![]() |
I my tu wszyscy też gratulujemy! By maluchy rosły w oczach i mężniały ;)
|
No i mamy śliczne imionka, ale dlaczego na W?
|
och jak jestem spozniona :?
dzisziaj chcialam podac imiona i poproszic ojcow chrzestnych o wybranie swoich dzieciakow :cheesy: |
To ja jestem w kropce,bo deklarowalam sie na pierworodnego a woko wpadl mi Waldwigo... to teraz mi powiedz, ze on pierworodny :mrgreen:
|
Moja miała być najroślejsza i najdorodniejsza suczka, więc wagowo wychodzi na Warunę.
|
:klatsch
przeztawiam dla Rodziny naszych lilczakow: WALKIRIA-, nie trzeba tlumaczyc co znaczy (valkyrie)dzielna wilczyca, ktora pierwsza urodzila sie na Litwie, spokojna ale juz pokazuje swoj walkirijsky charakterek. WESPER-wieczorna gwiazda, spiewajaca gwiazda, taaakim glosem i taki treliami ze zadziwia, oraz jest bardzo mila i spokojna. WARUNA-zona morza-jest niezrozumiana do tej pory jak i morze. WALMAJ-wiosenny kwiatek-rozowa panienka. WIDMO-duch polski-naprawde maly duch, bardzo kochajacy siebie-to jemu zimno, to goraco, to brakuje tego to tam tego. WALDWICO-ryzerz, duzy, silny, spokojny. WAIDILA-kaplan, duch litewskej starej religii, tak spokojny, jak by od razu wiedzial jakie imie on dostanie. Quote:
Quote:
Quote:
a Ori jakiego faceta chcesz? a reszta tez chcie miec swoich drugych rodzicow :cheesy: |
hm a dlaczego z "W" u nas mozna z jakiej chcec litery dawac imiona dla pieskow. A poniwasz WAIDILA juz ma wlascicielkie Vike, i to ze nie podoba sie mnie ze wszystkie zaczynaja od "A" i potem duzo "A"'czkow a tak do ostatnych literek malo kto dochodzi-pierwsze lilczaki i wyszli z "W"
|
Quote:
|
Quote:
pzdr.matke chrzezna :cheesy: |
:cheesy:
No to ja sie bardzo ciesze :cheesy: a teraz... poprosze indywidualne foto mojego psiaka :cheesy: |
Quote:
http://girios.hosting.wolfdog.org/harmonia/WALMAJ1.jpg duuuza i piekna fotka :cheesy: |
Quote:
|
Daiva, w takim razie, może i dla mnie znajdziesz jakiegoś "duszka lasu",nad którym będę mógł roztoczyć duchową opiekę :?: :wink: Tym bardziej, że już niedługo (pewnie jeszcze wszystkie razem :!:) będę mógł sobie obejrzeć :P (mniam....) .
|
Quote:
|
Quote:
|
Witam serecznie...
No to jak Boztom i Bankiwa mają swoją chrześniaczke to może ja z drugą Siostrzyczką - Bonari objęlibyśmy duchowo patronat nad hmm... może WIDMO ? :) |
no to widze ze juz duzo maliuchow maja swoje drugie rodzicie.
a rezszta jak? :? |
Reszta też znajdzie swoich opiekunów :)
|
No to male roszna bardzo szybko i juz robia przepekne koncerty.
mozna poogliadac if fotki i filmiki tu: http://girios.hosting.wolfdog.org/w/ male zboje juz proboja zjiesc jeden drugiego :cheesy: |
fajne te pieski ;)
niech szybko rosna ;) |
All times are GMT +2. The time now is 11:03. |