![]() |
Quote:
moze "swoje" pokocha :wink: :P ale watpie teraz zwiewa juz nawet przed dziecmi ponizej 3 lat :twisted: |
Quote:
Spóźnione gratulacje z okazji JUŻPRAWIE ojcostwa! :thumbs |
Ja tez Joasiu zwiewam jak i Ty :cheesy:
Dzieki za gratulacje :D zaczynam sie czuc jak prawdziwy Tata :wink: :twisted: jednak gratulacje naleza sie glownie Pegi, to ona "dzwiga to brzemie" :mrgreen: |
Quote:
|
Moze panowie wola byc kochankami niz ojcami :wink: :twisted:
w kazdym razie amberEK na pewno :lol: |
Quote:
|
eeee do czasu! 8)
Ostatnio pewien treser (nie majacy doswiadczenia z wilczakami - no bo kto je ma :wink: ) postanowil zrobic amberKOWI test: Jak zachowa sie wilczak luzem odszedl z nim kilkadziesiat metrow i puscil go ze smyczy Nie wiem czego sie spodziewal :o w kazdym razie Amber dosc zdziwiony (nie cwiczymy, nie ma komendy :shock: ) podbiegl do mnie, popatrzyl (acha nic ode mnie nie chcesz to spadam) i polecial do najblizszej suczki Wyladowal u niej z nosem miedzy nogami :oops: i tak juz zostal :lol: to tyle z "testu psychicznego nr 2" :cheesy: |
Quote:
a) nie da się złapać obcemu na sznurek b) zsocjalizowany da się złapać, ale nie pójdzie, bo Pani nie dała komendy albo pójdzie z oporami c) oddali się lotem koszącym, bo nic od niego nie chcą. A może ja mam złe wyobrażenie o psach???? Oświeć mnie, proszę, bo ja młoda i niedoświadczona (właścicielka piesów oczywiście :wink: ), szczególnie w kwestii wilczaków niestety :cry: (mam nadzieję, że ten stan wkrótce ulegnie zmianie :D ) |
Sama jestem ciekawa czego sie spodziewal :roll:
|
Quote:
|
Juz niedlugo! Za kilka dni panna Pegi urodzi Amberkowe dzieciaki :cheesy:
Brzuszek urosl jej niesamowicie, rosnie tez jej duma i poczucie godnosci :wink: :) Zrobila sie spokojna, lagodna jak baranek (to tak dla niepoznaki :twisted: ) , opanowana i wyrozumiala :mrgreen: Adam marzy by taka pozostala 8) Amber za to nieswiadom powagi sytuacji nadal glupkuje jak dawniej :lol: Moze wreszcie zmadrzeje jak zobaczy swoje male :twisted: (bede go potem miala czym straszyc :mrgreen: ) |
Czekamy :mrgreen:
|
To wspaniale, Ela :) Dzieci jaki będą mieć przydomek?
A poza tym trzymam teraz kciuki, bo przecież teraz będzie najważniejsze :P Super. |
Quote:
|
Quote:
czyli Slaskie Wilki :D ciekawe czy beda gadaly gwara jak ich "Pancio" :wink: |
No właśnie to słowo Silesian.
Szukałam polskiego odpowiednika w słowniku angielskim :P To jest w takim razie... "śląskie" z angielskiego? |
Nie mam pojecia :oops: Ale podobno to tak znaczy :D
|
Korzystajac z okazji wczoraj w drodze z Krakowa odwiedzilismy Pegi :D
Jest juz dwa razy taka (na szerokosc) co Amber ale ciagle ma ochote na bieganie i podskoki :) Przywitala nas radosnie, wylizala Amberkowi mordke dokladnie i... poleciala przywitac Amberka "brata" - Astera (naszego dobka) 8) Pegi trzyma sie wspaniale, ciagle w dobrym humorze i w nastroju do zabawy Wiecej napisze jak dotra do mnie zdjecia z tego spotkania "malzenskiego" :wink: |
Quote:
A na przyspieszone dojrzewania Amberka pod wpływem szczeniaków nie licz, za proste by to było :wink: Co innego, gdyby musiał się nimi sam zająć! :) |
Rona to juz ostatnie odliczanie :wink:
"juz za pare dni, za dni pare..." :cheesy: |
All times are GMT +2. The time now is 23:49. |