![]() |
Quote:
|
Czy jest różnica, wypadołoby psa zapytać, a on właśnie śpi. ;)
|
a stawki mozna robic, kto kogo?
|
BTD byłeś kiedyś na ustawce ? chyba nie to czas najwyzszy
|
DAIVA tak 100 plnów w góre
|
Tak.... Czytam to i się brechtam:właśnie dlatego opuściłam bez żalu starą,historyczną podwarszawską miejscowość/rodzinną mą od pokoleń/,aby żyć wśród psów i zwykłej wsi,a nie tej wielkomiejskiej w pierwszym pokoleniu w ciuszkach z galerii...Wasze animozje,te żartobliwe też,świadczą niezbicie,że Polak z Polakiem się w żadnej kwestii nie dogada/o pyrach nie wspomnę,bo to jakby szargać największą narodową świętość!!!przy kartoflach śmierć heroiczna za Ojczyznę to gówniany epizod do wyszydzenia/.
Pojadę Witacym:"Nuże!Na co czekacie?Dajcie sobie po pyskach". Stańcie na ubitej ringowej ziemi!!! Wracając do tematu. Ta dyskusja miała jednak sens /jeszcze gdzieś przy drugiej stronie komentarzy/,mimo,że lista oficjalnie nie powstanie: -dała mi do zrozumienia,że natura ludzka jest bardziej lękliwa od wilczej, -szczególnie "młodzi" wystawiający powinni nabrać wielkieeego dystansu do ocen /tych dobrych i złych/,bo sędzia np. nie wyspał się przed wystawą /autentyczny autentyk-tekst sędziego rzucony do mnie!/, -powinniśmy "spuścić powietrze" z balonika o nazwie"wystawa" i podejśc do tego, jak do zabawy-pikniku;wtedy nawet mało zsocjalizowane psiaki wyluzują się wyczuwając nasze nastroje, -należałoby samemu podwyższyć samoocenę-nasz czworonóg za nas tego nie zrobi,a ukrywanie się z noskiem do góry jest dobre na krótką metę. A tak poza tym /jadąc Młynarskim/:"róbmy swoje", ale z klasą! I tym optymistycznym akcentem,żegnam z szaconkiem wszystkich Słowian i idę posłuchać z Lelutkiem i resztą menażerii Łosia za moim własnym płotem! Pa;-) |
A ja Wam na to wszysto powiem że to "galicyjskie gadanie" .......(znane również jako austryjackie ) :twisted:
|
Wy tam sie nie znacie Oberschlesien ino to sie liczy:lol:
|
Quote:
Jednak ja je zlewam bo i tak nie masz żadnego dowodu na te pomówienia . W zabawe kto co i kiedy po , której flaszce sie nie mam zamiaru bawić. |
Quote:
Jednak wypraszam sobie i poprosze nie nazywać mnie gorolem. Nie mam nic do uprzedzeń etnicznych, rasowych i wszystkich innych. Urodziłem się i mieszkam w Zagłębiu, a moja rodzina pochodzi z pod Warszawy i Kłodawy z dziada pradziada. |
Quote:
Aż mi się przypomina jak chcieliśmy kupić wilczaka to Witek zarządził, że dzwonimy do "silesian wolf" bo on nie chce mieć psa gorola :lol::lol::lol: |
Quote:
A ta zabawa ma to do siebie, ze wciąga osoby mimo ich spzeciwu i woli więc... różnie może byc8) Quote:
|
Quote:
No i nie pieroński warszawiok tylko krawężnik poproszę. Na gorola się w dalszym ciągu nie zgadzam. Zagłębiak brzmi lepiej. Piętno rzeki granicznej z mojej młodości i Hanysy z kamieniami. |
Quote:
Zawsze możemy wymienić się pogladami i omówić sposób oceniania . Piwo jest nadal aktualne. Co do mieszanki to jak mnie poznasz to się zdziwisz jak bardzo wybuchowa. Rozwalam wszystko . |
Kamoszka piszę do administratora BAN nie bedziesz tu pisał o ........ ty juz wiesz o czym . Przegięcie
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
bo nie tylko ja ale i inne liudzie nie rozumieja o co tu poslo, jesli nie bedzie okreszlono konkretne i faktami z cytatami, to jaki BAN , bo ja nie widze za co tu BANA dac, tylko temy rozdzielic, bo fajne takie , " rodzinne" pogawedki i tyle |
Quote:
Czyli zeszliśmy z toru ale w temacie pozostajemy;-) A że po drodze wyszedł lokalny patriotyzm to inna sprawa-taka dygresja od tematu. Co do czarnej listy jeszcze - to tak jakby policjantów oczerniac za to, że dali nam mandat; skarbówkę, że wykryli nieścisłości; wychowawców więzienia, że proces resocjalizacji nie powiódł się, instruktora jazdy, że nie zdałem egzaminu na prawo jazdy.:rock_3 Każdy robi to co dana profesja nakazuje. Tak samo sędziowie i tyle w temacie. A co każdy z nas sądzi o danej osobie - zostawmy sobie choc troche prywatności i zachowajmy opinie dla siebie (ew. dla swoich najblizszych).Postów nie można usuwac, więc co będzie jeśli wrzucimy sędziego na czarna listę, a później jednak zmienimy zdanie? Sędzia pozostaje z przypięta czarna łatką... A Ty OneUnited, jak brakuje Ci argumentów to nie strasz Adminem tylko poprostu nie pisz. Bo argument o banie jak widzisz jest calkiem bezpodstawny. Ciagle jesteśmy w temacie.:rock_3 |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 13:20. |