![]() |
Pieniadze za Dorotę i Adama tez wpłacone!
papapa |
http://i311.photobucket.com/albums/k...wa_skala_2.jpg http://i311.photobucket.com/albums/k...wa_skala_3.jpg
Na drugiej mapce zaznaczyłem gdzie mniej więcej znajduje się gospodarstwo, niestety nie udało mi się dokładniej zlokalizować. Poniżej link do mapy googla z zaznaczoną Pieskową Skałą. http://maps.google.pl/maps?f=q&sourc...31693&t=h&z=16 |
My wpłacamy za jedną osobę - Jacek nie gustuje w grillowych specjałach. :D
|
Ja przelałem za siebie - mój tato pewno też za siebie przeleje lub już to zrobił, nie wiem tak w sumie :)
|
Quote:
Kiedy przyjeżdżacie: w pt czy w sobotę??? |
Quote:
|
Quote:
|
Szasztin...nie będziecie pierwsi ;) Ci bardziej niecierpliwi już są :)) I ja z tego się bardzo cieszę, Blitz i Inti też
|
Magda - swietnie że już ktoś będzie:). Przynajmniej nie zabłądzimy - jak zobaczymy wilki to znaczy ze trafiliśmy:)
|
o której ruszacie? bo chce wiedzieć od kiedy Wam kibicować,
|
My już w domu :) Nie podziękowałam Magdzie osobiście więc robię to tutaj . Magda Andrzej dzięki było fajnie miejsce super właścicielka na pewno nas wszystkich zapamięta szkoda tylko że pogoda nie dopisała. Miło było z wszystkimi się znowu zobaczyć oraz poznać nowe dla nas osoby . Do następnego razu :))))))
|
Anetka nie z wszystkimi :( ale Wam zazdroszczę tego weekendu... koniecznie wstawiajcie foty;) No i jak wystawa przy okazji? :)
|
Nas ta pogoda niestety zmogła. Byliśmy w błocie od stóp do głów, o psie nawet nie wspomnę. :blowingup W tej sytuacji zdecydowaliśmy się jednak jechać na noc do domu, bo raz że chcieliśmy siebie i jego doprowadzić trochę do porządku przed wystawą, a dwa że faktycznie zrobiło nam się szkoda ślicznej nowiutkiej pościeli i pachnącego świeżością domku :rock_3 i chyba dobrze zrobiliśmy. ;-)
W każdym razie dziękujemy organizatorom za włożony trud; szkoda że pogoda pokrzyżowała Wam i nam szyki i nie udało się zrealizować pełnego planu. Pozdrawiamy. :) |
Hej, mam nadzieje, ze impreza sie udala i bardzo zalujemy, ze sie nie stawilismy.. jednak los chcial inaczej.. Teraz w ogole na troche znikamy, tak wiec zdawajcie relacje i robcie mnoostwo zdjec! Pozdrawiamy!!
|
Hah dziękuję wszystkim, a w szczególności Magdzie i Andrzejowi za organizację i za mile spędzony czas, a Sławkowi i Kasi dodatkowo dziękuję za podrzucenie do domu :) I do zobaczenia następnym razem o ile zdążęjuż wydłubać błoto z każdego zakamarka :)
|
Quote:
|
Krótko pisząc było zajebi.... i to nic że ciągle lało zabawa była na maxa .Jeszcze raz dzięki.
|
MAGDO I ANDRZEJU - dzieki za spotkanie!!! Juz piszemy sie na IV Galicyjskie!!!
Dziękujemy innym - oni wiedzą komu - za przybycie, (mimo brzydkiej pogody) za dłuuugie spacery po Ojcowie i Pieskowej Skale ( w deszczu:) ), zwiedzenie Zamku i groty Łokietka. Prawdziwemu właścicielowi wilczaka deszcz i błoto nie przeszkadzają aby sie bawić. Golfa powtórzymy w Późnej:) - będzie wiecej piłeczek. "Ludwik" też "przyjedzie" razem z "mafią". Bardzo też dziekujemy Zuli za ciekawy wykład, rozmowę i przykładowy trening klikierowy!! Zdjęcia - jak sie wyrobię:) |
Quote:
Mimo deszczowej pogody było ciekawie, wilczak zmęczony jest i śpi... miejmy nadzieję, że za rok będzie chociaż trochę mniej mokro i doczekamy się słońca ;-) |
My do domku dotarliśmy póżnym wieczorem troszke zmęczeni ale pełni wrazeń i bardzo miłych wspomnień . Madziu , Andzeju !!!!!!!! JEST NAM BARDZO PRZYKRO TO STWIERDZIC ALE.... niestety bedziecie musieli ogladac nas jeszcze za kazdym razem gdy tylko ogłosicie kolejne Galicyjskie;-);-);-) bo nas napewno nie zabraknie choćby lało niemiłosiernie przez cały pobyt my i tak bedziemy sie zawsze u Was wspaniale bawić :lol: dziekujemy za gościnę pysznosci z grila i za całą prace włożona w Galicyjskie i oczywiscie wszystkim uczestnikom( mam cicha nadzieje )którym nie przeszkadzało nasze towarzystwo dzieki za super spędzone chwile. Mysle że Andzej piłeczke do golfa znajdzie przy najblizszych żniwach :lol:
|
All times are GMT +2. The time now is 20:08. |