![]() |
Quote:
...i piwie:twisted: |
Quote:
Quote:
|
Dzięki wielkie :) A co mam zrobić jeśli jeszcze nie mam rodowodu ? Czy tak jak w Polsce mogę wpisać ''w przygotowaniu'' ?
|
Uff...Udało się :) Wysłałam zgłoszenie na wystawę klubową dziś rano mailem i chwilę temu dostałam potwierdzenie :) Czyli Baldur będzie biegał na słowackim ringu :lol:
|
Quote:
|
Super :) Tylko szkoda że będziecie jedynie na wystawie :( No ale już się cieszę na spotkanie :wolfie A czy to prawda że na wystawach na Słowacji w klasie baby i szczeniąt nie ma lokat, tylko same oceny ? Na klubówce też to obowiązuje ? :)
|
Quote:
|
Czy po zgłoszeniu psa na wystawę, dostaliście jakiegoś maila zwrotnego, potwierdzającego ...cokolwiek?
|
jest mozliwosc zyc w chate Betka (odzielny pokoj dla 4 person, chata z przysznycem i WC) cena za noc 5,50 euro. Jesli ktos potrzebuje miejsca dla spania to prosze mnie informowac jak mozna najszybczej :p
|
Quote:
|
Karneval
V piatok 5.8.11 bude KARNEVAL(karnawał), nezabudnite si priniesť masku, alebo kostým :rock_3
|
Super!!!:)
|
Ja sie przebiorę za PIWO!!!
|
Quote:
Kasia musimy koniecznie cos wmyslic ;)) A tak btw. ktos sie orientuje jak wyglada kwestia zagrozenia powodziowego etc.? |
Ty- piwo
Ja- hruszka Sławek- utopenec ktos chetny na korbacika?;) |
Quote:
|
eeee.... no inne formy tez dopuszczalne;) wedle uznania;))
|
mami jedno wolne miejsce w transporcie do slowakii ;-)
|
|
O K...A !!!!! Oplułam monitor kawą......heeehee:cool3:rofl3:rofl3
|
All times are GMT +2. The time now is 05:26. |