![]() |
Quote:
Quote:
|
Dziękuję za fotorelację! Wilu i Jagodzie ;)
niedziela zimna, ale debiut Szaki udany, WO1 Best Baby. Na finałach już nie mieliśmy tyle szczęścia ;P Trochę ciasnawo było przy ringu, ale za to wesoło i miłe towarzystwo. Gratuluje wszystkim występu i wygranych! |
My też gratulujemy wszystkim wygranych i występów:) A najbardziej dziecku, bo najbliższe sercu,wiadomo, jak to dziecko :D Widziałam, że "dziecko" na rękach było noszone :D Wilu, przepukliny dostaniesz, dobrze Bura mówi :D :D
PS. A ja, żeby nie zakładać nowego wątku, pochwalę się tylko, że w tym samym czasie biegaliśmy z Lu w Miskolcu i wybiegaliśmy 2x BOB, 2x CACIB, 3x Naj Sukę, 3x CAC, Championa Węgier i skończyliśmy Inter Championa;) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Maciek tez pod Waszym duzym wrazeniem, a ja dodatkowo jestem zadowolona, ze udalo sie go wyciagnac do Opola ;-) Dziewczyny sa super - mysle, ze gdyby Biesiak umial mowic, potwierdzilby to bez wahania :p Mam nadzieje, ze Mandzurek nie bedzie pamietliwy i wybaczy wsiuchowi potraktowanie "z gory" - a jesli nie, to kiedys na pewno nastapi rewanz :twisted: No i te cudowne, aksamitne kluseczki - tego sie nie da opisac, jakie to slodkie istotki i jak ich Kalinka pieknie pilnuje... |
No tylko, że miałam upiec ciasto, miało być dobre jedzonko i takie tam "drobiazgi" ;) Ale ja mam chyba na drugie imię "Chaos"... :twisted:
|
My też pięknie dziękujemy za wszystko. Za zdjęcia Wilu i Jagodzie, za spotkanie wszystkim którzy odważyli się łazić po lesie, a Leśnym za obietnice, że można to niedługo powtórzyć :) Przywieźliśmy z Opola Młodzieżowy Championat Polski. Jestem bardzo dumna z Jareda i z Mandżura, bo to drugi najpiękniejszy Junior jakiego znam :)
|
Tak z ciekawości skąd jest ta sędzina Pani Oveska?
|
Pani Bozena Ovesna jest z Czech.
|
tak myślałem to już wiadomo czemu nasz owczarek dostał boba:)
|
Quote:
|
ale kedys ona miala lepsze dni :) ( ja o sedzine) :twisted:
|
Quote:
Niestety niektore oceny i opisy to byla porazka... Ocena DOBRA za ulamany ZAB??? Ciekawa jestem jak to argumentowala...:| Przeszkadzal jej taki szczergolik, ale nogi psa ustawione w X jak u ONkow to juz niby nie jest wada anatomiczna, bo pies zszedl ze Zw.Klubu i BOBem... Teraz nawet owczarkarze (choc belgijscy) nabijaja z naszych komedii wystawowych... Co do reszty opisow... Ponownie wada byl wysoko noszony ogon.... Pojawialy sie tez podobne tradycyjne perelki.... :rock_3 Ja sie tylko ciesze, ze mimo, ze tytul Najlepszego Psa ma Czechoslowacki Owczarek - Czambor, to tytul Najlepszej Suki przypadl Czechoslowackiemu Wilczakowi - Abii... ;) To na serio fajne suczysko... :) Wiekszy, dokladny artykul o klubowce juz wkrotce.... ;) A teraz porzucajac przykre tematy jaka jest (nie)znajomosc wzorca i (nie)uzywanie go podczas sedziowania chcialabym podziekiowac Lesnym za goscine!!! Bylo fantastycznie! Zreszta jak zawsze... :) |
All times are GMT +2. The time now is 11:29. |