![]() |
Chapeaux-bas! Jesteście fantastyczni a kalendarz piękny !:klatsch
|
Quote:
Kalendarz super! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Kalendarz baaardzo fajny:-) |
No tak. ale po co autor? :)
|
Kalendarz naprawde PERFECTO,ale czy mi sie wydaje czy zcesto powtarza sie pewna para :roll:
|
Powtarza się kilka psów a kilka nie ma wcale, ale być może jakość zdjęć była niewystarczająca.
Mam nadzieję, że w przyszłym roku będzie większe urozmaicenie- no ale to zależy TYLKO od nas samych. |
Quote:
A psy są chyba wszystkie, chociaż w jednym maleńskim zdjęciu. Czy jest jakiś nieujęty? A to ostatnie to prawda - kalendarz 2009 zależy tylko od was. |
Wiem, że nie macie preferencji, w końcu nie znacie tych psów ;) Mnie tam zaden nie przeszkadza aczkolwiek gotowa bym była wskazac palcem aby usunąć jedno z moich na rzecz jakiegoś, teraz nieobecnego w kalendarzu :)
Ale OK, mysle, że nie ma co robic rewolucji. mnie sie bardzo podoba i mam nadzieje, że przyszłoroczny będzie jeszcze lepszy :) |
Zgadzam sie, i obojetnie ile jakich psow,jest wazne ze to wlansie ONE sa,nasze wilczaki.. oj miło bedzie powiesic taki kalendarz na ścianie :D
|
Quote:
Aha! Wysłałam Ci emaila, ale masz zapełnioną skrzynkę. I wielkie dzięki za to zdjęcie Varusia, które wysłałaś do kalendarza :)) (wciąż zapominałam podziękować). |
kalendarz rewelacyjny!!:love bardzo podoba mi sie wykonanie i dobrane zdjecia!!
mam nadzieje ze to bedzie pierwszy i nei ostatni kalendarz wilaczakowy, w dodatku tworzony przez wlascicieli!! gratuluje wlozonej pracy i jej efektow!!:klatsch |
Quote:
A z prawami autorskimi masz racje ..ale: dając zdjęcia zgadzamy się na regulamin, że nimi nie machamy puiblicznie ;) Poza tym gdybyśmy chcieli respektować literę prawa i zwyczaju w tym zakresie to twórcy kalendarza musieliby nam zapłacić za zdjęcia (żeby mieć z czego robić kalendarz) a my byśmy musieli zapłacić ciężką kasę za ich robotę. A tak my mamy swoje psy na profesjonalnym kalendarzu za cenę zakupu w sklepie czyli 35 zeta :) Tak to rozumiem ;) Dobre foto na rynku kosztuje 500 zł i więcej, o kosztach pracy grafika i druku nie wspomnę ;) dziękowac ( za zdjęćia) nie ma potrzeby :) DOstałam dodatkowe konto i przeszukałysmy z Joasią współne zasoby aby wrzucić jak najwęcej innych psów- w końcu to kalendarz wilczakowy :) |
Jednak jedno jest naprawde wspaniale,ze stworzylismy go wszyscy razem ;)
|
Quote:
Skrzynke pocztowa masz puste, ale moze Agnieszka wysyla na jakas inna? |
Quote:
I nie mydl mi tu oczu edycja postow.. bo zaraz CI tu wyjade z lista przewinien ;D I protest napisze do slowackiego klubu, zeby CI medal odebrali o! |
Jako moderator prosze o trzymanie sie tematu topiku, a nie straszenie biednych uzytkownikow forum ;)
|
Quote:
Oooooooooooooooo... i Przemuś tupnął :lol: ( jakbyś nie wyczyścił konta - nie byłbyś biedny :p) |
Wysyłałam na [email protected] ;-P
|
All times are GMT +2. The time now is 09:46. |