Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Hodowla (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=30)
-   -   Duszki serduszki z litewskiego lasu - 'W' Girios dvasia :)) (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=3262)

Galicja 10-04-2006 13:41

I my tu wszyscy też gratulujemy! By maluchy rosły w oczach i mężniały ;)

Aga 11-04-2006 19:30

No i mamy śliczne imionka, ale dlaczego na W?

wolfin 11-04-2006 20:09

och jak jestem spozniona :?
dzisziaj chcialam podac imiona i poproszic ojcow chrzestnych o wybranie swoich dzieciakow :cheesy:

Gaga 11-04-2006 20:35

To ja jestem w kropce,bo deklarowalam sie na pierworodnego a woko wpadl mi Waldwigo... to teraz mi powiedz, ze on pierworodny :mrgreen:

Aga 11-04-2006 20:36

Moja miała być najroślejsza i najdorodniejsza suczka, więc wagowo wychodzi na Warunę.

wolfin 11-04-2006 20:39

:klatsch
przeztawiam dla Rodziny naszych lilczakow:
WALKIRIA-, nie trzeba tlumaczyc co znaczy (valkyrie)dzielna wilczyca, ktora pierwsza urodzila sie na Litwie, spokojna ale juz pokazuje swoj walkirijsky charakterek.
WESPER-wieczorna gwiazda, spiewajaca gwiazda, taaakim glosem i taki treliami ze zadziwia, oraz jest bardzo mila i spokojna.
WARUNA-zona morza-jest niezrozumiana do tej pory jak i morze.
WALMAJ-wiosenny kwiatek-rozowa panienka.
WIDMO-duch polski-naprawde maly duch, bardzo kochajacy siebie-to jemu zimno, to goraco, to brakuje tego to tam tego.
WALDWICO-ryzerz, duzy, silny, spokojny.
WAIDILA-kaplan, duch litewskej starej religii, tak spokojny, jak by od razu wiedzial jakie imie on dostanie.

Quote:

Originally Posted by Narvana
Ori bierze chlopaka, a ja najmniejsza suczke
:cheesy:

to moze dla ciebie spodoba sie WALMAJ ?

Quote:

Originally Posted by Aga
No to ja (i OSKAR :wink: ) najroślejszą i najdorodniejszą suczkę!!!

dla Was-WARUNA :cheesy:

Quote:

Originally Posted by Gaga
My bierzemy pierworodnego!! A jako matka chrzestna zobowiazuje sie czuwac nad nim duchowo, Cheya nie pytam o zdanie...na pewno sie ucieszy :cheesy:

dla Ciebie i Cheo samy samy pierwszy CzW na Litwie-"czerwona" dziewczynka WALKIRIA

a Ori jakiego faceta chcesz?

a reszta tez chcie miec swoich drugych rodzicow :cheesy:

wolfin 11-04-2006 20:55

hm a dlaczego z "W" u nas mozna z jakiej chcec litery dawac imiona dla pieskow. A poniwasz WAIDILA juz ma wlascicielkie Vike, i to ze nie podoba sie mnie ze wszystkie zaczynaja od "A" i potem duzo "A"'czkow a tak do ostatnych literek malo kto dochodzi-pierwsze lilczaki i wyszli z "W"

Narvana 11-04-2006 21:21

Quote:

Originally Posted by wolfin

Quote:

Jesli to pytanie do mnie to mnie sie podoba :)

wolfin 11-04-2006 21:39

Quote:

Quote:

Quote:

Jesli to pytanie do mnie to mnie sie podoba :)

no to juz ustalione-WALMAJ pod twoja opieka idzie :cheesy:
pzdr.matke chrzezna :cheesy:

Narvana 11-04-2006 21:42

No to ja sie bardzo ciesze :cheesy:

a teraz... poprosze indywidualne foto mojego psiaka

wolfin 11-04-2006 22:13

Quote:

No to ja sie bardzo ciesze :cheesy:

a teraz... poprosze indywidualne foto mojego psiaka

to przosze bardzo:
http://girios.hosting.wolfdog.org/harmonia/WALMAJ1.jpg

duuuza i piekna fotka :cheesy:

Gaga 12-04-2006 12:17

Quote:

WALKIRIA-, nie trzeba tlumaczyc co znaczy (valkyrie)dzielna wilczyca, ktora pierwsza urodzila sie na Litwie, spokojna ale juz pokazuje swoj walkirijsky charakterek.

dla Ciebie i Cheo samy samy pierwszy CzW na Litwie-"czerwona" dziewczynka WALKIRIA

To juz mamy : WALKIRIA Girios Dvasia, patronat medialno-duchowy : Gaga z Cheyem :wink:

Bankiwa 12-04-2006 14:29

Daiva, w takim razie, może i dla mnie znajdziesz jakiegoś "duszka lasu",nad którym będę mógł roztoczyć duchową opiekę :?: :wink: Tym bardziej, że już niedługo (pewnie jeszcze wszystkie razem :!:) będę mógł sobie obejrzeć :P (mniam....) .

wolfin 12-04-2006 18:39

Quote:

Originally Posted by Bankiwa
Daiva, w takim razie, może i dla mnie znajdziesz jakiegoś "duszka lasu",nad którym będę mógł roztoczyć duchową opiekę :?: :wink: Tym bardziej, że już niedługo (pewnie jeszcze wszystkie razem :!:) będę mógł sobie obejrzeć :P (mniam....) .

no oczywiszcze ze tak-moze cie same wybierac z calej reszty, bo teras to tylko WALKIRIA, WALMAJ i WARUNA maja chrzestnych. :cheesy:

Bankiwa 12-04-2006 23:57

Quote:

Quote:

Originally Posted by Bankiwa

no oczywiszcze ze tak-moze cie same wybierac z calej reszty, bo teras to tylko WALKIRIA, WALMAJ i WARUNA maja chrzestnych. :cheesy:

Hm... Jeżeli nie będziesz miała nic przeciwko temu to chętnie objąłbym patronat "duchowo-medialny" nad WESPER Girios Dvasia - wieczorna gwiazda, spiewajaca gwiazda... :D :P . Przy moich dwóch "czarnych diablicach", dla równowagi psychicznej może dobrze będzie mieć na pociechę spokojną, miłą i do tego jeszcze śpiewającą gwiazdeczkę... tak "ku ukojeniu skołatanej przez "czarnuchy' duszy :wink: :D

Bonari 13-04-2006 17:02

Witam serecznie...
No to jak Boztom i Bankiwa mają swoją chrześniaczke to może ja z drugą Siostrzyczką - Bonari objęlibyśmy duchowo patronat nad hmm... może WIDMO ? :)

wolfin 13-04-2006 20:15

no to widze ze juz duzo maliuchow maja swoje drugie rodzicie.
a rezszta jak?
:?

Bonari 15-04-2006 12:01

Reszta też znajdzie swoich opiekunów :)

wolfin 26-04-2006 14:51

No to male roszna bardzo szybko i juz robia przepekne koncerty.
mozna poogliadac if fotki i filmiki tu:
http://girios.hosting.wolfdog.org/w/

male zboje juz proboja zjiesc jeden drugiego :cheesy:

Narvana 27-04-2006 18:57

fajne te pieski ;)

niech szybko rosna ;)

All times are GMT +2. The time now is 11:03.