![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mamy szkolenie od 11-13, zamierzam urwac sie po jednej godzinie, wiec pewnie tez dotrzemy na 13 :) |
My też tak na 13.
Marti, o której będziesz ????:p |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Ostatnia wystawa, na ktorej byla Gaja, byla dawno temu - spedzila ja spiac w wozku. A teraz STRACH SIE BAC!
Mam nadzieje, ze dojade kolo 12-12.30, zeby miec jeszcze troche czasu na ogarniecie wszystkiego. |
Towarzystwo jeszcze spaceruje i nadrabia idiotyczny pomysł wystawiania wilczaków w hali, przy słonecznej, pustej płycie boiska na zewnątrz, a ja jako kibic:
1. nadal trzymam kciuki za finały Baszti- najlepszej szczeniary:) 2. Gratuluję Bachuniowi występu w szczeniaczkach 3. GRATULUJE trzem nowym championom: Biesiakowi i Wonderfulji oraz Młodzieżowemu, ukończonemu w pięknym stylu- Jaskrowi - aż przyjemnie było się pogrzać przez chwile w blasku tylu championów:) I dziękujemy - super było spotkać i poznać resztę rodzinki (siostrzeńca:love i synusia :love). Gratulacje dla zwycięzców, fajna stawka była:) |
Dziekujemy, myśmy się ze spacerowania szybko zmyli - Bies od rana na głodniaka, bo wpierw szkoła (nie ma to tamto), a potem rzeczywiście masakrycznie ciężko i męcząco na tej hali (nigdy więcej NDM na hali :evil:)
Mam własną teorię na temat championatu mojego psa :rock_3, ale co papier, to papier :lol: Gratulujemy zwycięzcom z calego serca! Jaskier wpatrzony w Kubę, jak w obraz - miło popatrzeć - jak widać ciężka praca daje owoce :rock_3 Bruxa śliczności rośnie, ponoć ma piękny opis, ale należało się dziewczynie :) Dziekujemy wszystkim za kibicowanie i spotkanie, nie dało się w pełni go wykorzystać, ale może innym razem :) |
Quote:
|
Quote:
|
Kobieto, dobrze wiesz, że ani jedno, ani drugie :lol:
ale dziękujemy za kadzenie, dziękujemy, w myśl zasady, że trzeba myśleć pozytywnie i nigdy nie tracić nadziei :lol: |
Quote:
Kadzić Ci nie muszę, nie masz "suczki do pokrycia" :D :diablotinMam ten luz, że mogę mówić, co myślę ... |
Brawoooo brawooooo wszystkim zwycięzcom:klatsch:klatsch:klatsch a dla naszego Biesiaka szczególne uściski:sweetCyberM :cool3
|
My również gratulujemy wszystkim. Tym razem występowaliśmy w roli kobica co ma swoje dobry strony :)
Dziękujemy również za wspólny spacer i cieszymy się, że poznaliśmy nowych znajomych - "dużych znajomych" <lol> |
My również gratulujemy wszystkim!!!!!!! Nie tylko zwycięzcom. Moim skromnym zdaniem wygranym też jest Sharn, który wystawił się po prostu pięknie!! Sam też piękny jest :)
Dziękujemy serdecznie za spotkanie i spacer! Fotki do suczek szczeniąt można obejrzeć tutaj: https://picasaweb.google.com/1021587...eat=directlink Potem biegłem po czempionat 8) więc nie miałem jak robić zdjęć :p |
moje ulubione - 30/49 :twisted:
|
Paweł, wygraliśmy przede wszystkim super spotkanie z Wami wszystkimi :)
Gratulacje dla wszystkich Championów, dla zwycięzców, szczególne dla Brooksy i Ulwara za postępy. Dzięki za niezwykle przyjemny czas. Pozdrawiamy Paweł&Sharn PS. Ania, ja też nie kadzę, bo też nie muszę:) p. |
All times are GMT +2. The time now is 16:55. |