![]() |
Mam świeże info odnośnie męskie/damskie oraz rozmiarówka.
Rozmiarówka - taka jak wszędzie, producent trzyma wymiary w tajemnicy, ale twierdzą, że jak ktoś nosi powiedzmy M, to M będzie dobra. Zamawiamy uniwersalne, bo przy obecnej ilości nie ma sensu bawić się w damskie/męskie... Na [email protected] póki co proszę składać zamówienia tylko na koszulki uniwersalne, jeśli coś by miało ulec zmianie - na pewno dam znać. Pozdrawiam :) |
Odświeżam temat :-)
Osoby, które w tym temacie już wpisywały zamówienie, proszę o wysłanie go jeszcze raz, tyle że na [email protected] Ułatwi mi to nieco podliczenie wszystkiego :) Pozdrawiam |
Znajoma jeszcze chce damska czarna L lub jak nie damska to meska M.
|
Ja sie juz dopisalam - mam nadzieje, ze mail doszedl :P
Jak beda damskie - to moze jeszcze pogadamy :P |
doszedl doszedl... :-) w tygodniu ide do jeszcze jednej drukarni, zaproponowali dobra cene - moze sie uda zjechac jeszcze bardziej z ceny :)
|
A moje zamówienie dotarło?? ;)
|
Dotarlo dotarlo :-)
|
Przypominam, że do końca tygodnia czekam na zamówienia na [email protected] od osób, które już się tu wpisywały oraz od osób, które także chciałyby koszulki - w treści maila wpisujemy ilość, rozmiar, kolor oraz nick z forum :-)
|
Od tych osób nie dostałem jeszcze potwierdzenia:
Mistrali Galicja Atah Huan Z Peronówki :) Czekam na maile potwierdzające, bądź anulujące zamówienia, no i oczywiście zapraszam innych do składania zamowień na [email protected] :) |
No już, już wysłałam...a podobno był czas do końca tygodnia :p Może chciałam się zastanowić? ;)
|
spokojnie, skreslilem juz ;-) po prostu niektorzy zapominaja czy cus... ;)
|
Czy nasze zamówienie dotarło??? Spiderka & Spider
|
dotarlo, dotarlo :) zapisane juz :)
|
No zaraz, zaraz, wysyłam.
Musiałam się chwilę zastanowić, jak się okazało, że jednak damskich nie będzie. :evil: Edit Już poszło. :) |
Zostaly dwa dni do skladania zamowien, a ja wciaz nie mam potwierdzen od kilku osob...
Czekam na maile :) |
Zaległości nadrobione.;)
|
widzialem, widzialem :-)
|
Od tych osób nie dostałem jeszcze potwierdzenia:
Mistrali Galicja Atah :) Czekam na maile potwierdzające, bądź anulujące zamówienia, no i oczywiście zapraszam innych do składania zamowień na [email protected] :) |
Dowiedziałem się dzisiaj wszystkiego - będą damskie modele!!!
Zatem pytanie moje jest następujące, przedłużamy termin składania zamówień o powiedzmy... tydzień? |
Boshhh, chłopie zamieszałeś trochę.
Mam napisać maila znowu? Czy można tu zamawiać? |
All times are GMT +2. The time now is 23:12. |