![]() |
Witam, jestem właścicielem młodego wilczaka i chętnie wybrałbym się na spacer z innymi wilczakami. Chociażby po to, aby mój zobaczył że nie jest największym psem na świecie ;)
|
W jakiej czesci Gdanska mieszkasz?
|
My sie czesto spotykamy z Garudami :) Daj znać to z chęcią sie spotkamy !!!
|
Co powiecie na jakiś spacer jutro?
|
Jutro mam od rana zdjęcia :( My odpadamy . Ale moze przyszły weekend???
|
Nam pasuje. Sobota, niedziela?
|
Quote:
pozdrawiamy z pracy!;) |
U nas w Sulminie jutro wilczakowy spacer. Zbiórka ok. południa.
Chętnych na wspólne łażenie po lasach zapraszamy. Po spacerze ognisko i kiełbaski ;) |
Quote:
|
Ty tam Asia nie pekaj bo Ty mocno swoj i rodzina!
I to pisalam ja Narvana (no i Szasztin tyz) |
Cwaniaki meldują się!! Nowy właściciel? Hmm... Zachwyt czy zadzior? :P A może jeszcze jakiś nowszy?? :D
|
Cieszymy się z tak licznego odzewu :cool3
26 lutego pasuje nam jak najbardziej. Podajcie tylko godzinę i miejsce. Odpowiadając na pytania: Gdańsk-Południe/Orunia i Zachwyt :rock_3 |
My akurat wyjezdzamy 26go...
|
Quote:
Co do spotkania w nastepny weekend to jeszcze się odezwę, bo jak dla mnie to jest odległy termin ;) |
U nas tez 26.02. mamy prawdopodobnie wolne :)
Zgadamy sie cos około czwartku:) |
Witam,
Czy spotkanie nadal aktualne :?: Czy kilkunastostopniowy mróz nie zaszkodzi psiakom podczas tego spotkania :?: Mojemu po ~40 min zaczynają drżeć łapy. |
Nic mu nie będzie. Niech się hartuje ;).
W zeszłym tygodniu trzy miesięczne maluchy wytrzymały ponad trzy godzinny spacer w podobnej temperaturze. |
Ja jutro rano jade na zawody zaprzegowe do Zdunowic koło Suleczyna. Zatem ze spacery z mojej strony nici :(
W niedziele to samo. |
hej a o ktorej sie spotykacie?ja bede jutro w Trojmiescie dopiero kolo 13/14....
|
All times are GMT +2. The time now is 22:09. |