![]() |
Jagoda a pstryknelas moze jakies foty Szaki (Gorthan Kira'Sha)?
|
Quote:
jagoda_n czekami na fotorelacje |
Podziekowania za gościnę u Leśnych Kamratów- było super :) Vapula wczoraj na międzynarodowej zajęła 2 miejsce w klasie otwartej, co mnie mile zaskoczyło (mój stres przechodzi na psa), a dziś na klubowej usłyszałam od sędziny, że mam piękną sukę ale za złamany ząb niestety ocena obniżona do dobrej... :) za to spotkanie ze znajomymi bezcenne ;)
|
pstryknęłam jej trochę fotek, boska jest!! gratuluję takiego potomstwa!! tylko nie wiem jakie Wilu fotki umieści, mam nadzieję, że wszystkie
|
Quote:
No i gdzie more maniery... Gratulujemy wszystkim :) |
Abia Leśny Kamrat NSwR - bardzo ladna suczka :)
Bylo fajnie, tylko zimno jak s.....n (Jak widac, za Radkiem i Beatą wywialo mnie az do Opola :rock_3) Gia - jeszcze raz WIELKIE DZIEKI za goscine!!! |
Jak zwykle z opóźnieniem :P
Gratulujemy zwycięzcom, gratulujemy niezwycięzcom, dziękujemy za spotkanie genialne Kamratom za gościne, fajną atmosfere i wogóle całiem super heeeej ;) a kogo nie było niech żałuje :P Zdjęcia ręką Jagody (ciasto mniam jak zawsze :P ) póki co z soboty tutaj: Galeria "surowych" fotek z soboty póki co tutaj: Nie miałem czasu obrabiać ani nic, więc są wszystkie wszystkie w stanie "surowym" bez kilku nieostrych. 27.04 CACIB OPOLE Wkrótce niedzielne ;) |
Quote:
Wilu -tworzycie z Lunkiem wspaniały duet(*) -nie można Wam nie kibicować! ;-) Bardzo się cieszę Waszymi sukcesami i czekam na kolejne. :) ..... (*)- :) https://lh5.googleusercontent.com/-G...o/IMG_1523.JPG |
Dzięki Bura :)
Niestety z przykrością donosze, iż, że to nie Lunek w (*) Tutaj akurat właśnie prócz wyznań miłosnych dostałem mocny i dobitny zakaz krzyczenia na Lunka od Astarte ;) |
dzieki za fotki :)
p.s. ojej ale ta wloska suka ma wlos :D |
My też dziękujemy za spotkanie, wsparcie, pomoc :) I przepraszam za mój chaos, ostatnio tak mam :twisted:
Anula, a ja przepraszam ze dezorganizację!!!!! I zapraszamy znowu z pięknutkiem ;-) Lilce się spodobał, oj baaardzo :twisted: Aaaaa no i gratulujemy!!!!! :) Aaaa moje dzieciątko wczoraj skończyło Młodzieżowy Championat Polski!!!!! :) Ja z moich chłopaków dumna bardzo - nadal się braciszkowie lubią :) Obaj super, u Jareda tylko handlerka zawiodła ;) |
Dziękujemy :) wszystkim za wspólnie spędzony czas na wystawie :). NASZA BAJECZKA W SOBOTĘ ZOSTAŁA NAJPIĘKNIEJSZYM BABY WYSTAWY LOKATA 1 :) widać że tam też od czasu do czasu Wilczaki mają swoje pięć minut ;)dostaliśmy piękny puchar sesję zdjęciową iiiiiii kilogram chałwy mleczno sezamowej hehe nawet smaczna ;) :)zapraszamy wszystkich na spacerek i coś słodkiego do Warszawki :)
|
|
To jest właśnie Tuya - priv Franco :)
|
Dzieki za info!!!
|
Jagoda, Wilu wspaniała fotorelacja:) Dzięki:) Niecierpliwie czekam na zdjęcia z niedzieli!
Wszystkim gratuluję! Dodatkowe gratulacje dla Bachusa i małej Bajeczki. Bachus wygląda wspaniale, pięknie się wyciągnął:) |
Quote:
Obaj kojarzycie mi się z ogromną miłością wzajemną i to przysłoniło mi obraz... a gdy jeszcze /zdjęcia były w kolejności/ zobaczyłam >TO<, to zupełnie wymiękłam i mnie zaćmiło..... :) https://lh3.googleusercontent.com/-6...o/IMG_1505.JPG /Ty się doigrasz ;-) -jak nic czeka Cię >przepuklina z miłości< :lol: / Raz jeszcze gratulacje! Dla Astarte i pozostałych "ogonków" też! :) |
A my czekamy na foty z niedzieli :) i jeszczerazwszystkim skladamy gratulacje :)
Ze tez Lunek nie byl zazdrosny o te soczyste buziaki z Aszczu ;) |
Quote:
|
Hie hie Lunek stwierdził: Ja nie patrzę, nic nie mówię bo jeszcze ja dostanę :P
https://lh5.googleusercontent.com/-6...1/IMG_1747.JPG Jeszcze raz sobota: Opole CACIB 27.04.2013 Niedziela Klubowa Pasterskich Niepolskich Opole 28.04.2013 Miłego oglądania ;) |
All times are GMT +2. The time now is 20:12. |