![]() |
Musiałaś mocno zaciskać te kciuki :) bo Sajgon Bożenę zaciągnął i Bożena zgłoszenie wysłała :shock: Teraz przez dwa tygodnie będę miała stresa czy potrafię coś ustrzelić z broni pierwotnej :twisted:
|
A jakie konkretnie będą ćwiczenia z psami typu wspinaczkowego?
|
Quote:
No to bedzie sajgon 8) A bron pierwotna to ludzie maja w genach :D |
Quote:
|
Quote:
Cos lista osob na stronie sie nie aktualizuje :P |
Wysłałam zgłoszenie dopiero teraz , ale nie mam żadnej informacji zwrotnej. Ktoś się orientuje czy można się jeszcze zapisywać?
Zobaczyć minę Astri na tyrolce - bezcenne :)))) |
Ode mnie biegnie szwagier niestety nie z wilczakami bierze mojego wyżła :lol:
Magda mam nadzieję że to nie przeszkadza ? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Dobrze, że nie każą nam zjeżdżać na linach. :D Mam nadzieję, że będzie Was potem można pooglądać przynajmniej na zdjęciach. :) |
Quote:
|
Quote:
Fajny pomysł z tym fotografem, będzie co oglądać. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Jak ja Wam zazdroszcze tych zawodow :(
Mam nadzieje, ze moze jednak za rok uda nam sie wziac udzial... Bardzo bym chciala, taka frajda... Jaskinie, zjazdy, strzelanie... Ehhhhh :heul:bigcry2 |
Quote:
|
Quote:
|
Dla tych którzy jeszcze nie wiedzą jak dojechać na sobotnia imprezę to podaje przybliżony adres - łąka :)
Tak mi odpowiedział Andrzej jak się go zapytałam jaki tam jest adres :) Owa łąka jest jakieś 100m przed skałą Sokolica, przy ulicy Pod Sokolicą. Jeszcze tylko mam pytanie techniczne :) Czy ktoś wybiera sie tam w piątek? |
Tak, my będziemy w piątek wieczorem (mam nadzieję, że dojadę). Zatrzymujemy się w schronisku Brandysówka - jak stamtąd dojechać/dojść do miejsca zawodów?
|
All times are GMT +2. The time now is 12:14. |