![]() |
Quote:
Dodatkowo prosze o ladna grupke psow po Jolce, bo idziemy na konkurs o najlepsza suke hodowlana... :) Do tego wystawiamy hodowle i dwie pary hodowlane... :) Oj, "bedzie sie dzialo"... 8) |
Jabong zgloszony, wiec jedziemy :)
Tym razem bez Krzysia i Saba. |
No to genialnie!!! Oj bedzie sie dzialo, bedzie,chyba Łódź jescze nie widzial takiej powodzi CzW :D:D :grosscool
|
8)Przydaje się czasem takie rude wiewiórkowe :]
|
No ba,wiewóry maja pomysly :D:D
Tak wogole jak sie uda to moze i zagranica (Litwa to juz prawie swoj) przyjedzie,juz temat na forum nadany..i teraz trza juz tylko czekac na odpowiedzi.. |
Quote:
|
piszac to mialam wlaśnie ją na myśli i Rudą (Garudę) ;)
|
Hej, słuchajcie, strasznie, ale straszszsznie chciałabym Was odwiedzić w sobotę na tym spotkaniu w Sulejowie !... :roll: :o
Przyjechałabym tylko ja z Waldkiem, psa żadnego byśmy nie zabierali, ale za to aparat 8) i z noclegiem też nie robilibyśmy kłopotu, bo wrócilibyśmy tego samego dnia. Mogę, mogę, mogę....? :lol: |
Oczywiscie.
ehh(ciagle mi komputer szwankuje).. Chcialam napisac ze OCZYWISCIE przyjezdzajcie,nocleg to zaden klopot,tak samo jak przyjazd kolejnego zboja;) Kzdy jest mile widziany :] |
OK, mam dwie informacje: dobra i jeszcze lepsza.... 8)
1) Lodz przedluzyla przyjmowanie zgloszen do 09.09.2007. Czyli do konca tygodnia mozecie jeszcze zglaszac psy i przyjechac na wystawe /i spotkanie/. 2) Dla uczestnikow wystawy przygotowywane sa nagrody-niespodzianki. Ale juz teraz musimy wiedziec kto bedzie - nie mozemy czekac do konca przyjmowania zgloszen... Prosimy wiec o meldowanie sie albo bezposrednio przez forum, albo za pomoca emaila czy znajomych... 8) |
OK, wrzucam liste psow, ktore beda zgloszone na WYSTAWE. Kogo brak?
Balrog z Peronówki Brenda z Verne Smecky Callisto z Peronówki Cheitan z Peronówki Dewi z Peronówki Eligo z Peronówki Eury z Peronówki Fiona spod Ďumbiera Gwaihir z Peronówki Idun Imbus z Peronówki Ilmarinen Girios Dvasia Iowa Eden severu Irris Kollarov dvor Ishtar z Peronówki Jabberwock z Peronówki Jadiel z Peronówki Jolly z Molu Es Magri Silver Power Mentall Silver Power Mila Silver Power Mallory Silver Power Max z Litavské kotliny |
Quote:
|
A psy Daniela?
I jeszcze prosimy dopisać Brenda z Verne Smecky, Magri, Mentall, Mila, Mallory wszystkie Silver Power. WOW ale stawka ;) |
Hmm, skoro termin zgłoszeń się przedłużył, to my się w sumie też jeszcze zastanowimy :ehmmm, bo bilet tani, a takie spotkanko ominąć trochę szkoda ;). A czy możecie mi napisac jakie psy będą w kl. otwartej? (samce)
|
Quote:
|
Jeśli sie nic nie zmieni to Eury w posredniej :) Cheitan w otwartej :)
Jak jest Jadiel to moze ZygZak? :) |
Im blizej Łodzi tym sie bardziej nie moge doczekać.. oj to bedzie Wystawa i Spotkanie :D:D
No,no jak jest taka szansa to przyjezdzajcie!!! |
Quote:
Nie jest zgłoszony na wystawę i nie będziemy także na spotkaniu |
Proszę jeszcze dopisać na spotkanie
Ilmarinen Girios Dvasia w skrócie Zygzag :lol: |
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 16:39. |