![]() |
Prawie zgadlas! Na raze sciga (z powodzeniem) mrowki w trawie oraz ( bez powodzenia bo mu nie pozwalam) pszczoly i baki...ja wiem ze to zywie bialko ale bez przesady...
Ostatnie ulubione danie: truskawki ! Wiesz, Giga zawsze jadla to co my wychodzac z zalozenia ze jak my zyjemy to ona tez przezyje ..ale to co wyprawia mlody to juz jest przesada! :stupido |
Quote:
|
Swojego czasu pisalam, ze Wiewior stale przesiaduje u mnie pod nogami..... Potem Ali zaczela sie wymieniac z Belka.... Ale teraz ani jedna, ani druga nie chce ustapic. :twisted: Wszystko by bylo OK, gdyby nie powiekszajace sie rozmiary Belki - czasem musze spod Beczusi wyciagac zgniecionego Wiewiora, bo zaczyna mu brakowac powietrza... ;)
http://www.zperonowki.com/pics/galle.../aDSCF0012.JPG (i ja mam tam jeszcze wcicnac swoje nogi..i krzeselko ;)) |
Mlody wlasnie siedzi pod drzwiami, zazadal biletu do Poznej i powiedzial, ze sie wyprowadza :mrgreen:
http://cheitan.zperonowki.com/uploads/serki.jpg I jeszcze mu matke dusza!!!! |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
( hhe ! za ten pomysl jutro z rana u drzwi moich stanie Joanna i zalomoce mi kolba w drzwi w mordem w oczach :twisted: ) |
Quote:
|
Quote:
Ale poczekaj, wyjdziecie nia spacer i :chainsaw2. Acha, i oczywiście konfiskata Młodego! Cholera, gdzie ja wtryniłam telefon do 'zoliborskiej" :twisted: Margo, proponuje odebrac TEJ morderczyni psa! Ona tak ugniata Młodego i potem są tego efekty! Chłopak nie może się rozwijać w szerz i się wyciaga do gory. Dowody pytasz? A jego WZROST???? |
Quote:
|
A no rzeczywiście :D przecieże to przyrodnia siostra Jolki a Ali ciocia :D ach jak te szczeniaki szybko rosną... 8)
|
Quote:
Szara w upały ulubiła sobie miejsce w kąciku pod oknem, gdzie przebiega kabel antenowy z łącznikiem. Za każdym razem gdy tam zalegnie tracimy obraz w TV i wcale nie jest łatwo go odzyskać :evil: I co ciekawe kładzie się tam zawsze w najciekawszym momencie filmu i udaje "blondynkę" gdy protestujemy :mrgreen: |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Jak tam się miewa wilcza prawie-mama, czyli Beleczka?
|
No Belka popisala sie niemiecka precyzja - wszystko bylo wzorcowe... ;) Czyli tak: 63. dnia ciazy (u nas zawsze to ten dzien), we wczesnych godzinach rannych (tak jak wiekszosc suczek) Belka urodzila "srednia rasy", czyli 5 szczeniakow.... Dziewczyna spisala sie na medal - wyrobila sie w ekspresowym tempie i wszystko zajelo jej jedynie 1:15h.... :) W zasadzie starala sie trzymac tez sredniej ilosci psow i suczek w miocie, ale tu sami zamieszalismy fundujac jej pozne krycie i zamiast 2 suczek mamy: 4 pieskie i jedna suczka....ale mala nadrabia charakterkiem... ;)
Mama i male czuja sie swietnie (wlasnie sobie odsypiaja). Merry Bell okazala sie prawdziwa wilczyca - o szczeniaki stara sie wzorcowo, jest bardzo delikatna - nawet raz nie musielismy wstawac i kontrolowac, czy aby jakiegos malego nie przycisnela... Fotek dobrych nie bedzie, bo poszla nam zewnetrzna lampa, a Belka odwrocila sie dodatkowo tylem (dla stada to byl istny serial brazylijski - wszystkie Bure stawily sie w komplecie i caly czas obserwowaly). Oni to starzy wyjadacze i wiedza o co idzie, ale Botis nadal nie moze dojsc do siebie, ze jest wujkiem.... ;) |
Juhuuuuu! Witamy na swiecie Demoonki!!!! Niech im bedzie jak najlepiej!
:klatsch |
Quote:
Gratulacje dla Mamy i całej rodziny... |
JUPI! :mrgreen:
Szkoda ze jedna suczka ale i tak super! :mrgreen: |
Quote:
|
Super Belka! Maluchy Demonookie urodziły się dzisiaj rano? hoh, gratulujemy! Czwarty miot Peronówki :cheesy: :cheesy: :cheesy:
|
All times are GMT +2. The time now is 23:35. |