![]() |
Quote:
|
Na schůzi jsem tenkrát byla.Ale nevzpomínám si, že by Karin bylo vyhrožováno trestním stíháním,ale možná se pletu.Diskuze se tenkrát točila okolo jejího článku týkajícího se standardu plemene.
Bylo mi jí tehdá líto. Nemyslím ale, že by tyto tebou Pavle zmiňované události nějak přímo souvisely s Monikou,nebo s její snahou někoho likvidovat - to mi příjde trochu směšné.Spíš bych řekla,že tonoucí i stébla se chytá. |
Lehce zfanatizovaná Karin asi po ročním členství v Klubu a čerstvá majitelka fenky z chovu Pavla Hanušky „ Šedý chlup „ napsala co napsala. Pro mne zase jeden z „bulvárních“ kousků wolfdogu si tehdy na schůzi opravdu obhájit nedokázala a na jasně kladené otázky odpovídala mlčením a nakonec skutečně s brekem utekla. I mě jí bylo tehdy spíš líto, než cokoliv jiného. Ale za hloupost se platí.
Pan H. je ve svých psaných projevech hysteričtější a ukecanější, než kdejaká ženská. Tak jak mluví o „likvidaci“ je opravdu k popukání. „Likvidace“ jako fyzická??? :boom2 No wolfdog si trochu „té krve a střelbu ze samopalů“ po právu zaslouží! Nemáš foto zlikvidovaných osob??? Sem s ním!! :bigok |
Jo a nejmenoval tehdá článek "Kam mizí standard"? to "Jak dál" mě není vůbec povědomé.
|
Co má tohle znamenat?
To jste v nějaké divné válce? Martin |
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 11:04. |