![]() |
Przepięknemu wilczaczkowi wszystkiego najlepszego:p
|
Mnóstwa następnych szczęśliwych lat życia dla Przystojniaka!!!
|
Samych szczesliwosci od Tajguli i Jotuna:cake
|
Dziękujemy za życzenia, wszystkie przekazałam dla Liszkama
|
To przekaz jeszcze glaskanko od nas :)
|
I od nas też :p
|
He is a very impressive young wolfdog :klatsch
|
Witaj!
Spóźnione, ale bardzo serdeczne życzenia zdrowia i szczęścia! Mieliśmy przyjemność poznać Liszka, gdy był wielkości kluseczki. I już wtedy widać było, że będzie z Niego piękne Psisko /w tych oczach można utonąć :) / Magda! Z całego serca Wam życzę dobrych wspólnych lat! Oby każdy dzień Jego życia był radosnym Świętem! |
Quote:
|
A Ty byś chciała, żeby wyła??:shock:
|
Quote:
|
Hehehe, wypluj te słowa ;)
Kalinka nie wyje i nie wiem komu za to dziękować :rock_3 Za to moje 5 małych szkrabów wyje za 10...:twisted: mam ochotę je ukatrupić, a sąsiedzi mnie... :twisted: Posłuchać to można w późnej albo w internecie... założę się, że jakby wyła godzinami sama w domu, to raczej by Cię ten fakt nie cieszył :P |
Karina fajnie jest posłuchać jak pies zacznie wyć gdy mu się puści filmik w internecie, ale gorzej jak zacznie sam z siebie późnym wieczorem na balkonie śpiewać serenady :evil:
Liszkam strasznie fałszuje i może się wstydzi ? I bez puszczania filmiku wył tylko kilka razy - na szczęście:) Zawsze to było gdy widział z balkonu jakieś psie zamieszanie na osiedlu, no i raz chyba z chęci do suni ??:shock: Ps. Dziękujemy za wszystkie życzenia:) |
All times are GMT +2. The time now is 20:17. |