Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Sport i szkolenie (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Szkolenie na jedzenie (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=13585)

Piter 08-02-2013 20:26

Quote:

Originally Posted by anula (Bericht 449781)
Czyli zwykla maszynka da radę? Bo takiej rzeżniczej nie mam...

Aha, zostałam fanką Amelki, tej Malutkiej Czarownicy z mopem :lol:
Jak się ma taką Panią, to nie ma #@*&% we wsi :twisted:

1. tak zwykła domowa,staram się raz w miesiącu to przygotować tak 2 kg ryby i 1 kg mięcha . mieszam lyb mielena przemian . i do zamrażarki.a.....
zabieraj po zjedzeniu michę bo karlo zaraz chce do niej wejść i sie wysmarować :twisted::rock_3:evil::rock_3:p
2.jakby Amelka bardzo chciała z nim chodzic i szkolić to wszyscy zostalibyśmy w tyle i nie mielibysmy szans :p.to co oni czasami wyprawiają to szok. jest jeszcze jedna .w marcu będzie miała roczek . ale juz teraz : - strzela mu w nos
- targa za uszy
- karmi go mieszając w misce suche
-czasami daje parówę.
...tylko rodzice są przerażeni co ja czasami wyrabiam ;)

Puchatek 08-02-2013 22:21

Quote:

Originally Posted by Piter (Bericht 449778)
świeży króliczek jeszcze z cieknącą farbą lekko drgający ;).(...) podrzucić? czy raczej będzie drastyczne?:lol::lol::lol::lol::lol:

Chętnie zobaczę ten wyraz szczęścia "jeden na milion". :twisted:
Sama mam w pamięci pysk Laili ubabrany posoką. Żeby to był widok estetyczny to nie powiem, ale wyraz "wzniosłego uniesienia" na jej pysku.... bezcenne! ;-)
Quote:

NR1- micha z mielonym mięsem wymieszanym z mieloną rybą ( taka w całości głowa,łuski,flaki !!!! )

Ryba surowa czy gotowana? Ja mielę w całości gotowaną. Fakt -psy świrują maksymalnie :twisted: Spróbuję w swoją maszynkę elektryczną wrzucić surową. Jeśli się zepsuje... cóż, nic nie trwa wiecznie. ;-)
Quote:

ale jak już wiem że coś jutro bedziemy "świrować" to dzień wczesniej dostaje okrojoną porcję koryta.

Grunt, to mądra motywacja. :)

Piter 08-02-2013 22:45

Quote:

Originally Posted by Bura (Bericht 449787)

Chętnie zobaczę ten wyraz szczęścia "jeden na milion". :twisted:

Ryba surowa czy gotowana?

Spróbuję w swoją maszynkę elektryczną wrzucić surową. Jeśli się zepsuje... cóż, nic nie trwa wiecznie. ;-)

:)

surowa
nie zepsuje , zawsze możesz lekko pokroić przed wrzutem

a teraz bezcenne.....

Witek 08-02-2013 23:57

faktycznie hardkorowe fotki :)

jefta 08-02-2013 23:59

Quote:

Originally Posted by anula (Bericht 449779)
(dwudniowy Wincenty Kadłubek przegrywa tylko z nieczyszczonymi żołądkami wołowymi :twisted:)

Sexy kura nie zeżre surowego, ale za flaczki wszystko :fingers1 A ze mnie w kolejce na stacji benzynowej przepuszczają jak wracam z cwiczyska to tylko kolejny plus :lol:

Podoba mi sie Wincenty Kadłubek, konkuruje z Striptizerka :p

Puchatek 09-02-2013 00:03

Quote:

Originally Posted by Piter (Bericht 449788)
a teraz bezcenne.....

Spojrzenie na 4. zdjęciu: stała czujność. :twisted: /No tak.... przecież każdy już się czai by zakosić królilasa i pomemlić go z lubością :lol: /
...
A ryby spróbujemy kroić i mielić surowe: w końcu surowizna dobra rzecz. :)
...
My teraz mieliśmy "odesłanie świnki do chrumkającego raju".... trąble przebierając łapkami czekają na poćwiartowanego surowego czerepa... może uda mi się jutro zrobić zdjęcia... :rock_3

Piter 09-02-2013 19:27

Quote:

Originally Posted by Witek (Bericht 449790)
faktycznie hardkorowe fotki :)

no to mam nowy film . może dla niektórych tobedzie "hororrrrrrrr" a dla nie których ......., ale to jutro z pracy ( zapomniałem hasła :( )

Witek 09-02-2013 19:39

czekamy z niecierpliwością :)

Piter 11-02-2013 08:39

nowy film
w dziale
Wychowanie i charakter
Małe dziecki i wilczak

:p
a przy okazji dla zainteresowanych

w dziale
Różne
Obroża skórzana

jeszcze do poprawki ciut jakieś 5 cm za duża :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 01:29.