![]() |
Quote:
|
Quote:
Czyli SW nie nadaje sie do niczego-do szkolenia i ogolnie do niczego do zycia :| |
Hheh, czyli w ogóle nie trafiłam w zagadce :mrgreen:
A te mieszanki... Ok, rozumiem że by se chceli "udoskonalić" rasę, ale żeby nie mieszaniem z Wilczakiem... Ech, to przecież zacieranie prawdziwości psa. Powinni tego zabronić 8) Tak jak z tymi mixami, co pisałas Margo, jak na wystawie wygrały, czy coś (juz nie pamięyam). Kretynizm totalny, po prostu. |
Mutary 8)
|
O własnie, to tę historię z Mutarami mi chodziło... Ale temat i tak już obgadany :) Ale i tak sprawa idiotyczna była.
|
Fajnie by bylo pogadac z wlascicielem Saarloosa :)
|
Czekam na odpowiedz od Isacz :wink:
|
Quote:
OS. Trochę offowo, ale... Narvi, będziesz mieć wilczaka? Gratuluję :) a wlaśnie, twoja Trejsi podobno jest mieszańcem łajki, masz jakieś jej zdjęcia? :) Pozdr. |
mm
Ja juz wiem Isacz jest z Niemiec Wyslalam do niej wiadomoc na priva Fotki mojej suni sa na mojej stronie :wink: Wlasciwie to ja wilczaka juz mam :D |
Quote:
A z właścicielem SW było by genialnie pogadać. Doświadczenia powyniemiać, itd. ... :) |
Quote:
|
No ja mam szczeniaka problem w tym ze jeszcze sie nie urodzil, a technicznie rzecz biorac to nawet go nie splodzili :mrgreen:
|
Hmmmmm...
Nadal nie rozumiem ;p |
Bo Narvka wymarzyla sobie pewnien miot ale nic nie wyszlo no i czeka czy bedzie "dogrywka" czy nie...
|
Taaa Czekam.....
Ale w sumie to CzW ja mam ale jak wyzej! :mrgreen: |
Heh tak... teraz to ja juz wiem, o co chodzi... 8)
Powodzenia. |
Powodzenia?!
Ja juz umieram z niecierpliwosci 8) |
ale zobacz jak sobie cwiczysz charakter :twisted: :wink:
|
... silną wolę ;);) żeby się nie rzucić na jakiegoś nowo narodzonego szczeniaka i nie porwać... :mrgreen:
|
Taaaa
Jakie to trudne!!!!!!!!! Wole nie cwiczyc w ten sposob charakter :wink: Tylko kilka osob moze mi pomoc (w tym rowniez 2 psy) :D |
All times are GMT +2. The time now is 13:31. |