Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Spotkania i podróże (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=31)
-   -   Spotkanie w Późnej - 12-14.09.2003 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=292)

z Peronówki 17-09-2003 12:20

Quote:

Originally Posted by Sebastian
Czy Hoky chorowal wczesniej ?

Hoky urodzil sie juz z chorym sercem. Jednak nikt nie przypuszczal, ze pozegnamy go tak szybko.... :(

Ori 20-09-2003 01:22

Serdeczne Dzieki ode mnie i moich dwoch kundelkow
:P (Margo tylko sie nie wkurzaj)
Dzieki za tak mila goscine :) za super zawody :) za tyle opieki i serdecznosci :) :) za mozliwosc poznania tylu slawnych hodowcow czeskich :) no i za swietna zabawe :lol:

Quote:

Praca sie oplacila, bo dzieki niej mozna bylo obserwowac tyle bawiacych sie ze soba czeweczek - to dopiero byla przyjemnosc :P
Mam nadzieje, ze za rok tez beda sie troche jeszcze ze soba bawic :wink:

Quote:

Milo bylo widziec kontakt, jaki wlasciciele maja ze swoimi psa. A dla mnie zaskoczeniem bylo, ze mamy tak dobrych sportowcow - w zeszlym roku coursing niezbyt sie powiodl, bo psy nie chcialy biegac.
Az sie nie chce wierzyc!!! pewnie za duzo jedzenia podkradly ze stolow :lol:

Quote:

A w tym roku!!! :o Juz teraz wiekszosc mlodych zawodnikow moze powaznie myslec o karierze w tej dziedzinie.
A konkretnie, mozna to jakos cwiczyc , czy tylko przy takich okazjach?

Quote:

Nie bylo nawet kiedy zrobic dobrych zdjec i mam jedynie nadzieje, ze Wy mieliscie wiecej szczescia i zdjecia psow/zawodow stopniowo beda naplywac i uda sie nam skompletowac galerie spotkania....
O niestety tego tez mi brakowalo, strasznie liczylam na jakies fotki w Waszy wykonaniu.....
Tym bardziej, ze jestem umowiona z jednym gosciem i Amberek ma sie pojawic na niektorych gadzetach, takich jak maja na wystawach, a brakuje mi ladnych zdjec i bliska, jakos mi nie wychodza....

Quote:

Na finalach Bolo i Jolly wygraly konkurs na najlepszy pare hodowlana :)) Potem Jolly zostala jeszcze wybrana BOG I. (Najlepszym psem pierwszej grupy), a na BISie byla trzecia!
No nalezalo Wam sie !!! GRATULACJE!!! :ylsuper

Quote:

....ale na tym skonczyla sie nasza radosc tego dnia. :
W wieku prawie 5 lat HOKY z Molu Es przeszedl na druga strone teczowego mostu.
:heul placzemy razem z Pawlem
jest mi strasznie smutno i przykro, ze stracil pieska, ale ciesze sie, ze jeszcze Hokusia poznalam, ze wiem kogo zalowac... :cry:

Raz jeszcze Dzieki za spotkanie, bylo naprawde wspaniale :thumbs

Pavel 22-09-2003 07:56

Bardzo dziekuja za piekne slowa wszyskim, ktore na Hokiego nezapomiali. Jest mi bardzo ciesko poniewadz Hokýsek byl mojim najlepszym przyjacielem i kamaradem ale to, ze duzo przyjaciel i znajomych wspomina tez jest dla mnie wielka pomoc.

Jeszcze raz dziekuja

Pavel

Charlie 23-09-2003 09:51

Hey, ludzie! Kiedy ktoś z was będzie maił do sprzedania jakieś puszyste, słodkie, miękkie, ciepłe futrzaste kulki(czyt. szczeniaki) Niestetyjeszcze nie mam wilczaka, ale ostro nad tym pracuje! :lol:

Charlie 23-09-2003 09:56

Hej, Margo widziałem rozczarowanie w twoich oczach, jak spotkaliśmy się na wystawie... :heul W sumie, jak do ciebie pisałem, nie podawałem wieku, ale myślę, że 15 lat wystarczy na wychowanie Wilczaka...
Ps. Twoje Wilczaki na żywo są jeszcze ładniejsze niż na zdjęciach...

Ori 24-09-2003 02:00

Margo widze, ze popracowalas nad moim mailem!
wlasnie tak chcialam go zrobic, ale jakos nie wyszlo....
funkcja cytowania nie zawsze mi wychodzi
dzieki :shiny

z Peronówki 30-09-2003 13:35

Quote:

Originally Posted by charlie
Kiedy ktoś z was będzie maił do sprzedania jakieś puszyste, słodkie, miękkie, ciepłe futrzaste kulki(czyt. szczeniaki)

Coz jesli chodzi o pore roku to trafiles w dziesiatke :cheesy: Teraz tylko mozna wybierac-przebierac: trzy mioty w Polsce i cala masa w Czechach i na Slowacji :cheesy:

Margo 30-09-2003 13:36

Jesli chcesz zrobic cytat to na poczatku tekstu cytowanego musisz wrzucic
Quote:

, a na jego koncu

z Peronówki 02-10-2003 01:46

W galerii sa wreszcie wrzucone fotki ze spotkania. Troche to trwalo, ale oczekiwanie chyba sie oplacilo.... :)

Sebastian 02-10-2003 16:51

Fotki są S U P E R ! ! ! I te ze spotkania i te z wystawy! Tak strasznie żałuję, że nie mogłam być z Wami :heul (choć opłaciło się, bo zdałam ten nieszczęsny egzamin :ylsuper ). Mam nadzieję, że ja również będę mogła Was poznać.
Kornelia i Czeneka

z Peronówki 06-10-2003 15:09

Przede wszystkim wybacz to spoznienie w odpowiedzi. Ale lepiej pozno nic wcale... ;)

Quote:

Hej, Margo widziałem rozczarowanie w twoich oczach, jak spotkaliśmy się na wystawie... :heul W sumie, jak do ciebie pisałem, nie podawałem wieku, ale myślę, że 15 lat wystarczy na wychowanie Wilczaka...

Rozczarowanie? Oj chyba przyjdzie mi zrobic jakas operacje plastyczna, bo co jak co, ale nie mam zamiaru robic na kimkolwiek takiego wrazenia..... :cheesy:
Co do wieku, to lepiej jesli wlasciciel ma lat troche mniej niz zbyt duzo 8) : wilczak to pies dla osob aktywnych, z ktorymi nie bedzie sie nudzil, potrzebuje mase ruchu. Poza tym tylko ktos, kto jest osoba "ruchliwa" i towarzyska bedzie go mogl odpowiednio zsocjalizowac. Tak wiec Twoj wiek na pewno nie dziala to na niekorzysc... :)
Skoro masz 15 lat to glowny problem to rodzice: oni decyduja i to oni musza byc swiadomi jakiego psa biora i jakie sie wiaza z tym problemy. Wilczak nie jest latwy w wychowaniu, wiec jesli i oni nie beda do niego przekonani, to ktoregos dnia (po kolejnym zjedzonym dywanie, czy przemeblowanym pokoju) moga postawic ultimatum: albo pies, albo my..... :oops:

Quote:

Ps. Twoje Wilczaki na żywo są jeszcze ładniejsze niż na zdjęciach...

DZIEKI!!!

Pozdrawiam,
Margo

z Peronówki 06-10-2003 15:11

Quote:

(choć opłaciło się, bo zdałam ten nieszczęsny egzamin :ylsuper ).
Kornelia i Czeneka

Skoro tak, to mozna powiedziec, ze ten weekend nie byl taki calkiem stracony.... :mrgreen:
Odbijesz sobie za rok.... :cheesy:

z Peronówki 15-10-2003 23:33

Philippe przeslal fotki "Pinky in action!" ;)))

http://dl.wolfdog.org/pics/gallery/m..._in_action.jpg

Do kompletu brak nam teraz tylko Harrego :mrgreen:

Sebastian 16-10-2003 22:39

nie wiem o co chodzi z Harrym? nie kojarzę Harry skoczek??
Prosze o rozjaśnienie???
Sebastian

z Peronówki 16-10-2003 22:46

Quote:

nie wiem o co chodzi z Harrym? nie kojarzę Harry skoczek??
Prosze o rozjaśnienie???
Sebastian

Tym razem nie o skoki chodzi :cheesy:
Ja ze spotkania zapamietalam zadek Pinkowy (dla wtajemniczenia tych co nie byli: ta fotka, to tylko jedna z tych, ktore mozna bylo zrobic Pinkowie, bo sprobowala swoich sil na kazdym plocie) oraz minke Harrego :saint kolo talerza z jajkami (znowu wytlumaczenie: nigdy nie widzialam psa podkradajacego jajka z taka gracja - patrzyl kiedy zaczniemy rozmawiac, a wtedy znikal pod stolem z kolejnym delikatnie podprowadzonym jajkiem). :roflmao

z Peronówki 27-11-2003 18:52

Wlasnie dostalam przesylke z nispodzianka w srodku (to pewno takie wczesne Mikolajki 8) ) - bylo nia czasopismo "Pes pritel cloveka" (Nr.12/2003) gdzie cala strone poswiecono...naszemu spotkaniu w Poznej... :mrgreen:

Pavel 27-11-2003 21:54

Quote:

Originally Posted by Margo
Wlasnie dostalam przesylke z nispodzianka w srodku (to pewno takie wczesne Mikolajki 8) ) - bylo nia czasopismo "Pes pritel cloveka" (Nr.12/2003) gdzie cala strone poswiecono...naszemu spotkaniu w Poznej... :mrgreen:

Tos juz dostala ? Ja myszlal, ze to bede tak w nastepnym tygodniu. Czeska i polska poczta jest bardzo szybka :shock: . Mozes ta strone naskenowac i dac do fora (ja mam zepsuty scaner) :cheesy:

Pavel

z Peronówki 27-11-2003 22:31

Przede wszystkim dzieki za czasopismo :cheesy: Mozesz powiedziec w redakcji, ze dzieki artykulom o wilczakach wzrosla jego czytalnosc w Polsce, wiec ma ich byc jak najwiecej... :mrgreen:

Quote:

Originally Posted by Pavel
Tos juz dostala ? Ja myszlal, ze to bede tak w nastepnym tygodniu.

Nieee.....teraz dzialaja jak blyskawica... :)

Quote:

Originally Posted by Pavel
Mozes ta strone naskenowac i dac do fora (ja mam zepsuty scaner)

Mam taki zamiar. Jest tylko jeden problem: Przemek (bo to on ma skaner) :twisted:

suru 27-11-2003 23:22

Quote:

Originally Posted by Margo
Mam taki zamiar. Jest tylko jeden problem: Przemek (bo to on ma skaner)

jako ze nasza poczta taka priorytetowa to przeslijcie to domnie snailmail skoro na drugie biurko za daleko .... :wink:
bo umieramy z ciekawosci :mrgreen:

DanielZ 28-11-2003 12:58

Ja tez bym poprosil najlepiej o ksero kopie :D

All times are GMT +2. The time now is 11:28.