Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Reklama i prasa (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=82)
-   -   kalendarz z naszymi psami (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=6426)

Gaga 03-09-2007 23:30

Chapeaux-bas! Jesteście fantastyczni a kalendarz piękny !:klatsch

maria_i_wilk 03-09-2007 23:35

Quote:

Originally Posted by szazman (Bericht 103356)
Kalendarz jest już na naszej stronie www.kalendarz.ergiebe.pl/calendar2007.php?lang=

W 13 jest zmieniona kolejnośc. Nie Dewi i Cheitan, a Cheitan i Dewi :twisted:
Kalendarz super!

z Peronówki 03-09-2007 23:44

Quote:

Originally Posted by joke (Bericht 103323)
A, i jeszcze mała poprawka: na zdjęciu szczeniaków nie jest Aja, tylko jej szczeniaki :lol:

To popros o wpisanie "Dębowa sfora" i bedzie SLICZNIE.... 8)

z Peronówki 03-09-2007 23:46

Quote:

Originally Posted by szazman (Bericht 103356)
Kalendarz jest już na naszej stronie www.kalendarz.ergiebe.pl/calendar2007.php?lang=

MIODZIO!!! :klatsch

Agnieszka 04-09-2007 00:26

Quote:

Originally Posted by szazman (Bericht 103295)
W tym wypadku zrezygnujemy z podpisywania właścicieli, czyli będzie imię domowe i rodowodowe (jeśl jest). Mam nadzieję, że nie będzie to problem.

Gaga, zrozumiałam to jako brak napisanego autora zdjęcia, ale mniejsza o to.

Kalendarz baaardzo fajny:-)

Gaga 04-09-2007 00:36

No tak. ale po co autor? :)

shaluka 04-09-2007 00:38

Kalendarz naprawde PERFECTO,ale czy mi sie wydaje czy zcesto powtarza sie pewna para :roll:

Gaga 04-09-2007 09:09

Powtarza się kilka psów a kilka nie ma wcale, ale być może jakość zdjęć była niewystarczająca.
Mam nadzieję, że w przyszłym roku będzie większe urozmaicenie- no ale to zależy TYLKO od nas samych.

szazman 04-09-2007 10:34

Quote:

Originally Posted by Gaga (Bericht 103401)
Powtarza się kilka psów a kilka nie ma wcale, ale być może jakość zdjęć była niewystarczająca.
Mam nadzieję, że w przyszłym roku będzie większe urozmaicenie- no ale to zależy TYLKO od nas samych.

Kilka psów się powtarza, ponieważ mają świetne zdjęcia (duże i doskonałe jakościowo). Nie mamy preferencji konkretnych psów :).
A psy są chyba wszystkie, chociaż w jednym maleńskim zdjęciu. Czy jest jakiś nieujęty?

A to ostatnie to prawda - kalendarz 2009 zależy tylko od was.

Gaga 04-09-2007 10:40

Wiem, że nie macie preferencji, w końcu nie znacie tych psów ;) Mnie tam zaden nie przeszkadza aczkolwiek gotowa bym była wskazac palcem aby usunąć jedno z moich na rzecz jakiegoś, teraz nieobecnego w kalendarzu :)
Ale OK, mysle, że nie ma co robic rewolucji. mnie sie bardzo podoba i mam nadzieje, że przyszłoroczny będzie jeszcze lepszy :)

shaluka 04-09-2007 11:40

Zgadzam sie, i obojetnie ile jakich psow,jest wazne ze to wlansie ONE sa,nasze wilczaki.. oj miło bedzie powiesic taki kalendarz na ścianie :D

Agnieszka 04-09-2007 23:31

Quote:

Originally Posted by Gaga (Bericht 103379)
No tak. ale po co autor? :)

Prawa autorskie... ale może to się robi jakoś inaczej... :oops: Nie mam pojęcia ;)
Aha! Wysłałam Ci emaila, ale masz zapełnioną skrzynkę.
I wielkie dzięki za to zdjęcie Varusia, które wysłałaś do kalendarza :)) (wciąż zapominałam podziękować).

zubrzyca 04-09-2007 23:39

kalendarz rewelacyjny!!:love bardzo podoba mi sie wykonanie i dobrane zdjecia!!
mam nadzieje ze to bedzie pierwszy i nei ostatni kalendarz wilaczakowy, w dodatku tworzony przez wlascicieli!!
gratuluje wlozonej pracy i jej efektow!!:klatsch

Gaga 04-09-2007 23:50

Quote:

Originally Posted by Agnieszka (Bericht 103519)
Prawa autorskie... ale może to się robi jakoś inaczej... :oops: Nie mam pojęcia ;)
Aha! Wysłałam Ci emaila, ale masz zapełnioną skrzynkę.
I wielkie dzięki za to zdjęcie Varusia, które wysłałaś do kalendarza :)) (wciąż zapominałam podziękować).

Skrzynki nie mam zapełnionej, to Przemus się obija i buja w obłokach zamiast zaprowadzić ład i porządek.... medal podziwia zamiast pracować na następny :twisted:

A z prawami autorskimi masz racje ..ale:
dając zdjęcia zgadzamy się na regulamin, że nimi nie machamy puiblicznie ;) Poza tym gdybyśmy chcieli respektować literę prawa i zwyczaju w tym zakresie to twórcy kalendarza musieliby nam zapłacić za zdjęcia (żeby mieć z czego robić kalendarz) a my byśmy musieli zapłacić ciężką kasę za ich robotę. A tak my mamy swoje psy na profesjonalnym kalendarzu za cenę zakupu w sklepie czyli 35 zeta :) Tak to rozumiem ;)
Dobre foto na rynku kosztuje 500 zł i więcej, o kosztach pracy grafika i druku nie wspomnę ;)

dziękowac ( za zdjęćia) nie ma potrzeby :) DOstałam dodatkowe konto i przeszukałysmy z Joasią współne zasoby aby wrzucić jak najwęcej innych psów- w końcu to kalendarz wilczakowy :)

shaluka 04-09-2007 23:55

Jednak jedno jest naprawde wspaniale,ze stworzylismy go wszyscy razem ;)

Huan 04-09-2007 23:58

Quote:

Originally Posted by Gaga (Bericht 103527)
Skrzynki nie mam zapełnionej, to Przemus się obija i buja w obłokach zamiast zaprowadzić ład i porządek

Jasne.... a "edycje postow" same sie naprawiaja ;) Wszystko bedzie gotowe w swoim czasie, ale poza wolfdogiem jest jeszcze praca :(

Skrzynke pocztowa masz puste, ale moze Agnieszka wysyla na jakas inna?

Gaga 05-09-2007 00:15

Quote:

Originally Posted by Przemek (Bericht 103529)
Jasne.... a "edycje postow" same sie naprawiaja ;) Wszystko bedzie gotowe w swoim czasie, ale poza wolfdogiem jest jeszcze praca :(

Skrzynke pocztowa masz puste, ale moze Agnieszka wysyla na jakas inna?

Kochany, ja sie zestrzeje w tym "swoim czasie " :D
I nie mydl mi tu oczu edycja postow.. bo zaraz CI tu wyjade z lista przewinien ;D
I protest napisze do slowackiego klubu, zeby CI medal odebrali o!

Huan 05-09-2007 00:19

Jako moderator prosze o trzymanie sie tematu topiku, a nie straszenie biednych uzytkownikow forum ;)

Gaga 05-09-2007 00:40

Quote:

Originally Posted by Przemek (Bericht 103535)
Jako moderator prosze o trzymanie sie tematu topiku, a nie straszenie biednych uzytkownikow forum ;)

Oooooooooooooooo... i Przemuś tupnął :lol:
( jakbyś nie wyczyścił konta - nie byłbyś biedny :p)

Agnieszka 05-09-2007 18:15

Wysyłałam na [email protected] ;-P

All times are GMT +2. The time now is 09:46.