![]() |
Quote:
|
Quote:
|
LARSON - J.Ch.PL
No chwalić się i ich troszkę trzeba, wszak "Dar wilka", to młoda hodowla (choć ona hehe).
Tak więc, mam pierwszego J.CH.PL:drinka madein "Dar wilka" Wczoraj na wystawie w Radomiu (wreszcie dzięki interwencji Gagi zaskoczyłam) synuś Unkowy czyli LARSON zaliczył ZW. Mł., Naj. Junior - czym zakończył swój Championacik:) - a żeby przyklepnąć wygraną 11-sto (jeszcze) miesięczny chłopaczyna zdobył BOBa:p:p:p P.S. Bardzo dziękuję Marcinowi za "poświęcenie" haha!!!! no i za skany opisówek, które bardzo radują serducho "młodego" hodowcy:) |
Pięknie!! :):)GRATULACJE!!!! :klatsch No to chłopaki zaszalały!:) :thumbs:
|
Jest się czym chwalić :) Gratulacje!!!!! :)
|
Liczyłam, że laureaci sami puszczą parę a tu proszę, skromność taka, niemal niewieścia:)
Gratulujemy raz jeszcze i przy okazji Wonderfulce: Cewuca i Zwyciężczyni (lepiej brzmiało Najlepszej Dorosłej Suce w Rasie) :klatsch No i Tobie Aga też oczywiście, bo sukcesy dzieciaczków to mega frajda:) |
Quote:
A który to ten Lars? :):):):):) |
Quote:
Quote:
Dziękujemy, dziękujemy :) |
Quote:
serio - gratulejszyny:lol: |
Quote:
i Ola też mówi, a ten uparcie w tych porach...:)))) P.S. Dzięki! |
Quote:
Podarte portki juz sa zbyt podarte w zasadzie juz ich nie ma... :( A szkoda bo swą duszę miały. Ola znowu wygrała, tym razem ze spodniami, była zazdrosna że znałem się z nimi dłużej jak z nią, przeszło 11 lat :) |
Quote:
P.S. Marcinku, na pocieszenie powiem Ci, że Sławek też miał takie portki, do nich zakładał biało-czarne trampki, i żółtą koszulkę "bokserkę" - masakra - i idź z takim na zakupy do marketu. Dobrze, że baby górą:shiny |
Quote:
Tak wiec na piwo sobie nie zasluzylam :p |
Quote:
Kochana Ania :* |
Roczek:)
Dziś miot "L" obchodzi swoje pierwsze urodzinki - STO LAT, STO LAT!!!
:cake:cake:cake:cake:cake Fascynujące jest patrzeć jak maluszki, które miało się w rękach, w dniu narodzin, rosną i rozwijają się prawidłowo. Wyrastają z nich piękne zwierzaczki o świetnej psychice - noo, ale na kształtowanie maluchów nie tylko miała wpływ matka genetyka - 95%, to zasługa właścicieli. To oni dbali o maleństwa, pokonywali z nimi szczenięce lęki. Wiem, że Wasza praca poszła w dobrym kierunku. Życzę, aby dalsze życie układało się równie dobrze jak dotąd:p Ta fotka zawsze będzie w mojej głowie https://lh5.googleusercontent.com/-k...g/100_7094.JPG |
Wszystkiego najlepszego wszystkim "L", ale szczególne życzenia dla Lary od Scylli z rodzinką :p
|
Bardzo dziękujemy Scylli z rodzinką ;) i już nie możemy się doczekać kolejnego spacerku i relacji z WAR!
Lara urodzinowy poranek spędziła z Pańciami w łóżku a obecnie czeka na obiecany wołowy stek :) urodzinowy. No i oczywiście serdeczne życzenia dla reszty eLek <3 <3 <3 od nas:) |
Najlepsze życzenia, samych szczęśliwości, dużo mięsiwka, kości i zawsze miękkiej kanapy!!!!! ;)
|
Ssto lat, sto lat.... tak spiewaliśmy Larsowi na wizji :rock_3.Tort był pyszny!!!! "L-ki" kochane Wam spiewamy wirtualnie Sto lat, sto lat.........Pozdrawiam Spiderka & Czakram :evil:
|
Szyyybko poleciało, ledwo to sikało gdzie popadnie a już roczniaki.
Larsona jednorocznego wyściskamy osobiście, reszcie wysyłamy życzenia STO LAT!:beerchug2:drinka:cake |
All times are GMT +2. The time now is 16:27. |