![]() |
Na ostatnim zdjeciu z czerwona smycza psiak ma genialną mine, jakby sie pytał "No i co? Co mnie tak zostawiliście?", a jak mu uszka już stoją.
Ja dziś rozpracowywuje (wkońcu) jak sie wysyła przelewy internetowe z polbanku(nikomu nie polecam), wiec nadrabiam zaleglosci i dlatego dluzej odpisuje i dopiero teraz zauwazylam zdjecia. |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Danielu dziękujemy
To co powinniśmy zrobić na samym początku !
DZIĘKUJEMY . !!!!! Za fachowe podejście ( takie cechy powinien posiadać każdy hodowca ) Za fachowe porady ( tego można pozazdrościć oraz wielkie dzięki ) Za poświencenie swojego czasu ( zaleta ) Pozdrowienia dla Mamy Czyli Braterstwo ponad Wszystko |
1 Attachment(s)
Quote:
jeszcze jedno zdjecie |
4 Attachment(s)
Quote:
przepraszam ze,dopiero teraz ;-)pragne potwierdzic to wszsko jk.w i podziekowac za godzin przegadane telefonicznie miljon pytan do....dlaczego tak.... a mozzzee ...i zdrowe podejscie czowiek i zwierze:evil:czlowiek i to co pragniemy i kochamy,najlepszego dla Mamy ,jestescie OK,i prosze pamietac pytania dopiero przed nami:p i mam nadzeje spotkania:lol: |
8) bez przesady
|
Quote:
za to cie lubie skromnosc pnad wszysto:) |
i na nas przyszła pora:)
My również bardzo, bardzo, bardzo dziękujemy za naszą Milę (FREYA). Jest cudownym, kochanym, ba! najkochańszym maluchem, który już po pierwszym dniu wspólnego wylegiwania się na kanapie, wyje jak ja albo Piotr staramy się wyrwać z jego uścisku:) Widać, że pieski miały dużo miłości, poświęconej im uwagi, jak i troski - i za to przede wszystkim chcieliśmy powiedzieć "dziękuję".
Buziaki i pozdrowienia dla Ciebie i Twoich rodziców. Karolina i Piotr. |
Hallo gdzie się podziała reszta z miotu F ??/?
|
Quote:
|
Mala Fiya toze juz jest w domu :) narazie socializacja z domem i liudzmi,
ona stala sie 3 wilczakiem na Estonii, i bedziemi z na miec kontakt i dalej :) http://static1.album.ee/files/739/64...91099_V0Qf.jpg |
Prawie komplet .
|
Fia czuje się dobrze niebawem (jak Administrator zatwierdzi :) ) będą fotki :)
|
Mineły dwa tygodnie . W galeri nowe foty więc prosimy miot F do aktywnego wstawiania aktualnych zdjęć . pozdrowienia.
P.S. Jacku dziękujemy za zaproszenie datę ustalimy i będzie się działo |
Quote:
oto kika fotek |
fotki i spotkanka.
witam,
wrzucam kilka nowych zdjęć z pierwszego dłuższego spaceru (na razie las, bo odwilż, zarazki i pse kupy na trawnikach:) ) i kilka "po domowemu". Czekam na datę spotkania, jak również proponuję (z tego co wiem, 3 suńki są w Wwie) weekendowe spacery np. Choszczówka, Palmiry, czy cuś. Pozdrawiam i czekam na odzew:) |
Witamy,
Zapraszamy do odwiedzin galerii Furii. Doszło kilka nowych zdjęć. Kolejne już po weekendowym wypadzie do Kielc:) Pozdrawiamy, Agata i Marcin. |
Quote:
maly:twisted::evil: garo |
Warszawka proszę o kontakt na prv musimy się jakoś umówić . 3 dziewczyki w wawce polatamy
|
Jacek gdzie foty ? sprawdzałem ?
|
All times are GMT +2. The time now is 10:21. |