![]() |
I od nas gratulacje! :)
|
Tęczowy most
To co dziś rano stało, było dla nas strasznym szokiem...........
Wczoraj pod wieczór Unuśka zachowywała się jakby zjadła jakieś fuj. Nie miała żadnej temperatury, piła dużo wody. Myślałam, że standardowo będę miała nockę pt. "akcja siku", ale przespałyśmy ją razem całą. Rano pies nie mógł stać na 4 łapach. Chciała tylko wody. Ja do pracy, a Sławek miał jechać do suczką do weta. Nie zdążył...... umarła mu na rękach na oczach swojego ukochanego, ludzkiego dziecka. Przed śmiercią wypuściła całą wodę, w postaci ciemniejszego moczu. Czy była to babeszjoza........ nie dowiemy się, bo nim zdążyłam po wypłakaniu się, dodzwonić się do męża....... już miała swój grobeczek. To najwspanialszy pies jakiego w życiu miałam. Takiego charakteru psa i miłości z jego strony, życzę każdemu właścielowi. Sorrki, ale teraz kontakt będzie utrudniony. To dla mnie straszna strata - moja niuniunia........... |
Agusia, nemám slov. Ale ty víš......
|
Aga, nie wiem co powiedzieć :(
Bardzo mi przykro... |
Trzymajcie się... [*]
|
Straszna wiadomość,trzymaj się
:(( |
Graba, cholernie nam przykro...słów brak...Trzymajcie się mocno...
|
Szok i brak słów... :(
|
Cooooo??? Nie wierzę!!! :( :( :( :bigcry2
|
SZOK!!!! Trzymajcie sie !!!!!!!!!
Zamurowało mnie - to niemożliwe......... |
Trudno uwierzyć..... brak słów, żeby wyrazić żal...
|
bardzo mi przykro, wiem jaki to szok i ból :cry::cry::cry: Trzymaj się
|
Ogromne wyrazy wspolczucia dla calej kochajacej i kochanej rodziny, ktorej Uni miala szczescie byc czlonkiem. Tylko czemu tak krotko[*]
Czarna seria :( |
Bardzo nam przykro, ciezko jest kiedy odchodzi czlonek rodziny :cry:.
|
Graba, bardzo, bardzo współczuję... straszna wiadomość :(((((
|
Smutno... :(
Jedna chwila i... Trzymajcie sie :( |
Bardzo nam przykro :( Trzymajcie się.
|
To bardzo smutna, tragiczna wiadomość...
|
Strasznie nam przykro:(brak słów ....
|
Aguś-nie ma słów, które mogłyby Was teraz jakoś ukoić. To straszna wiadomość....
śpij spokojnie Uneczko:candle "....... żaden pies na świecie nie odchodzi całkiem. Gdy z człowiekiem wymienią się duszy kawałkiem, to jej przybywa... Z duszą jak ze szczęściem jest: więcej duszy ma człowiek i więcej ma pies." |
All times are GMT +2. The time now is 09:54. |