Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Wystawy (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Lista czarnych sedziowskich owiec (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=11707)

sssmok 15-09-2009 22:21

Quote:

Originally Posted by AngelsDream (Bericht 236356)
Warszawa przynajmniej wychodzi na dwór, a nie na pole. Wiecie jaka to schizofrenia domowa, żeby jednemu psu mówić o polu, co by mu korzenie podtrzymywać? ;)

Zawsze mozesz mu mowic, ze wychodzi na spacer, a co za roznica gdzie :p

AngelsDream 15-09-2009 22:29

Czy jest różnica, wypadołoby psa zapytać, a on właśnie śpi. ;)

wolfin 15-09-2009 22:37

a stawki mozna robic, kto kogo?

OneUnited 15-09-2009 22:51

BTD byłeś kiedyś na ustawce ? chyba nie to czas najwyzszy

OneUnited 15-09-2009 22:52

DAIVA tak 100 plnów w góre

Puchatek 15-09-2009 23:12

Tak.... Czytam to i się brechtam:właśnie dlatego opuściłam bez żalu starą,historyczną podwarszawską miejscowość/rodzinną mą od pokoleń/,aby żyć wśród psów i zwykłej wsi,a nie tej wielkomiejskiej w pierwszym pokoleniu w ciuszkach z galerii...Wasze animozje,te żartobliwe też,świadczą niezbicie,że Polak z Polakiem się w żadnej kwestii nie dogada/o pyrach nie wspomnę,bo to jakby szargać największą narodową świętość!!!przy kartoflach śmierć heroiczna za Ojczyznę to gówniany epizod do wyszydzenia/.
Pojadę Witacym:"Nuże!Na co czekacie?Dajcie sobie po pyskach".
Stańcie na ubitej ringowej ziemi!!!
Wracając do tematu.
Ta dyskusja miała jednak sens /jeszcze gdzieś przy drugiej stronie komentarzy/,mimo,że lista oficjalnie nie powstanie:
-dała mi do zrozumienia,że natura ludzka jest bardziej lękliwa od wilczej,
-szczególnie "młodzi" wystawiający powinni nabrać wielkieeego dystansu do ocen /tych dobrych i złych/,bo sędzia np. nie wyspał się przed wystawą /autentyczny autentyk-tekst sędziego rzucony do mnie!/,
-powinniśmy "spuścić powietrze" z balonika o nazwie"wystawa" i podejśc do tego, jak do zabawy-pikniku;wtedy nawet mało zsocjalizowane psiaki wyluzują się wyczuwając nasze nastroje,
-należałoby samemu podwyższyć samoocenę-nasz czworonóg za nas tego nie zrobi,a ukrywanie się z noskiem do góry jest dobre na krótką metę.
A tak poza tym /jadąc Młynarskim/:"róbmy swoje", ale z klasą!
I tym optymistycznym akcentem,żegnam z szaconkiem wszystkich Słowian i idę posłuchać z Lelutkiem i resztą menażerii Łosia za moim własnym płotem! Pa;-)

Galicja 15-09-2009 23:23

A ja Wam na to wszysto powiem że to "galicyjskie gadanie" .......(znane również jako austryjackie ) :twisted:

Witek 15-09-2009 23:30

Wy tam sie nie znacie Oberschlesien ino to sie liczy:lol:

wilczakrew 15-09-2009 23:38

Quote:

Originally Posted by Kamoszka (Bericht 236315)
Chyba w weekend będzie okazja do konfrontacji:twisted:
to juz 2 osoby chca ze mna pogadac: najpierw wilczakrew a teraz OneUnited :)

Jeśli wychodzisz z takiego założenia to Ja nie mam zamiaru bo i tak w zasadzie nie ma o czym poza zarzutami jakie wysunołeś przeciwko mojej osobie prywatnie.
Jednak ja je zlewam bo i tak nie masz żadnego dowodu na te pomówienia .
W zabawe kto co i kiedy po , której flaszce sie nie mam zamiaru bawić.

wilczakrew 15-09-2009 23:44

Quote:

Originally Posted by btd (Bericht 236320)

Nie zebym coś miał do Grzesia, bo go lubię (ups wydało się ;-) ), ale wiesz, to gorol ;-)

Ja nie bardzo lubię i zresztą to już nie raz powiedziałem i mogę napisac.
Jednak wypraszam sobie i poprosze nie nazywać mnie gorolem.
Nie mam nic do uprzedzeń etnicznych, rasowych i wszystkich innych.
Urodziłem się i mieszkam w Zagłębiu, a moja rodzina pochodzi z pod Warszawy i Kłodawy z dziada pradziada.

Witek 16-09-2009 09:09

Quote:

Originally Posted by wilczakrew (Bericht 236387)
.
Jednak wypraszam sobie i poprosze nie nazywać mnie gorolem.
Nie mam nic do uprzedzeń etnicznych, rasowych i wszystkich innych.
Urodziłem się i mieszkam w Zagłębiu, a moja rodzina pochodzi z pod Warszawy i Kłodawy z dziada pradziada.

Grzesiu to nie dość, żeś gorol to jeszcze pieroński warszawiok ;-)

Aż mi się przypomina jak chcieliśmy kupić wilczaka to Witek zarządził, że dzwonimy do "silesian wolf" bo on nie chce mieć psa gorola :lol::lol::lol:

Kamoszka 16-09-2009 09:19

Quote:

Originally Posted by wilczakrew (Bericht 236385)
Jeśli wychodzisz z takiego założenia to Ja nie mam zamiaru bo i tak w zasadzie nie ma o czym poza zarzutami jakie wysunołeś przeciwko mojej osobie prywatnie.
Jednak ja je zlewam bo i tak nie masz żadnego dowodu na te pomówienia .
W zabawe kto co i kiedy po , której flaszce sie nie mam zamiaru bawić.

Widzisz, mówiłeś, że w Łodzi bedzie okazja do spotkania i do pogadania żeby wyjaśnic wszyskie animozje a tu nagle NIE? Spoko, jak dla mnie ok. Czyli wracamy do punktu wyjścia. A juz zaczynalo nabierac kolorów...
A ta zabawa ma to do siebie, ze wciąga osoby mimo ich spzeciwu i woli więc... różnie może byc8)
Quote:

Originally Posted by trunksia&witgor (Bericht 236419)

no i tu mamy odpowiedź na wszystkie pytania typu "dlaczego on taki jest?":lol: mieszanka wybuchowa

wilczakrew 16-09-2009 09:23

Quote:

Originally Posted by trunksia&witgor (Bericht 236419)

Jak przyjąć, ze to wielkopolska to i Bamberka nie jest mi obca.
No i nie pieroński warszawiok tylko krawężnik poproszę.
Na gorola się w dalszym ciągu nie zgadzam.
Zagłębiak brzmi lepiej.
Piętno rzeki granicznej z mojej młodości i Hanysy z kamieniami.

wilczakrew 16-09-2009 09:29

Quote:

Originally Posted by Kamoszka (Bericht 236423)
Widzisz, mówiłeś, że w Łodzi bedzie okazja do spotkania i do pogadania żeby wyjaśnic wszyskie animozje a tu nagle NIE? Spoko, jak dla mnie ok. Czyli wracamy do punktu wyjścia. A juz zaczynalo nabierac kolorów...
A ta zabawa ma to do siebie, ze wciąga osoby mimo ich spzeciwu i woli więc... różnie może byc8)

no i tu mamy odpowiedź na wszystkie pytania typu "dlaczego on taki jest?":lol: mieszanka wybuchowa

W Łodzi i tak się spotkamy ale nie będziemy rozmawiać o tym co nie jest tak w zasadzie istotne. Zlewam to kto , gdzie i kiedy powiedział i na kogo.

Zawsze możemy wymienić się pogladami i omówić sposób oceniania .
Piwo jest nadal aktualne.

Co do mieszanki to jak mnie poznasz to się zdziwisz jak bardzo wybuchowa. Rozwalam wszystko .

OneUnited 16-09-2009 09:39

Kamoszka piszę do administratora BAN nie bedziesz tu pisał o ........ ty juz wiesz o czym . Przegięcie

btd 16-09-2009 09:46

Quote:

Co do mieszanki to jak mnie poznasz to się zdziwisz jak bardzo wybuchowa. Rozwalam wszystko .
Nie prawda! Ja jestem chaos i masakra :D

Quote:

Wy tam sie nie znacie Oberschlesien ino to sie liczy:lol:
Gůrny Ślůnsk ! :-)

wolfin 16-09-2009 09:54

Quote:

Originally Posted by OneUnited (Bericht 236427)
Kamoszka piszę do administratora BAN nie bedziesz tu pisał o ........ ty juz wiesz o czym . Przegięcie

ee chyba wedlug prawil to BANA nie bedzie najpierw, ale to prosze jasne okreszlyc "gdzie ten wilczak podkopany jest"
bo nie tylko ja ale i inne liudzie nie rozumieja o co tu poslo, jesli nie bedzie okreszlono konkretne i faktami z cytatami, to jaki BAN , bo ja nie widze za co tu BANA dac, tylko temy rozdzielic, bo fajne takie , " rodzinne" pogawedki i tyle

Kamoszka 16-09-2009 09:55

Quote:

Originally Posted by OneUnited (Bericht 236427)

Wcale nie BAN bo jak widac temat zszedł z toru, co mnie osobiście bardzo cieszy. Bo głupotą jest(było) tworzenie, a raczej próby stworzenia jakiejś czarnej listy sędziów. I od początku wołałem "OPAMIĘTAJCIE SIĘ!!!":)
Czyli zeszliśmy z toru ale w temacie pozostajemy;-) A że po drodze wyszedł lokalny patriotyzm to inna sprawa-taka dygresja od tematu.
Co do czarnej listy jeszcze - to tak jakby policjantów oczerniac za to, że dali nam mandat; skarbówkę, że wykryli nieścisłości; wychowawców więzienia, że proces resocjalizacji nie powiódł się, instruktora jazdy, że nie zdałem egzaminu na prawo jazdy.:rock_3 Każdy robi to co dana profesja nakazuje. Tak samo sędziowie i tyle w temacie.
A co każdy z nas sądzi o danej osobie - zostawmy sobie choc troche prywatności i zachowajmy opinie dla siebie (ew. dla swoich najblizszych).Postów nie można usuwac, więc co będzie jeśli wrzucimy sędziego na czarna listę, a później jednak zmienimy zdanie? Sędzia pozostaje z przypięta czarna łatką...

A Ty OneUnited, jak brakuje Ci argumentów to nie strasz Adminem tylko poprostu nie pisz. Bo argument o banie jak widzisz jest calkiem bezpodstawny. Ciagle jesteśmy w temacie.:rock_3

wilczakrew 16-09-2009 10:02

Quote:

Originally Posted by oneunited (Bericht 236427)
kamoszka piszę do administratora ban nie bedziesz tu pisał o ........ Ty juz wiesz o czym . Przegięcie

ja dostałem ostrzeżenie i na dodatek nie za to co powinienem i dalej pisze.

wilczakrew 16-09-2009 10:03

Quote:

Originally Posted by wolfin (Bericht 236430)
ee chyba wedlug prawil to BANA nie bedzie najpierw, ale to prosze jasne okreszlyc "gdzie ten wilczak podkopany jest"
bo nie tylko ja ale i inne liudzie nie rozumieja o co tu poslo, jesli nie bedzie okreszlono konkretne i faktami z cytatami, to jaki BAN , bo ja nie widze za co tu BANA dac, tylko temy rozdzielic, bo fajne takie , " rodzinne" pogawedki i tyle

Daiva ale Ty nie musisz wiedzieć. Będzie wiedział administrator. Jak bdziesz chciała dać komuś bana to dasz go Ty i nie będziesz się nikogo pytać za co.

All times are GMT +2. The time now is 13:20.