się z gapiostwa nie zgłosiliśmy, ale 22.09 odwozimy do Chorzowa sunię do nowego domu czy w drodze powrotnej można do Was wpaść na imprezkę? |
Jest juz jakas lista psow na 100% zgloszonych na wystawe i tych co przyjezdzaja w odwiedziny? Bo widze ogolna, ale nie wiem czy wszyscy beda na wystawie i kto kiedy przyjezdza.
Jabbera juz potwierdzilam :) My bedziemy pewnie w piatek. |
Quote:
|
Dziś przyszło potwierdzenie z Łodzi. Mamy numerek 133 :)
|
A Dobrze Poinformowane Źródła mówią o 24 (!!!!!!!!!) zgłoszonych CzW! :shock:
|
O mamo!!!
A zrodla wiedza kto? |
To będzie NIESPODZIANKA 8)
|
my też dostaliśmy już potwierdzenie.
|
....a bedzie niespodzianka,jesli chodzi o zawodu,prosto z Czech:twisted::twisted:
|
Przyjezdzajcie,kazdy mile widziany:twisted:,co do listy, to juz przepatruje forum w dodatku napisalam juz mniej wiecej plan spotkania(liczac od piatku,z niedziela wlacznie ;) ) Ale na razie jest na kartce i musze je jeszcze przepisac,napewno w weekend juz sie pojawi na forum :lol: A lista zgloszonych na wystawe liczy 23 wilczaki,a spotkanie jeszcze wiecej ;) To bedzie rekord łódzkiej wystawy jesli chodzi o ilosc wilczakow :D:D:D:D:D Trza bedzie to uczcic :D:D
|
All times are GMT +2. The time now is 14:31. |