![]() |
Quote:
1. tak zwykła domowa,staram się raz w miesiącu to przygotować tak 2 kg ryby i 1 kg mięcha . mieszam lyb mielena przemian . i do zamrażarki.a..... zabieraj po zjedzeniu michę bo karlo zaraz chce do niej wejść i sie wysmarować :twisted::rock_3:evil::rock_3:p 2.jakby Amelka bardzo chciała z nim chodzic i szkolić to wszyscy zostalibyśmy w tyle i nie mielibysmy szans :p.to co oni czasami wyprawiają to szok. jest jeszcze jedna .w marcu będzie miała roczek . ale juz teraz : - strzela mu w nos - targa za uszy - karmi go mieszając w misce suche -czasami daje parówę. ...tylko rodzice są przerażeni co ja czasami wyrabiam ;) |
Quote:
Sama mam w pamięci pysk Laili ubabrany posoką. Żeby to był widok estetyczny to nie powiem, ale wyraz "wzniosłego uniesienia" na jej pysku.... bezcenne! ;-) Quote:
Quote:
|
Quote:
nie zepsuje , zawsze możesz lekko pokroić przed wrzutem a teraz bezcenne..... |
faktycznie hardkorowe fotki :)
|
Quote:
Podoba mi sie Wincenty Kadłubek, konkuruje z Striptizerka :p |
Quote:
... A ryby spróbujemy kroić i mielić surowe: w końcu surowizna dobra rzecz. :) ... My teraz mieliśmy "odesłanie świnki do chrumkającego raju".... trąble przebierając łapkami czekają na poćwiartowanego surowego czerepa... może uda mi się jutro zrobić zdjęcia... :rock_3 |
Quote:
no to mam nowy film . może dla niektórych tobedzie "hororrrrrrrr" a dla nie których ......., ale to jutro z pracy ( zapomniałem hasła :( ) |
czekamy z niecierpliwością :)
|
nowy film
w dziale Wychowanie i charakter Małe dziecki i wilczak :p a przy okazji dla zainteresowanych w dziale Różne Obroża skórzana jeszcze do poprawki ciut jakieś 5 cm za duża :twisted: |
All times are GMT +2. The time now is 01:29. |