![]() |
Quote:
|
ja to wiem ze szaszlykow nie robie:) :rock_3 tez juz to zaliczylam :)
hmmm a beda chetne na litewskie czasto ziemniaczane? w takim razie ( jesli pomocniki beda ) mozemi tez to zrobic 8) |
Quote:
Ale przeciez Wam tez nie bylo latwo... 8) Nie mieliscie wtedy nawet wilczaka, ktory by uzasadnial te kilogramy cukinii przygotowane do krojenia (o straconym calym popoludniu nawet nie wspomne .... :rock_3) |
Quote:
To my zwaliliśmy się Wam na głowę praktycznie bez zapowiedzenia, bo w bardzo gorącym dla Was momencie zachciało nam się wilczaka, a zostaliśmy ugoszczeni jak jacyś "honorowi goście". W tej sytuacji te parę cukinii to fraszka niewarta nawet wspominania. Aż się dziwię, że pamiętasz. :p Inna sprawa; aż mi trudno uwierzyć, że to już rok minął od tamtego czasu. Wtedy jeszcze nic nie było wiadomo; suczyska jakieś niemrawe w "tym" temacie itd., a tu proszę; własne bure i to już całkiem spore leży koło mnie. :) |
Quote:
Grin - czas szybko mija trzeba sie cieszyć tym co sie teraz ma i tym co lezy pod nogami. Pozdrowienie dla Łowcy:) |
Mogę malować dowolnie. Tylko nie zapędzajcie mnie do kuchni! No chyba, że noc ciemna i langosze....
|
Ok, wysłałem przelew za 3 osoby, bo i w takim składzie planuję się stawić - ja, mój brat i znany coponiektórym Kason. Docierać będziemy metodą kombinowaną - PKP plus cokolwiek co się uda złapać.
|
Igi - pamiętajcie o strojach "golfistów" :)
|
To i my zjawimy sie w Poznej: Ola, Ardal i moja mala skromna osoba:)
Bedziemy w piatek wieczorkiem wiec trzymamy za slowo odnosnie imprezy do bialego rana:) wreszcie bedziemy mieli jakies wakacje... |
Quote:
Mam ogromną prośbę: wszyscy którzy posiadaja kije golfowe ( nieważne jaki numer) proszeni sa do ich zabrania do Późnej. Jak sie uda rozegramy turniej turbo golfa synchronicznego :) |
Proszę wszystkich, jeśli to możliwe, o przelanie opłaty za spotkanie na konto zamiast wpłat na miejscu, z uwagi na to, że będzie i tak dość spore zamieszanie podczas spotkania i trochę byście nas tym odciążyli. :rock_3
Opłatę można wpłacić przelewem na konto: 59 1050 1911 1000 0090 4179 1238 (ING) Małgorzata Peron, Późna 26, 66-620 Gubin Tytuł wpłaty: imie i nazwisko Kwota: 70,00PLN/osoba |
A ja powiem, ze niedlugo podam pierwsze wstepne podliczenie osob, ktore sie zglosily... Bedzie ciekawie, bo goscie sciagna do nas nawet z Portugalii..... :)
PS. Tatrzanska herbatka wyszla Przemkowi niczego sobie.... :rock_3 A w tym roku bedzie "pozegnanie z kozami" (to ostatni rok - likwidujemy stado - jesli ktos jest chetny na ZYWA koze to.... :rock_3) i premiere nowej "specjalnosci zakladu.... ale tego dowiecie sie na miejscu.... :rock_3 |
Pieniądze na konto - pooosszzzłłłłłyyyy!!
|
I jeszcze jedno... mamy dodatkowego duzego sponsora na zawody... wiec rozgrzewajcie juz psy przed sobota, bo bedzie warto nie tylko wygrac, ale i startowac.... :lol:
|
Kasa poleciała, kij który pierwszy raz będzie użyty do gry w golfa:twisted: też w pogotowiu:)
Mam nadzieje, że uda się spotkac z Ardalową familią:) |
Znow mi sie cos przypomnialo.... ;) Kto nie ma namiotu, temu namiot mozemy wypozyczyc... Mamy jedynke, dwojko-trojke i "palacyk", czyli 6-osobowy wojskowy UL. Poza tym jest masa miejsc "na sianie" i "kolo siana.... ;)
|
Podtrzymuję rezerwację 2 miejsc na sianie dla ludzi i 1 dla psa ;)
|
Quote:
|
Ja też już grzecznie wpłaciłam pieniążki :rock_3
Miejsc noclegowych nie rezerwujemy - w tamtym roku fajnie nam się spało w samochodzie, a tym razem to nawet przyczepę kampingową (psio-kampingową, należałoby dodać) zabieramy 8) |
No to na chwile obecna mamy zgloszenia od 105 osob z Polski, Slowacji, Czech, Niemiec, Austrii, Holandii, Litwy i Portugalii (z 77 wilczakami i 9 psow "ras innych) ... A zgloszenia nadal nadchodza... :p
|
All times are GMT +2. The time now is 12:14. |