Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Wystawy (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   XXII Zimowa WPR w Nowym Dworze Maz. 10-11 grudnia 2011 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=21522)

Spider 12-12-2011 20:37

Gratulacje dla wszystkich:p a szczególnie dla siostry Bru.duże brawa:klatsch:klatsch:klatsch ,Pozdrowionka Spiderka & Czakram team

Gipson 12-12-2011 21:03

Quote:

Originally Posted by airmatys (Bericht 415344)
Marcin, zmień na "wymienić się koszulkami" to Cię poprę... taki plan niecny :D

Paweł, z Tobą zawsze... nawet po dłuuugim, męczącym i upojnym spcerze - taka koszulka jak u piłkarzy po 90 minutach biegania za kulą.

Quote:

Originally Posted by anija (Bericht 415332)
trochę mi głupio teraz w sumie bo tu Was trochę znam, a na żywo nie wiem kto jest kto :stupido

Tak na przyszłość ja to JA :)

Gaga 12-12-2011 21:29

Quote:

Originally Posted by Gipson (Bericht 415454)
Paweł, z Tobą zawsze... nawet po dłuuugim, męczocym i upojnym spcerze - taka koszulka jak u piłkarzy po 90 minutach biegania za kulą.

WOW, wyciągam aparat! Tylko uprzedźcie zawczasu:)

Wonderfull Wolf ES 12-12-2011 23:26

Quote:

Originally Posted by Gaga (Bericht 415458)
WOW, wyciągam aparat! Tylko uprzedźcie zawczasu:)

Celuję w nocną wystawę Walentynkową w Bydgoszczy:love :lol:

Rybka 13-12-2011 00:22

Quote:

Originally Posted by Wonderfull Wolf ES (Bericht 415470)

ok, przyjeżdżam z aparatem :)
Noc, walentynki, wilczaki... jeszcze jakieś świece i muzyka, bo świerszczy w trawie w lutym nie uświadczymy. Mam nadzieję, że chociaż rozgwieżdżone niebo będzie :)

szodasi 13-12-2011 13:30

Również chciałam bardzo podziękować za owocne spotkanie - szczególnie te "rodzinne" - tata, mama, siostry....:) Oczywiście jeszcze raz gratulacje dla wszystkich zwycięzców:) !!

dorotka_z 13-12-2011 13:59

Quote:

Originally Posted by Wonderfull Wolf ES (Bericht 415470)

To i ja się piszę. Nie wiem tylko czy brać Baszti, czy aby nie za młoda ;)

My też dziękujemy wszystkim za spotkanie i gratulujemy wygranym :) Mam nadzieję, że kolejna wystawa, na którą dojedziemy będzie na powietrzu to będzie więcej możliwości aby porozmawiać.

Gaga 13-12-2011 14:09

Quote:

Originally Posted by Rybka (Bericht 415479)
ok, przyjeżdżam z aparatem :)
Noc, walentynki, wilczaki... jeszcze jakieś świece i muzyka, bo świerszczy w trawie w lutym nie uświadczymy. Mam nadzieję, że chociaż rozgwieżdżone niebo będzie :)

Ja te świerszcze załatwię! Komplet musi być! I świetliki,żeby robiły tło dla nocnego, romantycznego narratora historii...:)

Narvana 13-12-2011 14:19

I romantyczne wilczakowe wycie ;)

Gipson 13-12-2011 14:57

Quote:

Originally Posted by Gaga (Bericht 415519)
Ja te świerszcze załatwię! Komplet musi być! I świetliki,żeby robiły tło dla nocnego, romantycznego narratora historii...:)

A nam pozostanie tylko się przytulić i pocałować...

My tylko chcieliśmy z Pawłem wymienić się brudnymi, przepoconymi i śmierdzącymi koszulkami a widzę że powstaje jakieś LOVE STORY.
Nie wiem jak Paweł, ale ja do tego świerszczy nie potrzebuje, choć zdjęcia mojego nagiego i wysportowanego torsu możecie śmiało robić...

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Rybka 13-12-2011 15:20

Quote:

Originally Posted by Gipson (Bericht 415526)
My tylko chcieliśmy z Pawłem wymienić się brudnymi, przepoconymi i śmierdzącymi koszulkami a widzę że powstaje jakieś LOVE STORY.
Nie wiem jak Paweł, ale ja do tego świerszczy nie potrzebuje, choć zdjęcia mojego nagiego i wysportowanego torsu możecie śmiało robić...

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Zero romantyzmu, echhh...

Gipson 13-12-2011 16:04

Quote:

Originally Posted by Rybka (Bericht 415532)
Zero romantyzmu, echhh...

Rybko moja droga czego Ty oczekekujesz ode mnie - MĘŻCZYZNY ???

Gaga 13-12-2011 16:16

Quote:

Originally Posted by Gipson (Bericht 415538)
Rybko moja droga czego Ty oczekekujesz ode mnie - MĘŻCZYZNY ???

Latem tego roku Paweł nas rozbestwił okolicznościami, więc skoro nadarza sie okazja, nie dziw się, że ją łapiemy:)

Irmina 14-12-2011 00:17

Witam!
ja tak na szybko.....
Dziekuję za miłe spotkanie i gratulacje dla WSZYSTKICH!!!
Co do mojej oceny wystawy: organizatorom w skali od 0 do +10 daję -9. Jedyny + za godzinę - tak przez przypadek - o tej porze mało było już psów, wcześniejsze godziny wystawy przypominały pewnie to co zwykle = małe ludzko/psie piekiełko, brak szatni, duchotę, itp.

Wandal otrzymał opis: "Głowa z dużym stopem, front wąski, sylwetka trochę długa i wypukła w grzbiecie, b. wąska akcja przodu" - ocena b. dobra."
A ja myślałam w swej naiwności, że wiem już wszystko o moim psie...

pozdrawiam
IS:)

anija 14-12-2011 00:31

Nie mogę się wypowiedzieć na temat zdolności sędziowskich tej pani bo się nie znam, ale jako człowiek to ogólnie jędza z niej.... :nonono2

anula 14-12-2011 00:34

Quote:

Originally Posted by Irmina (Bericht 415605)
Witam!
ja tak na szybko.....
Dziekuję za miłe spotkanie i gratulacje dla WSZYSTKICH!!!
Co do mojej oceny wystawy: organizatorom w skali od 0 do +10 daję -9. Jedyny + za godzinę - tak przez przypadek - o tej porze mało było już psów, wcześniejsze godziny wystawy przypominały pewnie to co zwykle = małe ludzko/psie piekiełko, brak szatni, duchotę, itp.

Wandal otrzymał opis: "Głowa z dużym stopem, front wąski, sylwetka trochę długa i wypukła w grzbiecie, b. wąska akcja przodu" - ocena b. dobra."
A ja myślałam w swej naiwności, że wiem już wszystko o moim psie...

pozdrawiam

Irmina, nie przejmuj sie, mysmy tez "zaliczyli" wypukly grzbiet - Bies chudy, wiec kazdy szczegol widac wtedy jak na dłoni, niestety. Ale pani sedzia o dziwo dala nam dosk., naprawde sie dziwie, bo opis od niej wcale nie byl zachwycający :roll:

anula 14-12-2011 00:36

Quote:

Originally Posted by anija (Bericht 415610)
Nie mogę się wypowiedzieć na temat zdolności sędziowskich tej pani bo się nie znam, ale jako człowiek to ogólnie jędza z niej.... :nonono2

popatrzec na zdjecia Pawla radze :p, szzegolnie moje ulubione 30 :roflmao

Irmina 14-12-2011 00:46

dziękuję - teraz to do mnie dotarło (fotki / fotka bardzo realistyczne!!!)

anija 14-12-2011 10:44

Quote:

Originally Posted by anula (Bericht 415613)
popatrzec na zdjecia Pawla radze :p, szzegolnie moje ulubione 30 :roflmao

tak, właśnie pod tym zdjęciem jest mój komentarz...

Bajka 16-12-2011 09:49

To jeszcze my! Spóźnione gratulacje dla wszystkich:):) Gratulacje za skończone championaty dla DOROSŁYCH Wonderki i Biesa:)Proszę bardzo, jakie dorosłe towarzystwo:):):)A najwieksze gratki dla Jaskra i Kuby za ekspresowo zrobionego Juniora i plotka głosi,ze fajnego się pokazania też powinnam gratulować:D:D
Gratulacje dla wszystkich!:)

All times are GMT +2. The time now is 19:53.