![]() |
Quote:
PS. troszke zazdroscimy wyjazdu, ale musze byc na posterunku maturalnym - pożywne obiadki dla synusia, pilnowanie, zeby sie wysypiał itd itp :D |
Quote:
PS Jak łapsko? |
Quote:
Jedną rzecz muszę sprostować, bo robisz z Dewi jakiegoś potwora - owszem, suki nie zaprzyjaźniły się ze sobą jakoś specjalnie, ale Cayo nigdy nie doznała żadnego uszczerbku na zdrowiu, nawet najmniejszego draśnięcia (no chyba, że ja czegoś nie pamiętam :rock_3). Poza tym żałuję, że się nie spotkamy na majówce - dawno Was nie widziałam i fajnie by było powspominać dawne dzieje... No ale może będzie jeszcze okazja. Tymczasem życzę wszystkim dobrej zabawy i udanego wypoczynku na Kaszubach :-) |
Quote:
Mam nadzieję, że Cayuta już OK (nam też się udało w święta jakoś poskładać do kupy). Byliśmy teraz w Giżycku, ale nawet nie zadzwoniłam - wiśnia ze mnie, ale świadomość wsparcia, o którym mówisz jakoś ostudziła zapędy towarzyskie :) Wiesz, obie są pewnie córeczkami swojej mamusi (teraz Margo da nam po uszach za robienie z Belki "Matki Potworów". Może następnym razem wpadniesz w okolice Warszawy nie jak po ogień, tfu, po szczeniora :twisted: |
Quote:
Quote:
O nie!!! Teraz to przegięłaś na maxa!!! Jak mogłaś nie zadzwonić, nie wpaść do mnie będąc w Giżycku??? Przecież potwory zawsze można gdzieś pozamykać w odosobnieniu, by móc spokojnie wypić kawkę ;-) Quote:
Quote:
[ale offa sobie urządziłyśmy - nie tylko za Belkę nam się dostanie :rock_3] |
Joanna - super że wpadniecie !!!
Juz sie nie moge doczekac. Zapraszamy maruderów- miejsca ciagle jeszcze sa!!! |
Jeśli nie możecie przyjechać na cała majówkę to ZAPRASZAMY choć na jeden dzień!!!
Będą spacery, możne psia kąpiel w jeziorze i grill! Mój telefon : 506 355 191. No i jedna gorsza wiadomość: nie udało sie nam przygotować marszu :(. Bedzie tylko ogólny marsz z nauką jak posługiwać się mapą i kompasem. Marsz " w poszukiwaniu zaginionego piwa". |
Quote:
|
No:) Na taki marsz na pewno wszyscy pójdą :lol::lol:;-):twisted:
|
Quote:
|
Quote:
|
Kasia- planujesz wycieczkę do Wdzydz? Jak w zeszłym roku- całą grupą, na obiadek, piwko, wieżę widokową i zwiedzanie "Skansn"?
I ruchanki oczywiście :D P.S. Zorany będą? |
Jasne ze beda:evil:niech sie wali i pali zawsze dotrzemy:rock_3
|
My bedziemy z Urciem i Karolkiem 2 maja bedziemy na noc wiec jakby jakis spacer fajny dalo sie tez wtedy do bylibysmy bardzo wdzieczni :p
|
Quote:
Spacer 1 lub 2 maja. Chyba 2.05 bo Urciowie będą!!! |
Quote:
|
Quote:
Ale super :) Trzeba chleb i kratkę piwa przygotować na powitanie :) Kiedy przyjeżdżacie? |
Quote:
|
No to "Tradycyjny spacer do Wdzydz na RUCHANKI" odbędzie sie 2.05.
A marsz na orientację " w poszukiwaniu zaginionego piwa" 3.05. A1.05. zajecia w podgrupach :)))) Terminy ustalone!!! A z tymi którzy zapisali sie na sesje foto ze swoim pupilem - umówie sie juz konkretnie na miejscu. Termin do wyboru - albo rano - albo wieczorem. Czas trwania sesji ok 1-1,5h. Zabierzcie jakies piszczace zabawki, cos co Wasz pies lubi i smakołyki. Mozna zabrać dla siebie drugie przebranie. Ja zabiorę zabawki Gappaya do gryzienia - i możne coś fajnego nam wyjdzie. |
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 14:32. |