![]() |
Może w takim razie niedziela kolo południa...
|
Quote:
|
niedziela mi pasuje!:)
|
Jakieś propozycje co do miejsca spotkania?
|
jak dla mnie obojetnie!mieszkam we Wrzeszczu ale moge podjechac samochodem wszedzie.
|
No my mieszkamy na Oruni/Południe, ale też możemy się pojawić gdziekolwiek w sumie. Jakby nie było pomysłu gdzie to można na wspomnianych wyżej polach za parkiem oruńskim ;)
|
W takim razie spotkajmy się przed wejściem do parku oruńskiego o godz 12. Jest tam jakiś parking?
|
Mapka Okolicy
Na czerwono zaznaczyłem miejsca, w których można zostawić samochód. Na niebiesko 'pola'. Jakby ktoś jechał z nawigacją to 'Raduńska 40' to jest ten blok widoczny na mapie. Pozdrawiam i dozobaczenia.;) |
Żeby było łatwiej się spotkać umawiamy się o 11.45 na Shellu na Oruni. Dalej już pojedziemy razem.
|
podajcie mi ulice przy ktorej jest shell zebym mogla sobie spojrzec na mape na trojmiescie, bo nie znam okolicy
|
Quote:
Spotykamy się na stacji, może ktoś jeszcze się pojawi?;) |
chodzi o ten przy swietokrzyskiej/platynowa tak? innego nie namierzylam? mam nadzieje ze Was znajdę;)
|
Quote:
|
ok ok kumam, nie zdazylam przeczytac Twojej odpowiedzi zanim napisalam kolejnego posta;)
|
Quote:
|
Ok.
w razie czego na Pw wysłałem mój nr tel. |
no prosze, wilczakowe spotkanie i to prawie pod nosem.
Szkoda że nam nie udało się wpaść. :roll: pozdrawiam Puma z Cadettką. |
Quote:
PS. Puma jak masz zdjęcia z tego przygodnego spotkania, to prześlij mi na priva :) |
No cóż, troche tak jakby urosła :rock_3
Co do spotkania, to my praktycznie jesteśmy do dyspozycji od pon. do czwartku. Od rana do nocy. W piątek i weekendy najczęściej niestety jesteśmy poza Gda. |
All times are GMT +2. The time now is 23:49. |