![]() |
Nam jest godzina obojętna :) także my bardzo chetnie sie piszemy :)
|
To zgadamy sie w pon. My często tak koło 17:30 spotykamy sie z Kalinka i jej Szecherą na stacji paliw BP - na Niepodległości w Sopocie - na wysokości skm - Sopot wyscigi.
Moze uda sie nam w pon spotkac. Mój tel 506 355 191. |
My podajemy swój 514367021 :) i jesteśmy w kontakcie :) ahhhhh i ohhhh z innej beczki dziękujemy Asi i Urciowi za super spacer :) po Sopocie - Mały padł :) jej wykonczyli go Ci paparazzi :) i sesje foto z kuzynem ;)
|
To i my chętnie dołączymy:)
|
Quote:
No my jak sami idziemy z Urciem to tak z aparatami nie leca, coz najwyrazniej malutka wersja i troche wieksza robia lepsze wrazenie :) My tez bysmy byli chetni na wspolny wilczakowy spacer, ale to nastepnym razem, niech Imbusek sobie w spokoju pozna malucha, nie bedzie musial oburkiwac lajzy Urcia i Pamir moze bedzie mial fory :p a u Imbuska miec wzgledy to juz jest cos :) |
My z Lokim tez chętnie byśmy dołączyli się do spaceru, tylko nie wiem czy uda mi się wyjść z pracy wcześniej. Jak coś ktoś byłby chętny na spacer w weekend lub wieczorem w tygodniu? :)
|
W razie co my jesteśmy chętni na spacer zawsze :) jak to miło jak pies przychodzi do domu i spi jak "anioł " .... Alleluja :)
|
Quote:
Ale mozemy sie juz umówć na środę. Tak koło 18:00 - na stacji BP w Sopocie Wyscigi. Bedziemy Ja z Imbusem i Kalina z Szecherą. |
my tez z Pamirsonem przybedziemy :) bardzo chcetnie ;)
|
Quote:
|
My też się postaramy jak uda mi się wyjść o jakiejś normalnej godzinie z pracy :)
|
Super!!! Czekamy w środe!!
|
Może i z Dokunią dołączymy. Tylko gdzie ta stacja jest ? :)
Ciocia klocia jak z Tobą? :rock_3 |
To jest stacja BP na Ul Niepodległosci w Sopocie - na wysokosci przystanku SKM Sopot Wyscigi. Stacja jest w na tym pasie w kierunku Gdańska.
|
Quote:
|
OOO to Imbus bedzie miał kogo zjesć :))))
|
Siostra go obroni :rock_3
Ciocia daj mi znać to może razem jakoś trafimy :lol: |
Quote:
to ja Szamanka też zabiorę:) możemy umówić się tam gdzie ostatnio, ok. 17.40? |
My wiedzimy sie z Kalina i jej Szechera i Pamirem - w srode jutro - o 18:00 na stacji BP w Sopocie Wyscigi.
Na 17:40 to sie chyba nie wyrobimy :( Chyba że sie spotkamy w juz wlesie ??? |
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 16:27. |