![]() |
Ale bombowo!!! Wygląda to jak umówiona randka w ciemno;-)tylko zamiast róży na rozpoznanie jest Wilczak:rock_3:rock_3:rock_3.Pozdrooo Czakram i Spiderka
|
Quote:
Emocje, emocjeee!!!! AAAAAAAAA!!!! :sweetCyberM:sweetCyberM:sweetCyberM:sweetCyberM |
Nie ma opcji zebys bedac na wystawie z wilczakiem nie trafil na inne - twoj wlasny o to zadba, przeciagajac cie gdzie trzeba jesli zajdzie taka potrzeba.
|
Quote:
Halo, halo jak tam Katowice, bo Sosnowiec od kilku dni deszczowy, a tera pada za oknem deszczo-śnieg. Masakra!!!! P.S. Jeszcze mogłam edytować, więc wklejam fotkę ostatniej chwilki:) https://lh4.googleusercontent.com/_c...0/100_7901.JPG |
Quote:
Nie ma to jak Zagłębie :) |
Quote:
Biesa nie kąpalam, chrzanię to, na szczęście się nie lepi i mało śmierdzi. Wytrzemy nogi przed Spodkiem, to musi wystarczyć. Najwyżej zwalę na jego ciemne umaszczenie ;) (W zeszłym tygodniu kąpał się w popiele, Kopciuch jeden) |
Quote:
|
U nas za oknem też biaaało,nawet trawki nie widać.Śnieg z dachu sie zsówa a Czakram próbuje go do pyska złapać ,radość to czy szaleństwo raczej:twisted:??? Też się zastanawiam kąpać-nie kąpać? śmierdząca nie jest choć wilczasta biegając po błocie raczej też nie :twisted::twisted::twisted: Hmmm
|
Trochę późno na kąpiel. Wilczaka jeśli kąpać to kilka dni przed wystawą. Dzień, czy 2 to trochę za późno ;)
|
A co to za różnica kąpać czy nie kapać skoro i tak kilka razy dziennie wraca cały mokry ze spaceru....???
|
Quote:
|
I dobrze ;) A i tak będzie wyglądał pięknie ;)
|
A ja chyba z niecierpliwości nie wytrzymam do niedzieli :sweetCyberM
|
Quote:
|
Quote:
|
Będąc przy kąpielach, Presta jakieś dwie godziny temu na spacerze uznała, że warto się wyperfumować przepotężnie cuchnącym klockiem. Nie było innej opcji... aktualnie schnie. :P
|
No to będzie puszysta :twisted:
|
My z Baldurem mamy tramwaj spod ''AKS-u'' o 7:36, powinien być na przystanku ''Katowice Konopnickiej Dworzec'' o 8:00 ( tam gdzie się znajduje dworzec tymczasowy ;-) ). A potem będziemy Was szukać :lol:
|
My też już spakowani:lol:Czakram postanowiła się wykąpać sama -tarzając się w śniegu na 4godz spacerze.:twisted:Jest pachnąca ,czyściutka :lol::lol::lol:.A ja chyba nie zasnę z wrażenia.Spiderka
|
Podaję mój numer na wszelki wypadek : 509-021-277,niestety nie mam kasy na komórce więc ja nie będę się mogła skontaktować :oops: Ale gdybyśmy się jednak nie umieli na dworcu znaleźć to można mi sms wysłać na który peron mamy się z Baldurem wspiąć ;)
|
All times are GMT +2. The time now is 02:34. |