![]() |
Kasia, ja się staram zrobić tak, żeby wszystkim było dobrze, jakkolwiek to zabrzmiało :)
|
Ok. synu-róbta swoje jak mawiali starożytni Gdynianie;-)
|
Chętnie zamówię jedną koszulkę z takim nadrukiem, ale zdecydowanie damski model - najlepiej na szerokich ramiączkach i z dekoldem :-) Najmniejszy rozmiar, czyli S, kolor biały.
|
Zobaczymy co da się zrobić, jak będzie się zbliżał termin składania zamówień, to ustalimy co i jak, a póki co - czekamy na zamówienia w tym temacie, albo na priv jak się ktoś wstydzi :)
|
Hej,poprosze 2szt czarne L ,uniwersalne hi hi.koszulki fajowe są.pozdrawiam .Spiderka
|
Na dzień dzisiejszy jest już 25 zamówień, bardzo nas cieszy taki przebieg spraw... :)
|
Quote:
|
jakoś mnie te reklamy nie bawiły nigdy, zawsze głos wyłączam przy nich ;)
|
No, i dlatego nie wiesz jak brzmiał oryginał :)
|
Bardzo proszę 1 czarna XL i jeśli będzie damska rozmiarówka to 1 białą S. Pozdrawiam, Agnieszka.
|
To ja poproszę "uniwersalną" M
|
Ja też poproszę: jedną czarną, uniwersalną S chyba że będzie damska to wtedy M.
|
My poprosimy : L lub XL czarną dla Sławka, i dla mnie czarną damską M ( a jak nie będzie to uniwersalną).
Imbus powiedział że nie chce koszulki :))))) |
To my zamawiamy 3 sztuki -
1 x czarna meska XL 1 x czarna meska S 1 x biala damska M (chyba ze beda problemy to S meska) |
Dla nas 2 szt
1 x czarna L uniwersalna, lub M damska jeśli będzie 1 x czarna XL |
Ja też wpiszę się na listę:
2 x czrna XL |
To my : 1 czarna XL męska
1 czarna S męska ( ew.M damska) |
1 x czarna S "uniwersalna" (ew. o ile będzie dostępny damski krój to M)
1 x biała S "uniwersalna" (j.w. czyli damska M) |
Na chwilę obecną mamy 41 zamówień - wszystko idzie w dobrym kierunku :)
|
Zamówiłbym 1 x męską i 1 x damską, ale czekam na dokładniejsze dane odnośnie rozmiarówki, bo czasami XLka XLce nierówna ;)
|
All times are GMT +2. The time now is 06:44. |