![]() |
Ja mam zamiar przyjechać na Wasze spotkanie, żeby dopytać sie u źródeł o różne wilcze sprawy:) Bo planuję przyjęcie wilczaków do mojego domu i mam tysiąc pytań;-). Chciałabym sie dowiedzieć w jaki dzień w tej sytuacji byłoby dla mnie najoptymalniej przyjechać? Bo sadze, że macie jakiś plan działań i chciałabym się wpasować w jakiś moment, kiedy będę mogła porozmawiać z hodowcami.
pozdrawiam:lol: Beata |
Najlepiej wpaść od piątku do soboty ;) Będzie czas zobaczyć wilczaki w akcji, porozmawiać z hodowcami i w niedzielę odwiedzić wystawę :) Spać można pod namiotem :)
|
Jeszcze mam pytanie techniczne. Czy lepiej do Pieskowej Skały dojechać przez Olkusz (pociągiem) i z Olkusza jakimś PKSem czy do Krakowa i stamtąd komunikacją podmiejską?
|
Quote:
http://www.ojcow.pl/dojazd/pks.htm Jutro przygotuję się lepiej ;) |
Z tego co pamiętam najsprawniej jest z Olkusza smignąc busikiem niż z Krakowa (szybciej), tylko że to było kilka lat temu niewiem jak teraz kursują busy cza by sprawdzić. (mała podpowiedź zagadnij na forum z tego co wiem wybiera sie kilka osób samochodami z Katowic i oklolic może Cię przygarną):)
|
Magda, przepraszam, ze tak pozno.. ale ostatnio mialam strasznie duzo na glowie. Nawet myslalam, czy naszego pokoju nie odstapic, bo mielismy nie jechac z przyczyn losowych, ale chyba jednak sie uda ;) . Mam nadzieje, ze jest jeszcze mozliwosc bez robienia wiekszego zamieszania zarezerwowac: jeden pokoj, dwie osoby, napewno minimum dwa psy.
Dzieki, przepraszam i pozdrawiam... |
Sulmińskie za Wami, czas przypomnieć o Galicyjskiem ;)
Jeśli ktoś jeszcze się nie zdecydował to serdecznie zapraszam :) Tych z wilczakami i Tych bez :) W piatek się spotykamy i witamy ;) W sobotę mamy zaklepany od rana bieg z psem (tutaj mile widziane by właściciel psa miał aparat fotograficzny, lub telefon z aparatem ) po południu SZKOLENIE KLIKEROWE które poprowadzi Zula Przybylińska instruktorka szkoły Axio training http://www.axio.com.pl/ . Warto wziąć ze sobą jakieś smakołyki, ja będę miała dużą ilość suszonej wątroby, ale nie wszystkie psy to lubią (a zwłaszcza ich właściciele ;) ) Wieczorem Gryll. W niedzielę wyjazd na wystawę (dla tych którzy chcą ) można zostać dłużej i popodziwiać na spokojnie okolicę. Dojazd na miejsce wystawy zajmuje ok godziny. A teraz jeszcze sprawa organizacyjna. Ponieważ dość dużo osób mieszkających w okolicy wpadnie tylko na grylla, część z Was przyjeźdza w sobotę, postanowiliśmy że wyżywienie będzie częściowo we własnym zakresie.Do dyspozycji mamy lodówkę w domku, można na miejscu wykupić sobie posiłki(śniadanie, kolacja po 11zł ). Natomiast w sobotę po południu my serwujemy grylla i te osoby które na nim będą proszone są o wpłacenie 20 zł na konto : Kredyt Bank 12 1500 1142 1011 4025 4338 0000 Magdalena Kuder tytuł wpłaty : imię i nazwisko. Już tyle spotkań było organizowanych że nie wiem czy przypominać :)) ale dla tych którzy pierwszy raz się wybierają : Warto zabrać ze sobą linkę na której można psa przypiąć, kaganiec (bo nie wszystkie psy się lubią ). I jeszcze może poprosimy jakiegoś czarownika o wykonanie tańca w intencji dobrej pogody. |
A czy jest możliwe podanie mniej więcej pory rozpoczęcia biegu w sobotę i gdzie można się będzie z Wami spotkać, w zależności o której godzinie się przyjedzie?
I przy okazji, żeby postawić kropkę nad "i"; potwierdzamy, że będziemy tylko we dwójkę (plus pies). :) |
Myślę że bieg rozpoczniemy pomiędzy 9:00 a 9:30.
Ja będę cały czas na miejscu lub w niewielkiej odległości, Jak zobaczysz kobietę z wrzeszczącym dzieckiem na ręcę to będę ja :twisted: No i zawsze noszę przy sobie telefon. |
Dzięki za informacje. :)
Quote:
|
Madzia ja w kwestii rezerwacji miejsc noclegowych , czy cos sie zmieniło ? My napewno bedziemy i chciałam tylko sie upewnic czy ten pokój jest nadal aktualny :rock_3 a i jeszcze najwazniejsze jak dokonac opłaty za rezerwacje noclegu
|
powinnam mieć na imię Roztargnienie mój nr telefonu to 665-138-124 (Magda) oraz Andrzej 665-138-123
Pokoje są tak jak ustaliliśmy, zapłacicie za nie na miejscu naszemu gospodarzowi. |
:lol: Ok. Do miłego zobaczenia :lol:
|
Ah, a to już całkiem niedługo. U nas jedna osoba + pies w namiocie już nie na 99.9%, a na 100% :D
|
My również pojawimy się dopiero w sobote, koło południa, bo o 9:30 kończę pisać egzamin w Bielsku. Więc trzymajcie kciuki :rock_3
Do zobaczyska! |
Quote:
|
Bw też przybędzie 1-osoba i dwa potworki, nocleg samochód :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Magda - pieniądze wpłacone.
My tzn. Imbusy i Zorany wyjeżdżamy z Trójmiasta już wieczorem w czwartek. Zatem rano juz zameldujemy sie w Pieskowej Skale. Chcemy ten dzień poświęcić na długą pieszą wycieczkę:) Zatem do zobaczenia!! |
All times are GMT +2. The time now is 16:27. |