Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Wystawy (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Łódź Międzynarodowa 2-Maj (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=10662)

jacekjg 02-05-2009 23:44

Quote:

Originally Posted by OneUnited (Bericht 209349)
Dwa dni wystawy w wawie MiedzyN a potem krajowa mam nadzieję ze wpadniecie ? Załatwiać nocleg ?

a kiedy ona jest ?
Garo tez sie podlaczyl:p

OneUnited 03-05-2009 00:00

10-12 07 Wawa Między Nar

wilczakrew 03-05-2009 01:11

No ja wszystkim dziękuje serdecznie. Czambor jeszcze bardziej bo te wszystkie suczyska mu tak zawróciły w głowie, ze cały czas śpi i nogami macha. O wzdychaniu nie wspomne.
Pogoda była super, atmosfera jak w rodzinie i tak trzymac.

Gratulacje dla wszystkich.

No i potwierdzam Grejs nie ma jajek :D sprawdzaliśmy

marchencki 03-05-2009 02:05

Oprocz fotek, wyniki tez zamiesccie tutaj.:) Nie watpie, ze Margo lada dzien je zamiesci, ale jak sama pisala ostatnio ma malo czasu, wiec dajcie tez te wyniki tutaj prosze.:)

igienator 03-05-2009 09:20

Quote:

Originally Posted by wilczakrew (Bericht 209357)
No i potwierdzam Grejs nie ma jajek :D sprawdzaliśmy

Wrrr :) Ja chyba kogoś kopnę w związku za ten sam kawał dwa razy pod rząd.

Gia 03-05-2009 11:21

Hihihi, my też bardzo dziękujemy za spotkanie ;) Udało się uniknąć starcia z groźnymi sukami, więc K-lee jak najbardziej zadowolona :) Fajnie było zobaczyć tyle nowych twarzy i starych znajomych, Kati podbiła moje serce :)
I mam nadzieję, że następnym razem uda mi się bardziej zintegrować i pogadać z "nowymi" wilczakowcami ;)

My zaraz ruszamy na trening z szampanem :)

wilczakrew 03-05-2009 11:40

Quote:

Originally Posted by Gia (Bericht 209386)
My zaraz ruszamy na trening z szampanem :)

Na trening to z szampanem, a my to co gorsi.
No ale sobie to odbijemy następnym razem :)

Gaga 03-05-2009 13:40

Wychodzi mi z wyliczeń, że synek czyli Zygzak zakończył w Łodzi swój dorosły championat Polski? Czyli podtrzymuje tradycję szczęśliwej dla nas Łodzi:) No i res-Cacib, w randzie Caciba bo Balrog przecież jest już od dawna Interem :)

Bardzo jesteśmy dumni z dziecięcia (za dwa dni kończy 2 lata to już chyba wstyd mówić o dziecięciu:p) :grosscool

Gia.. dobrze mi się wydaje, że K-lee od wczoraj jest Młodzieżową Championką Polski? ;):beerchug2
(mówiłam, że to myk-myk)8)

wolfin 03-05-2009 19:14

Ja tez dziekuje za mile spotkanie ze znajomymi - poznalam nowych liudzi z fajnymi maliuchami. Synek tez pokazal co umie- gratulacje.
My do domu dojiechalismi dobrze Milo juz ma na liscie i moj spiwor ( byl w klatce)
kedy bede zyc ( idziemi spac teras we 4 ) napisze to co mi bylo troche dziwne przy sedziowaniu testow psichicznych. aaa komu interesuje wynik - okazuje sie ze moka suka jest baaardzo bojazliwa :) :twisted: dobrze ze powiedzieli :) a to niewiedzialam nawet :)

aneta1 03-05-2009 19:15

Dziękujemy wszystkim za mile spędzony czas na ringu i przy piwku (choć nie wszystkim było dane się napić :cry:) Bure były tak wyczerpane że w całą drogę do domu nic nie robiły tylko spały :lol:
Gaga Zygzak już od miesiąca jest CH. Pl ;-) coś ten majowy weekend na matematykę wpłynął :lol::lol::lol:;-)

Jeszcze raz Gratki Wygranym :p

Mila 03-05-2009 20:30

Po odespaniu ponad 30 godzin niespania dołączamy się do podziękowań. Było bardzo sympatycznie, mimo że słońce grzało niemiłosiernie. Mila, bidulka, została oceniona najgorzej (tj. ostatnie 4 miejsce), jednak wiem, że czuła się wspaniale - tyle nowych wilczych zapachów, całusków etc. Czasami wprowadzała mnie w niezłe zakłopotanie np. w trakcie oceny wypięła się na sędziego dupalem i z gracją zaczęła się drapać za uchem. Widać za mało pracy włożyliśmy w jej kulturę osobistą:) No nic, wierzę że następnym razem będzie lepiej.
Oczywiście, gratuluję wszystkim wygranym, zwłaszcza że noty były niewątpliwie zasłużone. Coż jeszcze...jeszcze raz wielkie dzięki, szczere gratulacje i do zobaczenia w krótce.

Mila 03-05-2009 20:34

Quote:

Originally Posted by Kamoszka (Bericht 209320)
No to my juz w domu:)
Ardal super zadowolony z wystawy, na pewno bedzie ja mile wspominal.
Tak tak, MILE tez będzie mile wspominal:lol: I to baaaaaaaaaaaaardzo:)
no to sie nam mlodziak zakochal... fiu fiu fiu...:p

Dostal fajna ocene i opis, my jestesmy super zadowoleni, wszystko zgodne ze wzorcem i barrdzo dobrze rokujacy na przyszlosc. Wybitnie obiecujacy-ale my to juz wiedzielismy od momentu jak wzielismy Ardala od Daniela:p

Jak na pierwszy wystep-mysle ze jest dobrze i jestesmy z niego zadowoleni.

No ale powinienem zaczac od GRATULACJI!!!
W pierwszej kolejnosci gratulacje dla siostrzyczki Ardala-Kudłatej. Rodzinka jest z Ciebie dumna. No dobra, z Was (Kudlata+Daniel) bo bez Daniela nie byloy tego efektu.
Gratulacje dla Garo, ktory jest ogromnym psiakiem i ma na czym medale wieszać:)
Gratulacje takze dla wszystkkich F-ek za rownie obeicujace noty.
I wreszcie gratulacje dla wszystkich wilczaków za prezentacje i zgarniete tytuly, oraz za to ze wytrzymaly w tak wielkim sloncu.

Ohhhhh ale sie rozpisalem:shock:

GRATULACJE raz jeszcze!!!

P.S. Ardal kazal przekazac buziaki dla Mili:p

Ardal przekochany:) Zapraszamy do Warszawy na wspólny spacer i kawkę, czy cuś. Niewątpliwie faworyt Mili, mój zresztą też:)
Pozdrowienia dla Oli i jej przemiłej mamy. Ach, i Tobie życzę szybkiego powrotu do zdrowia, słyszałam, że noga w gipsie...

Gaga 03-05-2009 20:42

Quote:

Originally Posted by aneta1 (Bericht 209428)
Gaga Zygzak już od miesiąca jest CH. Pl ;-) coś ten majowy weekend na matematykę wpłynął :lol::lol::lol:;-)

:p

Ooooo ale wstyd :oops:, nie wiem czemu te Katowice mi się nie wyświetliły ;)
Zła mamuśka, zła...

Gia 03-05-2009 21:05

Quote:

Originally Posted by Gaga (Bericht 209395)

Gia.. dobrze mi się wydaje, że K-lee od wczoraj jest Młodzieżową Championką Polski? ;):beerchug2
(mówiłam, że to myk-myk)8)

Zgadza się ;) Nie sądziłam, że uda nam się w tak mocno obsadzonej stawce, ale jakimś cudem... udało się :) Mamy z głowy i teraz możemy zwolnić klasę innym :)

Kamoszka 03-05-2009 22:01

Quote:

Originally Posted by Mila (Bericht 209448)
Ardal przekochany:) Zapraszamy do Warszawy na wspólny spacer i kawkę, czy cuś. Niewątpliwie faworyt Mili, mój zresztą też:)
Pozdrowienia dla Oli i jej przemiłej mamy. Ach, i Tobie życzę szybkiego powrotu do zdrowia, słyszałam, że noga w gipsie...

Obiecuje, ze jak tylko sciagną mi biały gipsowy kozaczek to na pewno zawitamy do Warszawy.Dla dobra Ardala, bo biedny chodzi zamyślony i ciągle patrzy przez okno czekając na Milę:p
Teraz czuję, że mam tyły w kontaktach wilczakowo-towarzyskich. Ola już poznała trochę ludków i psiaków a ja...:cry:
Oj będzie co nadrabiać jak już będę mógł chodzić. Jeszcze 3 miesiące...
Serdeczne pozdrowienia od całej naszej trójki-Oli, Ardala i ode mnie-wielkiego nieznajomego hehe

Furia 03-05-2009 22:05

Quote:

Originally Posted by Mila (Bericht 209447)
Po odespaniu ponad 30 godzin niespania dołączamy się do podziękowań. Było bardzo sympatycznie, mimo że słońce grzało niemiłosiernie. Mila, bidulka, została oceniona najgorzej (tj. ostatnie 4 miejsce), jednak wiem, że czuła się wspaniale - tyle nowych wilczych zapachów, całusków etc. Czasami wprowadzała mnie w niezłe zakłopotanie np. w trakcie oceny wypięła się na sędziego dupalem i z gracją zaczęła się drapać za uchem. Widać za mało pracy włożyliśmy w jej kulturę osobistą:) No nic, wierzę że następnym razem będzie lepiej.
Oczywiście, gratuluję wszystkim wygranym, zwłaszcza że noty były niewątpliwie zasłużone. Coż jeszcze...jeszcze raz wielkie dzięki, szczere gratulacje i do zobaczenia w krótce.

Karolinko! Uszy do gory!! Chyba wszyscy za wyjatkiem DanielaZ bylismy "zagrozeni" 4 lokata, ktora nota bene jest miejscem "skromnym ale GODNYM";-)
Nasze suczyska sa piekne i cala czworka zasluzyla na podium, tylko sedzia nie chcial dac nam ex aequo!!! ;-)
Jesli chodzi o przygotowanie to coz... TERAZ dopiero wiemy jak to powinno wygladac :D, a itak nie do konca :P Dzieki temu Maluchy daly nam za to mnostwo okazji do smiechu i wlasnie! najwazniejsze!!!
Atmosfera byla super! Warto bylo jechac, aby spotkac tak wiele wspanialych osob! A moze poprostu wlasciciele i oczywiscie wspolwlasciciele8) wilczakow, a takze Panie wilczakow (zeby Madzia nie krzyczala na Dannego;-)) to ludzie o tak wspanialych osobowosciach?!:rock_3
Pozdrawiamy wszystkich, ktorych mielismy przyjemnosc spotkac i czekamy na kolejny meeting :lol:

Mila 03-05-2009 22:15

Ależ oczywiście, my z Milą mamy permanetnie podniesione uszy do góry:) Wiem, wspominam całą imprezę z uśmiechem na twarzy. Dzięki za przemiłego posta i ściskam serdecznie. Dajcie znać kiedy macie ochotę się spotkać - może tym razem Choszczówka, albo Zegrze?

Gaga 03-05-2009 22:24

Quote:

Originally Posted by Gia (Bericht 209457)
Zgadza się ;) Nie sądziłam, że uda nam się w tak mocno obsadzonej stawce, ale jakimś cudem... udało się :) Mamy z głowy i teraz możemy zwolnić klasę innym :)

Uff..chociaz jedno trafieni :) Gratki jeszcze raz:)
I debiutantom tez ;)

OneUnited 03-05-2009 22:44

Było zajefajnie . Mila wszystko do gory więcej spać proszę . Furiaci dzięki wielkie za miłe słowa. Fajosko było siedzę dzisiaj cały dzionek i robię projekt wy już wiecie wszyscy z Braterstwa czego uszy wszystki po opadają. Pozdro . Jacek czy Tonic w okolicznych sklepach jeszcze mają ????????

Kamoszka 03-05-2009 23:31

Quote:

Originally Posted by OneUnited (Bericht 209495)
Było zajefajnie . Mila wszystko do gory więcej spać proszę . Furiaci dzięki wielkie za miłe słowa. Fajosko było siedzę dzisiaj cały dzionek i robię projekt wy już wiecie wszyscy z Braterstwa czego uszy wszystki po opadają. Pozdro . Jacek czy Tonic w okolicznych sklepach jeszcze mają ????????

ciiiiii bo sie wyda :)

All times are GMT +2. The time now is 12:13.