![]() |
Mnie sie szalenie podoba zeszłoroczny bullendarz i tegoroczny koci ( norweskie lesne) :) I czekam na projket wilczakowego :)
|
mi tak samo, bo bullendarz 2008 to taki sobie:?lepszy 2007, a koty to może też kupię;)
|
Ja sie nie moge doczekac tego wilczkowego:smile-l
|
zmontowalismy pare ekartek wilczakow takze mozecie powysylac je do siebie z naszej stronki
|
Ekartki są super:)nie mogę się doczekać kalendarza z CzW:wolfalbo chociaż projektu....;)
|
Fajne, fajne, szkoda tylko że na kartkach ta czcionka jest taka.... kiczowata.
|
Mi też się szalenie podoba bullendarz 2007 i koci tegoroczny :)
Ciekawe, kiedy będzie gotowy wilczakowy :) |
Przedstawiam projekt kalendarza. Skoro tak podobał wam się Bullendarz 2007 to wasz proponujemy w tej samej stylistyce.
Co o tym myślicie? http://www.rasowykalendarz.pl/prewki/wilczaki.jpg |
Quote:
(zamiast slow) |
Ten kierunek jest SUPER :)
|
Dla mnie BOMBA i kazdy bedzie zadowolony ;) Bo kazdego znajdziemy :D:D
|
Piękne:thumbs
|
Kalendarz z wilczakami jest już skończony. Mamy jednak problem z podpisami, ponieważ osoby, które dodały zdjęcia nie zawsze są właścicielami psów.
W tym wypadku zrezygnujemy z podpisywania właścicieli, czyli będzie imię domowe i rodowodowe (jeśl jest). Mam nadzieję, że nie będzie to problem. |
Tzn. nie będzie autora zdjęcia wpisanego...... ?
|
A kiedy będzie można obejrzeć:p
|
Pierwsze slysze, ze mial byc podpisany autor zdjec :) Chyba wazniejsze jest jednak imie bo kalendarz jest z psami a nie autorami fotek ( taki tez zawsze mozna zrobic:p )
|
do obejrzenia bedzie jutro, jak wsadze na stronke to wam dam znac od razu...
|
Quote:
A, i jeszcze mała poprawka: na zdjęciu szczeniaków nie jest Aja, tylko jej szczeniaki :lol: |
No to ja tym razem w pełni się zgodzę ; w sumie imię psa może być i domowe i rodowodowe. No ale ja to pisze z punktu widzenia właściciela psa, który nosi to samo imie ;)
|
Kalendarz jest już na naszej stronie www.kalendarz.ergiebe.pl/calendar2007.php?lang=
Imiona rodowodowe są często dosyć długie i szpeciłyby zdjęcia, dlatego zastosowaliśmy do opisu imiona domowe, a rodowodowe są pod kalendarium. Skoro to są szczeniaki Aji, to dlaczego wpisane mają AJA. Nazwy bierzemy z tego co wpisaliście w formularz każdego zdjęcia. |
All times are GMT +2. The time now is 09:41. |