![]() |
Gratulacje dla wszystkich:p a szczególnie dla siostry Bru.duże brawa:klatsch:klatsch:klatsch ,Pozdrowionka Spiderka & Czakram team
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Noc, walentynki, wilczaki... jeszcze jakieś świece i muzyka, bo świerszczy w trawie w lutym nie uświadczymy. Mam nadzieję, że chociaż rozgwieżdżone niebo będzie :) |
Również chciałam bardzo podziękować za owocne spotkanie - szczególnie te "rodzinne" - tata, mama, siostry....:) Oczywiście jeszcze raz gratulacje dla wszystkich zwycięzców:) !!
|
Quote:
My też dziękujemy wszystkim za spotkanie i gratulujemy wygranym :) Mam nadzieję, że kolejna wystawa, na którą dojedziemy będzie na powietrzu to będzie więcej możliwości aby porozmawiać. |
Quote:
|
I romantyczne wilczakowe wycie ;)
|
Quote:
My tylko chcieliśmy z Pawłem wymienić się brudnymi, przepoconymi i śmierdzącymi koszulkami a widzę że powstaje jakieś LOVE STORY. Nie wiem jak Paweł, ale ja do tego świerszczy nie potrzebuje, choć zdjęcia mojego nagiego i wysportowanego torsu możecie śmiało robić... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Witam!
ja tak na szybko..... Dziekuję za miłe spotkanie i gratulacje dla WSZYSTKICH!!! Co do mojej oceny wystawy: organizatorom w skali od 0 do +10 daję -9. Jedyny + za godzinę - tak przez przypadek - o tej porze mało było już psów, wcześniejsze godziny wystawy przypominały pewnie to co zwykle = małe ludzko/psie piekiełko, brak szatni, duchotę, itp. Wandal otrzymał opis: "Głowa z dużym stopem, front wąski, sylwetka trochę długa i wypukła w grzbiecie, b. wąska akcja przodu" - ocena b. dobra." A ja myślałam w swej naiwności, że wiem już wszystko o moim psie... pozdrawiam IS:) |
Nie mogę się wypowiedzieć na temat zdolności sędziowskich tej pani bo się nie znam, ale jako człowiek to ogólnie jędza z niej.... :nonono2
|
Quote:
|
Quote:
|
dziękuję - teraz to do mnie dotarło (fotki / fotka bardzo realistyczne!!!)
IS:) |
Quote:
|
To jeszcze my! Spóźnione gratulacje dla wszystkich:):) Gratulacje za skończone championaty dla DOROSŁYCH Wonderki i Biesa:)Proszę bardzo, jakie dorosłe towarzystwo:):):)A najwieksze gratki dla Jaskra i Kuby za ekspresowo zrobionego Juniora i plotka głosi,ze fajnego się pokazania też powinnam gratulować:D:D
Gratulacje dla wszystkich!:) |
All times are GMT +2. The time now is 19:53. |