Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Wystawy (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   XXII Zimowa WPR w Nowym Dworze Maz. 10-11 grudnia 2011 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=21522)

Shyboy 09-12-2011 11:42

Quote:

Originally Posted by sssmok (Bericht 415093)
Przy takiej pogodzie to raczej na hali - tak jak w zeszlym roku.
Ja bede z Bruxa i Gaja. Mam nadzieje, ze znajdzie sie ktos kto przez chwile zajmie Gaje, jak bedziemy biegac z Bru :roll:

Kurde Anka to nam się braciszkowo-siostrzyczkowe spotkanie szykuje! Ale się ciesze :) a jak mała Gaja nie będzie miała nic przeciwko to mogę z nią posiedzieć, bo my to i tak tylko w ramach kibicowania jedziemy więc na luzie ogarniemy z Narsilem ;)

Rybka 09-12-2011 11:47

Quote:

Ja bede z Bruxa i Gaja. Mam nadzieje, ze znajdzie sie ktos kto przez chwile zajmie Gaje, jak bedziemy biegac z Bru :roll:

Może nich Gaja wystawi Bru, a Ty będziesz fotki pstrykać :D

anula 09-12-2011 11:49

Quote:

Originally Posted by dorotka_z (Bericht 415091)
Orientujecie się czy ta wystawa będzie w hali czy na powietrzu?

O której chcecie być? Ja myślałam, żeby celować na 13stą.

Na stronie oddzialu jest podane, ze tylko niektore rasy sa na "stadionie", reszta, w tym, wilczaki, sa na hali - niestety, poniewaz tam jest ciasnawo

Mamy szkolenie od 11-13, zamierzam urwac sie po jednej godzinie, wiec pewnie tez dotrzemy na 13 :)

Wonderfull Wolf ES 09-12-2011 12:08

My też tak na 13.

Marti, o której będziesz ????:p

sssmok 09-12-2011 12:37

Quote:

Originally Posted by Shyboy (Bericht 415095)
Kurde Anka to nam się braciszkowo-siostrzyczkowe spotkanie szykuje! Ale się ciesze :) a jak mała Gaja nie będzie miała nic przeciwko to mogę z nią posiedzieć, bo my to i tak tylko w ramach kibicowania jedziemy więc na luzie ogarniemy z Narsilem ;)

Mam nadzieje, ze Gaja przynajmniej chwile posiedzi, bo zazwyczaj z tym trudno :twisted: Aparatu nie wezme, wiec mozna tylko liczyc, ze Pawel nam jakas rodzinna fotke strzeli :wink:

Shyboy 09-12-2011 12:58

Quote:

Originally Posted by Wonderfull Wolf ES (Bericht 415098)
My też tak na 13.

Marti, o której będziesz ????:p

Rozkład mówi że o 11.03 na Centralnym :lol:

Radek 09-12-2011 13:17

Quote:

Przy takiej pogodzie to raczej na hali - tak jak w zeszlym roku.

Zaopiekujemy się córeczką, Izunia bardzo się ucieszyła że będzie miała koleżankę, więc do miłego ;-) będziemy ok 13 Bachuniu otwiera wystawę dla wilczaków

Wonderfull Wolf ES 09-12-2011 13:27

Quote:

Originally Posted by Shyboy (Bericht 415102)
Rozkład mówi że o 11.03 na Centralnym :lol:

Ekstra, to pojedziemy na spacer i akurat na 13 się wyrobimy :)

Quote:

Originally Posted by Radek (Bericht 415103)
Zaopiekujemy się córeczką, Izunia bardzo się ucieszyła że będzie miała koleżankę, więc do miłego ;-) będziemy ok 13 Bachuniu otwiera wystawę dla wilczaków

szkoda, że Wittki nie będzie, bo już w ogóle multi rodzinnie by się zrobiło :p

sssmok 09-12-2011 16:27

Ostatnia wystawa, na ktorej byla Gaja, byla dawno temu - spedzila ja spiac w wozku. A teraz STRACH SIE BAC!
Mam nadzieje, ze dojade kolo 12-12.30, zeby miec jeszcze troche czasu na ogarniecie wszystkiego.

Gaga 11-12-2011 17:59

Towarzystwo jeszcze spaceruje i nadrabia idiotyczny pomysł wystawiania wilczaków w hali, przy słonecznej, pustej płycie boiska na zewnątrz, a ja jako kibic:
1. nadal trzymam kciuki za finały Baszti- najlepszej szczeniary:)
2. Gratuluję Bachuniowi występu w szczeniaczkach
3. GRATULUJE trzem nowym championom: Biesiakowi i Wonderfulji oraz Młodzieżowemu, ukończonemu w pięknym stylu- Jaskrowi - aż przyjemnie było się pogrzać przez chwile w blasku tylu championów:)
I dziękujemy - super było spotkać i poznać resztę rodzinki (siostrzeńca:love i synusia :love).
Gratulacje dla zwycięzców, fajna stawka była:)

anula 11-12-2011 18:15

Dziekujemy, myśmy się ze spacerowania szybko zmyli - Bies od rana na głodniaka, bo wpierw szkoła (nie ma to tamto), a potem rzeczywiście masakrycznie ciężko i męcząco na tej hali (nigdy więcej NDM na hali :evil:)
Mam własną teorię na temat championatu mojego psa :rock_3, ale co papier, to papier :lol:
Gratulujemy zwycięzcom z calego serca! Jaskier wpatrzony w Kubę, jak w obraz - miło popatrzeć - jak widać ciężka praca daje owoce :rock_3
Bruxa śliczności rośnie, ponoć ma piękny opis, ale należało się dziewczynie :)
Dziekujemy wszystkim za kibicowanie i spotkanie, nie dało się w pełni go wykorzystać, ale może innym razem :)

jaskier 11-12-2011 18:24

Quote:

Originally Posted by Gaga (Bericht 415276)
Towarzystwo jeszcze spaceruje i nadrabia idiotyczny pomysł wystawiania wilczaków w hali, przy słonecznej, pustej płycie boiska na zewnątrz, a ja jako kibic:
1. nadal trzymam kciuki za finały Baszti- najlepszej szczeniary:)
2. Gratuluję Bachuniowi występu w szczeniaczkach
3. GRATULUJE trzem nowym championom: Biesiakowi i Wonderfulji oraz Młodzieżowemu, ukończonemu w pięknym stylu- Jaskrowi - aż przyjemnie było się pogrzać przez chwile w blasku tylu championów:)
I dziękujemy - super było spotkać i poznać resztę rodzinki (siostrzeńca:love i synusia :love).
Gratulacje dla zwycięzców, fajna stawka była:)

Ślicznie dziękujemy za towarzystwo i za gratulacje ;) I również od siebie dokładamy gratulacje pozostałym zwycięzcom i nowym chempionom - wysypało się normalnie, jakby z mikołajowego worka ;)

Gaga 11-12-2011 18:24

Quote:

Originally Posted by anula (Bericht 415277)
Dziekujemy, myśmy się ze spacerowania szybko zmyli - Bies od rana na głodniaka, bo wpierw szkoła (nie ma to tamto), a

Qurcze noooo, powinnam była się pogrzać nieco dłużej, nie dośc, że piękny to jeszcze i mądry:) Dobrze, że nie mamy do Was daleko :)

anula 11-12-2011 18:35

Kobieto, dobrze wiesz, że ani jedno, ani drugie :lol:
ale dziękujemy za kadzenie, dziękujemy, w myśl zasady, że trzeba myśleć pozytywnie i nigdy nie tracić nadziei :lol:

Gaga 11-12-2011 18:46

Quote:

Originally Posted by anula (Bericht 415280)
Kobieto, dobrze wiesz, że ani jedno, ani drugie :lol:
ale dziękujemy za kadzenie, dziękujemy, w myśl zasady, że trzeba myśleć pozytywnie i nigdy nie tracić nadziei :lol:

Ja wiem swoje!I mam rację:) Co nie wyklucza słuszności drugiej części Twojej wypowiedzi:)
Kadzić Ci nie muszę, nie masz "suczki do pokrycia" :D :diablotinMam ten luz, że mogę mówić, co myślę ...

DORA 11-12-2011 18:50

Brawoooo brawooooo wszystkim zwycięzcom:klatsch:klatsch:klatsch a dla naszego Biesiaka szczególne uściski:sweetCyberM :cool3

Gipson 11-12-2011 19:40

My również gratulujemy wszystkim. Tym razem występowaliśmy w roli kobica co ma swoje dobry strony :)
Dziękujemy również za wspólny spacer i cieszymy się, że poznaliśmy nowych znajomych - "dużych znajomych" <lol>

Wonderfull Wolf ES 11-12-2011 20:04

My również gratulujemy wszystkim!!!!!!! Nie tylko zwycięzcom. Moim skromnym zdaniem wygranym też jest Sharn, który wystawił się po prostu pięknie!! Sam też piękny jest :)
Dziękujemy serdecznie za spotkanie i spacer!
Fotki do suczek szczeniąt można obejrzeć tutaj:
https://picasaweb.google.com/1021587...eat=directlink

Potem biegłem po czempionat 8) więc nie miałem jak robić zdjęć :p

anula 11-12-2011 20:18

moje ulubione - 30/49 :twisted:

airmatys 11-12-2011 22:06

Paweł, wygraliśmy przede wszystkim super spotkanie z Wami wszystkimi :)
Gratulacje dla wszystkich Championów, dla zwycięzców, szczególne dla Brooksy i Ulwara za postępy.
Dzięki za niezwykle przyjemny czas.
Pozdrawiamy
Paweł&Sharn

PS. Ania, ja też nie kadzę, bo też nie muszę:)
p.

All times are GMT +2. The time now is 16:55.