Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Spotkania i podróże (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=31)
-   -   Spotkanie w Późnej - 25.-27. sierpnia 2006 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=3369)

Wrath 08-08-2006 17:35

Jeju... samochod do przegladu w poniedzialek... zeby tylko namiot dotarl na czas i projekt w firmie sie skonczyl... olaboga!!!

Huan 09-08-2006 19:22

http://www.wolfdog.org/pol/events/168.html

W terminarzu znajdziecie już informacje o poszczególnych ćwiczeniach, które będzie obejmować Memorial Hokiego. Można zacząć się ostro przygotowywać ;)

Gaga 09-08-2006 20:16

OK , my sie zglaszamy do poczatkujacych ...

konek 09-08-2006 21:01

Jak Gaga do początkujących to gdzie ja ze swoją królewną :(
A może by tak zrobić konkurs pt. wpływ wydawanej komendy na osłabienie słuchu psa :wink:

Gaga 09-08-2006 21:07

Bozenko - razem z nami :P
Konkurencjie dodatkowe mile widzane .. chyba :roll:

Huan 09-08-2006 22:15

Quote:

Originally Posted by Gaga
OK , my sie zglaszamy do poczatkujacych ...

nie ma... jestescie w klasie zaawansowanej... :) Od razu chcialabys wygrac - dajcie szanse slabszym.. np braciszkowi Camolowi ;)

Gaga 09-08-2006 22:23

Zaraz ! To chyba ja decyduje gdzie sie zglaszam, nie? :P
Nie mamy "stoja" wiec nie idziemy do zaawansowanej , o!

Huan 15-08-2006 14:26

W klasie dla poczatkujacych tez jest "stoj", wiec wymowka kiepska ;)

Huan 17-08-2006 14:34

Powoli podliczamy ilość zgłoszeń i zgodnie z oczekiwaniami w tym roku bedziemy bić kolejny rekord. Na liście znajduje się około 70 osób i ponad 50 wilczaków (z Polski, Czech, Słowacji, Litwy, Niemiec, Austrii, Włoch oraz Holandii).

Tyle jeszcze wilczaków nigdy w Polsce w jednym miejscu nie było!!! Może Światówka w Poznaniu postara się nas dogonić. ;)

Z uwagi na ilość uczestników dużym ułatwieniem dla nas i dla Was byłoby gdyby składka za spotkanie, a także nawet za przegląd czy bonitacje wpłacane były na konto bankowe:

58-10600076-0000300005474924 (Bank BPH)
Małgorzata Peron, Późna 26, 66-620 Gubin
Tytuł wpłaty: imie i nazwisko

Oczywiście na spotkaniu też będzie możliwość zapłacenia - opcja płatności na konto ma tylko pomóc. W przypadku przelewu prześlijcie też nam email na [email protected]

Narvana 20-08-2006 15:40

Mnie niestety nie bedzie...

z Peronówki 20-08-2006 16:00

Quote:

Originally Posted by Narvana
Mnie niestety nie bedzie...

Co sie stalo????

Narvana 20-08-2006 16:06

Spokojnie :D Przyczyny techniczne czyli impreza :P

wolfin 28-08-2006 13:06

No poniewas widze ze wszystkie odpoczywaja posle tego superowego!!!! spotkania, a ja jiesce musze byc "zywa" 2 godziny, napisze jak mnie z Harka podobalo sie u Peronow.

Najpierw baaaaardzoooo dzekujemi za taka faina impreze i spotkanie, Gosiu, Przemek, jiestes cie cool! Tez bardzo dzekuje Mame Gosi-Pani chleb jest niesamowity.

A teras to co ja tam "wyrabialam":
najwaznesze dla mnie bylo to :
mami juz meza dla Harki i blogoslawenie samego p.Oskara Dori na tego krycia. :wink:

zajeliszmi 7 miejsce w kategorii zaawansowanych-dobrze ze przed tym mialam trening na Lazne Belohrad po bieganiu kiedy pada :cheesy:

Dzekuje Gosiu ze pomoglas mnie "prelamac lod" z p.Oskarem i dzekuje Panu Siedzemu za pozwolenie pomoc przy bonitowaniu psow i za taki piekny opis mojej pracy.

dobre nowinki sa tez, ze Harka "urosla" i ma 65 cm wzrostu.
duza sunia z nej okazuje sie jest :cheesy:

bardzo mi mylo bylo spotkac wszystkich starych zanjomych i powiekszyc ilosc nowych znajomych.
dzekuje wszystkim za spaniala zabawe i czuje ze szybko z niektorymi znowu spotkami sie :wink:

Wrath 28-08-2006 13:23

I juz po :)

Niech żałują Ci co nie przyjechali !
Jedno "ale" to pogoda, ktora nie staneła na wysokosci zadania!

Za to cala reszta : bajka :)
Masa ludzi, psow ,piwa :beerchug2 i odlotowego jedzenia :)

Dzieki za goscine Margo i Przemku!

Wielkie dzieki dla Joanny i Andrzeja za pomoc transportowa :)

Pozdrowienia dla wszystkich!

Nie pisze wiecej, bo musze wyjsc! ( na - ten - tychmiast!)

Narvana 28-08-2006 15:04

Quote:

Originally Posted by Wrath

czyzby juz ze szczeniakiem? ;)

Joanna 28-08-2006 15:26

My również pięknie dziękujemy Miłym Gospodarzom. Było nam niezmiernie miło poznać rodziców Margo i Przemka (mimo zapracowania znaleźli też czas, aby porozmawiać) oraz innych właścicieli, a także spotkać znajomych z Lazne i nie tylko.
Zabawa - mimo kaprysów aury - była przednia. Już wiem dlaczego z roku na rok przybywa gości. Niedługo plac "obozowy" okaże się za mały :mrgreen:
Cieszy mnie, że Dewulec mógł stanąć przed obliczem p. Oskara Dory - bonitacja i przegląd u tej klasy Speca to jest to! A jeszcze bardziej cieszy mnie magiczny skrót VN 8)
Nie cieszy tylko fakt, że trzeba było wyjechać w niedzielę.....

Wrath 28-08-2006 17:05

Quote:

Originally Posted by Narvana
Quote:

Originally Posted by Wrath

czyzby juz ze szczeniakiem? ;)

Nieee... kiedy zobaczylem jak szczeniak nie wiekszy od wojskowego buta, przeciaga zebami fiata 126P to stwierdzilem, ze jednak wole pudelki :)

A tak powaznie: za wczesnie, jeszcze ze 2 tygodnie oczekiwania minimum :/

( jest swietny -super hiper -co z niego wyrosnie?! )

konek 28-08-2006 20:43

Już i my dojechaliśmy do domu. Było super!!!!. Margo, Przemku wielkie dzięki dla Was i fantastycznych Rodziców. Miło było spotkać starych znajomych oraz poznać nowych . Dzięki za dużo miłych słów skierowanych w stronę Ereshki - łobuza przez Pana Oskara. Za rok znowu się piszemy na spotkanie. Spróbujcie tylko nie zrobić spotkania :hand

Gaga 29-08-2006 08:22

My z dodatkowym poslizgiem ale rownie goraco dziekujemy, niziutko klaniamy sie Rodzicom, zwlaszcza Mamie Gosi i Przemka.
To byl weekend naprawde pelen wrazen i dla nas i dla kucyka.
Impreza z poteznym rozmachem, pelna fantastycznych ludzi...
Oj nie wiedzialam, ze to takie wydarzenie poki sama nie zobaczylam.

Pozdrawiamy wszystkich, z ktorymi przyszlo nam spedzic ten weekend, niech ci co sie zapowiadali a nie dojechali- zaluja :P

Gaga, Romek i Chey

wolfin 30-08-2006 07:47

hm, hm, hm, a fotki beda?

bo ja nie mialam czsu kiedy zrobic choc jiedna fotke :( to teras zostaje mi tylko czekac na fotografow spolnych i na ich zlapanych kadrow :wink:

All times are GMT +2. The time now is 16:28.