Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Spotkania i podróże (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=31)
-   -   Wilczakowe Grzybobranie, jesień 2010 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=14910)

Karina 03-10-2010 22:33

Quote:

Originally Posted by Rybka (Bericht 328733)
My również się meldujemy, cali i zdrowi w domku.
Bardzo dziękujemy za spotkanie, było cudownie- rodzicom za gościnę, obecnym za fajnie spędzony czas i spacerek po lesie...
A Shey dziękuje ciotkom: Grejs, Garudzie i Radośce, oraz wujkowi Wisusowi za poświęcony czas, podgryzanie, podtapianie i pokazanie mu, że duże psy są super :)
Do następnego!

Cioci Radosi nie ma raczej za co dziękować, była dość wredna ;) Szczególnie dla maluszka :roll: Również bardzo dziękujemy za spotkanko i grzybobranko :p A szczególne podziękowania dla Chabowa i jego rodziców - za organizację i gościnę!!! Marek, jeszcze raz prosimy o wybaczenie - trochę nasza niegrzecznińska na podwórku Wam nabałaganiła :shock: Mam nadzieję, że wilczakowe grzyobranie stanie się imprezą cykliczną :D

P.S. Nie możemy doczekać się fociaków :) !

Louve 04-10-2010 13:14

Quote:

Originally Posted by Karina (Bericht 328760)
P.S. Nie możemy doczekać się fociaków :) !

Ha, nie tylko Wy :)
Zobaczyłoby się Radośkę, mam nadzieję, że już przytyła. A jak młoda za bardzo się rozszaleje z dręczeniem słabszych, to ja zapraszam do Cory... :roflmao

God Of War 04-10-2010 16:54

a ja sie kuzwa chyba kleszcza nabawilem, u lekarza bylem to mi powiedziala, ze mam tydzien - dwa poczekac czy sie bedzie taka otoczka robic wokol miejsca prawdopodobnego ukaszenia... Ale i tak bylo warto :D i powtorze po raz kolejny - ci, co mieli jechac a nie pojechali - mozecie zalowac :D

Karina 04-10-2010 18:35

Quote:

Originally Posted by Kasia&Cora (Bericht 328869)
Ha, nie tylko Wy :)
Zobaczyłoby się Radośkę, mam nadzieję, że już przytyła. A jak młoda za bardzo się rozszaleje z dręczeniem słabszych, to ja zapraszam do Cory... :roflmao

Z tym przytyciem to niestety niebardzo :( ... Chcociaż na tą chwilę waży 28 więc chyba nie jest źle... Wet zalecił jej specjalną karmę i tylko ją jeść może. Ostatnio znów się suni trochę pogorszył stan zdrowia, bo dałam jej kawałek mięsa :( Chciałam urozmaicić suczce życie... Wizyta u mamusi się Amantisce bardzo przyda :twisted: !!! Łobuziara jedna :p

Do Seby: Kleszcz? Mhm, ciekawe czy ja mam bo się tak dokładnie nie oglądałam :roll: Oby Ci nic nie było!

God Of War 04-10-2010 18:47

najsmieszniejsze, ze w miejscu, w ktorym bym sie go za cholere nie spodziewal bo... na lydce i nawet nie wiem czy to kleszcz :D

Gia 04-10-2010 19:01

Karina nie przejmuj się wagą, ważne, żeby sucza miała wigor :)
Kalinka na codzień waży 24 kg (więc 28 to całkiem przyzwoicie, a przecież suczka musi być suczką ;) ), teraz coś skoczyła do 26, więc po nowym roku zaczniemy odchudzanko :twisted:

Narvana 04-10-2010 21:28

No zesz w morde :) Kto chcial byc, a nie bylo, niech zaluje! Grzybow w lesie od zarabania! Jak jutro chyba wstane to i fotki beda.

Karina, Radoska ma 28kg? Serio? Bo Garuda ok 23kg wiec... ;)

Gaga 04-10-2010 21:43

Obiecujecie te zdjęcia a tu ciągle nic. Za chwilę się przeterminują :p

chabow 04-10-2010 22:24

No to już w domku!

Tym co byli poprostu dziękuje!
Tym co nie byli - żałujcie!!
Zdjęcia będą!! Dopiero co wróciliśmy bo nam się przeciągnęło :P

:)

God Of War 04-10-2010 22:27

Marek, to my Tobie dziekujemy za zorganizowanie WSZYSTKIEGO, co bylo potrzebne, przede wszystkim miejsca w cieplym :) :)

Rybka 04-10-2010 23:15

Quote:

Originally Posted by God Of War (Bericht 328976)
Marek, to my Tobie dziekujemy za zorganizowanie WSZYSTKIEGO, co bylo potrzebne, przede wszystkim miejsca w cieplym :) :)

Ty miałeś ciepło, a co my mamy powiedzieć? Spaliśmy przy samym kominku :D Młody tylko zmieniał miejsca w nocy bo mu było wiecznie za gorąco :)
Ale i tak był najszczęśliwszym szczeniakiem na świecie!

Karina 04-10-2010 23:16

Quote:

Originally Posted by chabow (Bericht 328975)
Dopiero co wróciliśmy bo nam się przeciągnęło :P
:)

Mhm... To kto jeszcze w końcu został :p ???

God Of War 04-10-2010 23:17

mi tam bylo dobrze gdzie spalem :D ciekawa pobudke w sobote okolo 7 mialem :D w sumie ciekawe przezycie jak 23 kilo spada na twarz :D chodzi oczywiscie o Garude :)

Karina 04-10-2010 23:18

Quote:

Originally Posted by Rybka (Bericht 329006)
Ty miałeś ciepło, a co my mamy powiedzieć? Spaliśmy przy samym kominku :D Młody tylko zmieniał miejsca w nocy bo mu było wiecznie za gorąco :)
Ale i tak był najszczęśliwszym szczeniakiem na świecie!

A my to już w ogóle luksus mieliśmy - na samej górze :rock_3 Do tej pory jestem w szoku, że sucza nic w pokoju nie spociła :p Nawet nam się do łóżka nie pchała :D

igienator 04-10-2010 23:41

My już też w domku, stokrotne dzięki za zajebistą imprezę! :D Ozi jak wstanie i dojdzie do siebie też się dołączy do podziękowań ;)

Kason 04-10-2010 23:52

Tak jest!
Łódź jak zwykle dotarła ostatnia do domu (bo wszędzie mamy daleko :P ).
Wielkie dzięki dla Marka i jego rodziców za super organizację.
Równie wielkie podziękowania jak i gratulację z powodu udanego rwania grzybów dla wszystkich obecnych :) Smacznego kremu z kurek, zupy grzybowej, marynowanych grzybków i co tam jeszcze da się z nich zrobić :)

Również, wielkie przeprosiny, że Grejs zjadła płot :(

P.S.
Żakuuuuś!

Rybka 05-10-2010 00:28

Quote:

Originally Posted by Kason (Bericht 329019)
P.S.
Żakuuuuś!

Żako, wieeeeeeesz?
Żako jest boski! Najbardziej mi się spodobało jak na widok Wisusa ryknął na niego: "Wisus! Waruj!" idealnie naśladując głos Marka...
A po naszym spotkaniu jest bogatszy o kilka nowych słówek... Mam tylko nadzieję, że jak rodzice Marka to usłyszą nadal będą chcieli nas zapraszać :twisted:

DORA 05-10-2010 09:46

Ja zaluje bardzo ze nie bylismy ,czekam na fotki z grzybobrania i koniecznie fotki Żakusia bo wiele o nim slyszalam :rock_3
Nastepne grzybobranie my tez wpisujemy do kalendarza wyjazdowego na przyszly rok jako obowiazkowe i z gory zapowiadam, ze beda zawody na najwieksza ilosc zebranych Borowikow Szlachetnych:lol:

qwerto 05-10-2010 23:56

Ja również chcę się dołączyć do podziękowań. Z czystym sumieniem mogę zaliczyć ten wypad do najlepszej imprezy ostatniego czasu :) Z niecierpliwością czekam na foty. Pozdro !! :)

God Of War 06-10-2010 19:13

naprawde tak bardzo chcesz pograzyc syna? :)

All times are GMT +2. The time now is 06:13.