![]() |
Quote:
A co do busa, to moze da rade sie z kims dogadac - nie wiem ilu bedzie chetnych z Bialegostoku i okolic, ale przeciez bedziecie jechac przez Wa-we, wiec o tak mozna dorzucic jakis chetnych... ;) |
Busa z psami? Myślisz, że to by wypaliło? :)
Rozmawiać, to na pewno jeszcze porozmawiam. |
Właśnie myślę, że średnio z tym wypalaniem :/ Wiem po prostu, że niedysponuje w tej chwili własnym środkiem transportu, a mój ojciec prędzej by się wybrał na księżyc niż z psami na drugi koniec Polski :|
|
Quote:
Quote:
|
Choć w sumie widziałam kiedyś autokar, gdzie ludzie byli ze swoimi psami.Margo? wiesz coś więcej o takich akcjach, jest to możliwe?
|
Quote:
Autokary z psami - jest to możliwe jeszce 4-5 lat temu były takie akcje organizowane w łodzi to kwestja dogadania się z przewoźnikiem... |
No to juz po spotkaniu...
Bylo super, extra czad :mrgreen: Bardzo dziekuje za to spotkanie wszystkim osobom ktore tam byly a w szczegolnosci Margo i Przemkowi i oczywiscie ich Rodzicom! (ach te sery z koziego mleka bylo pyszne i chleb tez... :D I oczywsicie Eli i jej Rodzince za obiadek i goscine :) Mam nadzieje ze juz nie dlugo i beda fotki :D |
Spotkanie w 1000% udane - nasze pierwsze - wywarlo na nas ogromnie pozytywne wrazenie, masa poznanych ludzi i psow oczywiscie, duzo dobrych rad, duzo zabawy i ciezkiej pracy - pracy Angeli, bo jak to ktos kiedys powiedzial - "dobrze byc krolem..." erghm... fotografem, chowac sie w cieniu gdy druga polowka chodzi w palacym sloncu z malenstwem :)
Fotki ze spotkania spakowane zipem (125,8MB): www.loveandterror.com/09-11.09.2005_Pozna.zip Jesli ktos chce poczekac na pojedyncze fotki, to ukaza sie one niebawem w galerii Amona. Chcielibysmy podziekowac Margo, Przemkowi i ich rodzince za goscine i zorganizowanie takiego spotkania, pozdrowic wszystkich tam spotkanych, nowo poznanych i mamy nadzieje, ze bedzie nas jeszcze wiecej za rok :) |
FOTY FOTY FOTY!
:cheesy: Jeszcze trzeba poczekac na fotki od Margo, Sebastiana, Macka i Elci :cheesy: |
Eh, mam nadzieję, że za rok będę miała okazję sfotografowaćtrochę wilczaków do galerii ... :wink: Daniel, masz może jakieś sprawdzone namiary? Bo nie każdy kierowca poszedłby na coś takiego - zależy jak traktuje psy, a większość jest zdecydowanie przeciw :|
|
No to male podsumowanie: na spotkaniu stawily sie 32 wilczaki, ale nie braklo tez ONow, mixow, czy takich 'rodzynkow' jak: owczarek holenderski, buldozek, whippet, ca de bou, czy dog kanaryjski. Ich wlasciciele przyjechali z Polski, Czech, Niemiec, Rosji i Litwy. Dobry wynik biorac pod uwage, ze nie bylo magnesu, jakim jest zawsze przyglad hodowlany. ;) No i konkurencje w postaci wystawy w Lipsku... ;)
Nam bardzo milo bylo poznac nowych wlascicieli CzW, zobaczyc jak rozwijaja sie i rosna "dzieciaki", ktore w tym roku powiekszyly grono polskich CzW. I oczywiscie DZIEKI za pomoc, za pilnowanie grila, odstawianie taczki na swoje miejsce + milon innych rzeczy. I gratulacje dla swiezo upieczonych pozorantow, czyli Przemka, Natialii i Mateusza... A za rok? Za rok bedzie calkiem inaczej..... ;) Ale juz zaplanujcie dla nas czas we wrzesniu! :mrgreen: |
Quote:
Niespodzianka? 8) ;) |
Bieg na oriętacje :) :) :)
tropienie :) :) |
Quote:
|
ja tez baaaaardzo chce podzenkowac Margo Przemku i ich rodzicom za spanaly wekend.
wrocziliszmi do domu tylko o 4 rano i za 4 godziny ja malam posle tego spotkania nie wilczaka a Kvazimoda (jak z ksiazki Hugo:))) bo po krotkim spotkaniu z zebami Irrisiaka Harce spokla pol glowy. Biedna dziewczynka nawet jednym okem niewidziala:)) ale dzisziaj jusz lepej tylko ona jeszcze gra w bardzo chora zeby wszystkie ja glaskali i gadali jaka ona bedna. bardzo jestem zadowolona ze znalazwam duzo nowych znajomych (jak tam morze?:))) i spotkalam sie z starymi swoimi kumplami (Tomas niewybacze ciebie tej Becherowki) teraz jusz krotce spotkami sie z niektorimi z nich na wystawe w Lodzi. |
No to ja jak co roku dziękuję wszystkim za wszystko. Rodzicom Margo i Przemka zwłaszcza za pasztettttttttttttttttt mniammmmm. Tylko coś Nelka była zła, że jej nie przywiozlem :roll: . No Daiva super żeśmy na spokojnie mogli rozmawiac bo w Słupsku to było szaleństwo. Także, do zobaczenia.
|
pojedyncze fotki ze spotkanie na http://www.amon-silesianwolf.com/ w galerii.
|
Cały czas zapominam spytac: czy było wycie o poranku, czy nie było? :mrgreen:
A to, o matko :cheesy: :cheesy: :cheesy:. One są jak tacy... ludzie :P http://loveandterror.com/amon/foto/DSCF2274.JPG Co to za psy? :-) |
Quote:
|
To zdjęcie cały czas doprowadza mnie ze śmiechu do płaczu :cheesy:.
Nooo Margo, ja sobie wyobrażam jak drogą kolo Waszego domu idzie ktoś nie zaznajomiony z tym, że macie wilczaki i tu nagle zza płotu sześć takich głow zaczyna wyglądać... takie coś.. hyhyh |
All times are GMT +2. The time now is 01:48. |