![]() |
Quote:
|
Quote:
A ja ze swojej strony dodam - Ci, co posiadaja - brac wolfdogowe koszulki, na wystawie czy po niej trzeba bedzie walnac grupowke ;) |
Quote:
hm mysle ze bylo całkiem niezle w tamtym roku, mam nadzieje ze utrzymamy forme...;):twisted: a spiewnik o tej porze nocy ...i po tej stronie "mocy"...moze niewiele juz pomoc:lol::beerchug2:drinka |
Smalczyk bedzie niestety dopiero na Pozna :(
|
Quote:
|
Quote:
|
Rany..... czy jest może jakaś lista wystawców? Niby dawno temu dostałam e-mail potwierdzający, ale czy bankowo Chantka jest zgłoszona?
|
Quote:
|
No to do zobaczenia wszystkim na obozie :hand
Baldur i ja wyruszamy już o 6:13 pociągiem do Krakowa, a stamtąd z Galicją i Spiderką ruszamy już prosto na Słowację :daysmile |
My za moment wyjeżdżamy, 4-5 godzin i na Słowacji. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
NO i PO OBOZIE!!!!! :(
BYŁO SUPER - świetne miejsce, duuuużo wilczaków, setki zdjęć.... :) Już dziś zapraszamy na obóz za rok!!!! Zwłaszcza nowych właścicieli!!!! |
Quote:
w tym samym miejscu, a "kierowca" wolnego nie będzie miał, to jakoś będzie musiał nas jechać tam zostawić:) Trochę fotek Danielkowych https://picasaweb.google.com/smecka1...odlesok201102# |
Obozy na Słowacji są zawsze rewelacyjne, i ten taki tez był, ale to tylko i wyłącznie dlatego że spotykają się tam tak wspaniali ludzie ;)
|
Ech... Poczekam na fotki... Juz mnie zal zzera i do tylka sie dobiera :(
|
My wyjechaliśmy jako jedni z ostatnich dziś rano. Właśnie wróciliśmy :)
A jak sobie pomyślę, że jeszcze rano piłam kawę siedząc na schodkach domku w Słowackim Raju... Ech... Dziękuję Wam za wspaniałe spotkanie i czekam na fotki. Zwłaszcza te z piątkowego wieczora :D |
My szczesliwie w domku .
Nałaziliśmy sie po górach, naskakalismy po drabinkach,Tajgula i Jotun szczesliwe i sporo odchudzone ( Jotun bardzo bo Tajga cieczkowac zaczela wiec zakochany powietrzem zyje i kazdego delikwenta skutecznie odgania) Japy nam sie usmiechały na wspomnienia piatkowego wieczora. Super Bohater pyta czy ma jeszcze jakas misje do spelnienia. Oczywiscie jak zwykle oboz super,bardzo dziekujemy i jesli tylko Słowacy beda chcieli nas jeszcze goscic to my bardzo chetnie sie pojawimy. Z niecierpliwoscia czekamy na fotki. Dzieki za wspolna zabawe,do zobaczenia w Peronowce. Co złego to nie my to Super Bohater;-) |
Ehhh tylko pozazdrościć ;)
I nie tylko Tajgula cieczkować zaczęła :lol: |
All times are GMT +2. The time now is 04:40. |