![]() |
A....i jeszcze ryby.
Jotunski uwielbia grillowanego lososia albo pstraga, sledzie surowe zima i musza sobie pare dni polezec na sniegu . No chyba ze ptaszory za bardzo zaczynaja sie interesowac tym co lezy,wtedy natychmiast rybsko laduje w zaspie dokladnie zakopane i przyklepane:lol: A nasza gwiazdeczka kazda rybe czy to surowa ,wedzona,grillowana traktuje w jeden sposob-wytarzac sie:twisted: Skubana nawet znajdzie sobie osc na podlodze i zaczyna szalenstwo z tarzaniem:lol: |
To u nas hitem jest pasta jajeczna, same jajka nie wzbudzają zainteresowania, za to takie z przyprawami, szczypiorkiem, majonezem...pyyyychaaa ;)
|
U nas z kolei Tajgulina dala by sie pokroic za surowe jajeczko i jajecznice za to Jotunski surowego nie rusza.
I jeszcze sporadycznie nasze czubutki maja ochote na pasztetowa luksusowa w zlotym flaku innej nie tykaja,a kotleciki z piersi w panierce kazda ilosc gdyby sie tylko pancia na to zgodzila, a ze sie nie zgadza wiec tez sporadycznie dla smaczka. A...i jeszce Tajgula uwielbia orzechy włoskie. |
Quote:
Quote:
|
8)Nie,nie.
Tajgula laskowe lupie ale zjada pancio a wloskie pancio lupie zjada Tajgula. Tak sie jakos dziwnie dogadali podczas mojej chwilowej nieobecnosci:lol: |
Radośka niestety nie daje za wygraną. Raz na jakiś czas dziubnie parę chrupeczków. Ile to jeszcze może trwać :roll: ? Aż taka uparta ta sucza jest? Metoda zabierania michy nie robi na niej zbyt dużego wrażenia chyba...
|
to może zabierz ją do jakiegoś zoologa i tam może wybierze wreszcie swój smaczek ( z ON-em u kolegi podziałało )
|
Quote:
|
Quote:
Wilczak potrafi... 8) Orzechy są zdrowe, ja bym chciała, żeby Łowca je wcinał, ale akurat on nimi gardzi. :evil: |
Grin, zamiatała łupinki pod dywan, za szafkę... Oprócz niej są w domu jeszcze fretki, czego ona nie posprzątała, to frety wyniosły w swoje zakamarki ;) Ot, taka współpraca miedzygatunkowa :twisted:
|
Quote:
|
One wszystkie takie złodzienjki :roll:
Ostatnio freta podkradła psu tchawicę ;-) |
:roll: i jak on teraz sobie daje radę? Oddycha jeszcze? :D
|
:shock: biedny , ani nie szczeknie , ani nie zawyje :D
|
Wracając do tematu : LINK
Albo walenie się w pierś albo robota konkurencji . |
Quote:
|
Pff...ot złodziejskie nasienie ;-)
|
Witam, a ja chciałam się zorientować czy ktoś karmił kiedyś tą karmą?
http://www.decathlon.com.pl/PL/outdo...kg-152481703/# Nie znam żadnych opinii na jej temat, a karma wydaje się niczego sobie (przynajmniej wydaje się). Jest to karma dla psów pracujących - myśliwskich tropiących i aportujących, ogólnie dla psów AKTYWNYCH. |
Quote:
Ma b. dobry skład porównywalny do najdroższych karm na rynku, psy ją lubią :) |
Z tej serii jest jeszcze karma dla szczeniaków, tylko trzeba ją w sklepie zamówić
|
All times are GMT +2. The time now is 18:42. |