![]() |
Man tai ištiesų negražūs... Nors Vaidis buvo gražus :lol:
|
galim pasveikinti visus naujus lietuviskus vilkus :)
VLN apsigyveno Imija-Mija Iarila- Jara Inukami-Nukas I'Hakoru - Hako ir milzinas Ivju Inari-Ivju seimininkams kantrybes :) nes vaikai bus galvoti, sveikatos ir iki susimatymo |
Quote:
|
galima prideti:
Larikin Laume Laudaj - mozemi jeszcze te 3 dolaczyc :) |
a kur larikin ir laudaj apsistojo..?..
Quote:
|
Larikin - Vilnius,
Laudaj - vargse butybe - pas mane :) |
Quote:
a kodel laudaj vargse butybe..?..cia del to, kad pas tave..?.. :) a ne per daug sunu..?.. :) |
vargse nes nesiseka- nukasta ausis skyle galvoj skyle zandikaulyje :twisted: zodziu smagus jos gyvenimas ir visai tai jai ne cekai o kt sunys uztaise :) nes per smalsi bestija.
oi ne per daug - gi tik 3 :)) |
Quote:
|
nu ai - vienoj kelionej pasipainiojo ne ten kur reikia ir gavo nuo 2 sunu :)
o skyle zandikaulyje - neaiskios kilmes :) manom kad sirse ikando, ir gal? nuodai suede plona kaula. |
oficialiai pristatom 18 ceka Lietuvoje
juo tapo sunus paklydelis Lupian Urzo - namuose vadinamas Ursium. Del semininku ligos teko suneliui atgal grizti, bet pamacius kaip uzaugo vaikis, koks jo charakteris ir koks jis pats- as tik dziaugiuosi (aciu Dorotai uz idealu vaiko auklejima), kad jis nuo manes uz poros simtu km gyvens. Nes... tapo nauju draugu musu Giriui. http://i462.photobucket.com/albums/q...g?t=1227638950 |
:shock: Čia kas kaip kada kur už ką??? Nu netikėta visiškai! :shock: Papasakokit daugiau! Kas per būdas jo?
|
Gaila, kad aš šuns dabar negaliu turėt :( patiko šitas gyvis ir man labai labai 8)
|
charakteris nuostabus - galima tik padekot Dorotai uz idealia socializacija.
liga baisi- alergija su greitosios iskvietimais, nes gresia uzdusimas- pirmas ju suo, tad nezinojo kad taip gali but. Ursiu globosim, nes jis Irano vaikas :) o tas padaras irgi daug kam patinka :) |
Vaje, kaip liūdna :cry: Reik suprasti, laiko ir dėmesio šuniui buvo skirta daug, o va ir sugadino gražią istoriją ta alergija :(. Ale su ja nepažaisi. O kaip Ursius su Girium - sutaria ar nusodintas ir be kuokšto gaurų jau? Deima, a ko negali daba šuns turėt? Čia po Juodosios nusrendei kuriam laikui užrišti ar taip kačiutę saugai? :roll:
|
Kad Girius gi nedominuojantis, kur jau ten be kuokšto plaukų :)
|
Guu, dabar neturiu sąlygų nei laiko, nei finansų, nei vietos atžvilgiu. O katė mano, šunis labai myli, būtų jai ką paterorizuot, o dabar kai šuns nėr tai aš kenčiu nuo jos :):):)
|
Nuuu, Deima, šunis pastatai į vietą mygom, o katė Tave ant blakstienų stato? 8)
|
Aš katei daug leidžiu :)
|
Valio valio :)
Jei pažvelgsite į pagrindinio puslapio dešinę pusę, kur surašytos planuojamos vados, pamatysite, kad tarp veislynų yra ir lietuviškas pavadinimas - Sidabrinis vilkas :) Taigi, Alpestre planuoja turėti vadą su Baronu, Rapso tėčiu :) Laukiam laukiam mažiukų :beerchug2 |
All times are GMT +2. The time now is 12:54. |