![]() |
Delegacja pojechała sprawdzić, czy tam nie lepiej...oj porachują się z nią chłopaki po powrocie :lol: Zwłaszcza jeśli Baszti zagustowała z chłopakach w tak okazałej biżuterii :)
|
Garuda tez swoje zezarla, az jej slina ciekla :)
Dzieki za spotkanie i do szybkiego nastepnego :) Tylko oby cieplej bylo moze... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
A była delegacja!!! I zapraszamy częściej!!
A Nyx - fotogeniczna bestia :) |
Boskie fotki!!!!!
a tam Bashtee zakochała, Wondera ma nadzieję, że pokazała chłopakom co to "suczy wycisk" tak jak była do tego uczona od małego :twisted: A przy okazji NAJLEPSZEGO dla IMBUSA!!!!!! Sto lat!!! oraz bracI I sIóstr :D |
Dziękujemy za wspólnie spędzony czas, świetne towarzystwo jak i rewelacyjne fotki. Fajnie, że psiaki mogły się wybiegać i że w sumie jakoś się dogadują miedzy sobą. Jeszcze ze dwa spotkania i będą szaleć wszyscy razem na całego...albo i nie ;)
anula --> pozdrawiamy z pomorza :) |
Co do wspólnych szaleństw - to jest szansa - Imbus z Nyxem dogadaliby się.
Gorzej widzę relację: Vuko - Imbus :twisted: :gunsfiring:boom2 |
My juz w domu :)
Dziękujemy bardzo za możliwość poznania trójmiejskich wilczaków i ich opiekunów :) Baszti pojechała sprawdzić, czy w 3 city też fajnie i po spacerze powiedziała mi, że też :) Pobrykała chwilę, ale tez trochę speniała. Bez Wondery nie jest już taka hop do przodu, ale mam nadzieję, że przy najbliższej okazji ciotka przypomni jak się chłopaków doprowadza do pionu :) |
Aha, fotki super - dziękujemy :)
|
Byl jakis odwazny i sie wykapal czy tylko po plazy szalaly?
|
Baszti z wilczakami tylko po piasku, ale dzień wcześniej biegała do wody za patykami i...mewami :)
|
Quote:
A myślę, że kiedyś Vuko się z Imbusem dogada :P i nie będzie taki jak tatuś ;-) |
Kasiu zdjęcia są rewelacyjne nie mogę się napatrzeć na nie,a Vuko w tym kagańcu od Imbusa-super:)
|
Quote:
|
Quote:
|
To co?? Teraz spotkanie w Oliwie i kierunek Dolina Radości, lub Dolina Zgniłych Mostów.
Kiedy sobota?? Niedz??? Która?? Wrzuce mapke spotkanie w piatek. |
Mnie pasuje i sobota, i niedziela.
Tylko w ktory dzien lepsza pogoda bedzie ;) |
Mi również pasuje i sobota,i niedziela:),dostosuje się
|
Nam niestety tylko niedziela w tym tygodniu pasuje
|
No to moze byc w niedziele.
Tez na 11? |
nam 11 pasi :p
|
Nam też niedziela o 11 pasuje. Dolina radości to dobra opcja.
|
Nam pasi 11;00 w niedzielę. Podeslę mapkę - gdzie mamy sie spotkać.
ZAPRASZAMU RESZTĘ WILCZKÓW NA SPOTKANIE!!! |
Quote:
Ognicho/grill? |
ok.niedziela 11.reflektuje na te ognisko :),i coś na rozgrzanie :):):)
|
jak sie da ognicho to jak najbardziej
|
A jest tam miejsce na ognicho? Bo jak nie to mozna byc zakupic jednorazowego grilla, chyba ze ktos ma malego i moze zabrac ze soba.
|
Co do miejsca na ognisko - to nie wiem:( Grilla nie dam rady wziąć :(
Będę sama - Sławek na uczelni - zabiore tylko troche jakiegos trunku. |
|
Kurcze znowu rano. A będziecie tam po 12 jeszcze ? Czy już nie bardzo ?
My mamy szkolenia na Żabiance do 12 więc pewnie w ciągu 30 min byśmy dali radę się pojawić :) W którą stronę będziecie szli od miejsca spotkania ? :) Pytanie drugie: Przyznać się kto mieszka na Derdowskiego i ma Wilczaka ? :) |
Quote:
A mozę spotkamy sie o 11:30 ??? Ruszymy w okolice ul .Kwietnej, Bytowskiej, - spacer na pewno potrwa z 2-3 godziny. zatem przyjeżdżajcie!!! To mój telefon 506 355 191. |
Quote:
a tak w ogole kurde szkoda ze znow mnie ominie impreza... w sumie Bow mogłby sie pojawic bo zostaje w Trojmiescie tylko ja wybywam;) No nic bawta sie dobrze!na nastepny spacer bede za to miała Porto;))) |
Quote:
Kiedy wracasz? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Marzen! wracam 29ego |
Dobra 11:30!!! Niedziela.
ZAPRASZAMY RESZTĘ WILCZAKOWCÓW Z TRÓJMIASTA!!!! NIE LENIĆ SIĘ!! BO ZACZNĘ "WYWOŁYWAĆ DO TABLICY". :) |
Quote:
|
Marek jedzie do Brzezna, ech...
|
My juz w domciu, Urciowy wyplumany bo blotnym spacerze:). Dziekujemy bardzo i do nastepnego spaceru :p
|
Garuda wyschla i odlecialo bloto 8).
|
Normalnie tez bysmy woleli taki sposob, ale Smrodu juz musial miec kapiel wiec zaserwowalismy mu nieprzyjemne z pozytecznym :p
Quote:
|
Imbka i jak sie okazuje, tez Vuka ;).
Szkoda, ze pogoda fatalna. Kalina bez sensownie niosla moja kamere... Sa jakies propozycje miejscowe na kolejny spacer? Powiem szczerze, ze po Starej Oliwie nie mialam za bardzo przyjemnosci spacerowac... |
Quote:
Jesli chodzi o miejsce, tez jestem za zmiana, moze jakas plaza niezbyt uczeszczana? |
Quote:
Quote:
Chyba, ze calkiem odpalowac i pojechac do Mikoszewa lub Stegny. No ale to juz paliwo, niestety. I na pol dnia. |
Quote:
|
Moje zabiankowo/oliwskie/sopockie - tez oblegane. Tzn jak sie idzie w glab, to zazwyczaj sa to sportowcy; jogging, rower, nording i wlasnie ci, co chodza z psami jak my.
Prawda jest taka, ze jesli nie chcemy ludzi, to Kaszuby i tyle. Osobiscie proponuje do Ustki na pierogi... |
Ale macie pod nosem takie fajne tereny koło Sulmina przecież - lasy, jezioro, pola... bliżej niż do Ustki
|
My nie dojechaliśmy bo...zaspaliśmy. Gdy obudziłem się po 11 przypomniałem sobie o spacerze...poprzednia noc była zbyt długa ;)
Liczę, że chociaż na fotki się załapię. anula kiedy przyjeżdżacie odwiedzić Trójmiejską bandę? :P |
Niestety tym razem fotek nie będzie :) Byłam sama z Imbusem.
Pomyślę o jakimś miejscu - aby było można rozpalic ognisko i zjeść kiełbachę. Co do miejsca - wszędzie możmy spotkać ludzi - czyli tym nie należy się kierować. Mam....... Za tydzień proponuję Sopot - okolice Brodwina. I tam w lesie niedaleko jest fajna polanka na ognisko :) |
Quote:
A Bałtyku w zimie nigdy nie widziałam... |
Quote:
P.S. I nikt naprawdę fotek nie cykał??? |
Nikt. Ja mialam kamere, ale pogoda byla tak fatalna (fatalna dla sprzetow), ze jej nie wyciagalam...
No chyba ze ktos robil za paparazzi i nie wiemy? |
Niestety nikt nie cykał fotek :( Moze w najblizszą niedzielę :)
U mnie jest tak - jak idę sama z Imbusem - nie mam szans na robienie zdjęć :( Inna sprawa że padało całe 3 h. |
Jak z weekendem? Pogode zapowiadaja fatalna! Ja mimo to sie spotkam, tam na miejscowie, gdzie moze byc ognicho, ale szczerze od razu mowie, ze pasowalaby mi bardziej niedziela. W sobote rano nie wstane, po piatkowych zajeciach na uczelni, ktore mam do pozna.
|
I jak - Niedziela?? Około 11:00 czy 12:00??
Najlepiej przed stacja SKM Sopot Kamienny Potok - po stronie na osiedle Brodwino ( kierunek las). No chyba że bedzie lało to sobie odpuscimy :( Czekam na propozycje!!! |
Moze niekoniecznie tak w samym tunelu z tymi psami?
|
Napisałam - Przed stacją :)
Tam jest petla autobusu 187. |
Ok, zle przeczytalam :) Ja w tym tunelu spotkalam sie kiedys z Julia i Guardem - tragedia! Halas nie do zniesienia ;)
|
My niestety musimy odpuscic w tym tyg, po prostu nie wyrobimy czasowo. Mam nadzieje ze w przyszlym nam sie juz uda. Milego spaceru :p
|
Quote:
|
Vuko oczywiście chętny,mam nadzieje że dojdzie jeszcze kilka osób,a jak by padało zawsze można zajść do Koliby:),na piwko:):):),(chociaż ognisko lepsze)
|
Quote:
|
Dobra alternatywa z ta Koliba. Jak bedzie padac to zawsze z SKM Potok mozna pojsc faktycznie nad Potok i plaza do Koliby.
|
Quote:
Quote:
|
Niestety my sie wykruszamy :(. Sprawy rodzinne.
Za tydzień - jesteśmy chętni i wtedy mozemy zrobić ognisko. |
w takim razie proponuje przełożyć spotkanie na następny tydzień, żeby było nas więcej. I może pogoda dopisze :)
|
Jak ze spotkaniem w ten weekend? Nam bardzo zalezy bo Uro sie kozak robi, wiec potrzebuje trzepania tylka :D
|
Wśród Naszych owieczek ciężko będzie znaleźć sztukę, która byłaby chętna do takiej konfrontacji ;)
|
My chetni na spacer i przetrzepanie skóry Urciowi :twisted::twisted::twisted:
Niedziela??? I gdzie?? Będe tylko z Imbusem. |
Quote:
pozdrowienia dla dzielnej ekipy trojmiejskiej:) |
Mnie wszystko jedno czy sobota czy niedziela. Garuda z checia sie z Uro pobawi :)
Czyzby Bowek byl? :) Czy robimy ognisko? |
Mnie tez wszystko jedno czy sobota czy niedziela byleby sie spotkac, dostosuje sie :p
|
To sobota - 12;30 - tak aby Bowkowie zdązyli.
Ale gdzie??? Ja będę sama i nie wiem czy uda sie nam zrobić ognisko?? Mozemy spróbować. Moze tak jak ostatnio - Przed SKM SOPOT Kamienny Potok - od strony lasu???? |
Mnie pasuje Potok
|
Sobota nam pasuje, takze bedziemy :p
P.S. Ja bym tate zabrala bo chcialabym zobaczyc jak on sobie by dal rade z Imbusem, w razie gdybyscie musieli wyjechac a spacer by byl planowany. |
My na pewno będziemy - to 12:30 przed dworcem SKM na kamiennym Potoku. zabierzcie scyzoryki, karimaty, kiełbaski itd.
Asia zabieraj tatę!!! Wezme dla Imbusa kaganiec i moze chłopaki sobie wszystkie pobiegaja:rock_3:twisted: |
Quote:
P.S. Z tego co wiem jutro bedzie jeszcze Luna i Vuko na spacerze. |
My z Vuko będziemy napewno,na ognisko co trzeba wezmiemy,:)
|
Przepraszam ale ja nie dam rady spotkać się z Wami :cry: Kręgosłup...:(
Bawcie sie dobrze. Niestety nie jestem wstanie Wam wytłumaczyć gdzie w lesie jest to miejsce na ognisko...:( Mozecie iść do Koliby - tam mają kominek! |
To jak kombinujemy?
Ja moge sie gdzies spotkac, ale tej miejscowy na Potoku nie znam... Plaza? Sobota za dnia, sporo ludzi... |
Szkoda ze nie bedziesz, ale sprawy z kregoslupem trzeba brac na powaznie, wracaj do zdrowia.
Quote:
|
Ja zawiadomiłam : Skrzata, Marzenę, Bozenę i Asię.
Nie wiem kto sie jeszcze wybierał..:( |
Vuko i Urcio beda na miejscu tak jak umowione czyli Sopot Kamienny Potok od strony lasu o 12.30. Na miejscu zdecydujemy gdzie idziemy.
|
Quote:
|
Quote:
|
Ja chyba bede, jakby co to bede dzwonic.
Tak pomyslalam, ze mozemy sie tam spotkac, a pozniej w dol isc na plaze, w tym lasku co plynie Kamienny. Milo tam jest |
To jest bardzo dobry pomysl, wazne zeby sie spotkac.
|
My będziemy w umówionym miejscu i 12.30-ci,tak będzie najlepiej i wtedy ustalimy co robimy i gdzie idziemy,ale wydaje mi się że to miejsce co mówiła Marzena będzie najlepsze
|
Z tymze tam psow nie puscimy luzem...
Czas sie zbierac, a tak milo pod kolderka bylo ;) |
Quote:
|
Padly mendy?
|
Uro dopiero teraz padl tak na powaznie. Bo po kapieli to focha zalapal, nie chcial na mnie nawet spojrzec tylko wgapial sie w telewizor bo mu animal planet wlaczylam. Couch Potato sie z niego robi :evil:.
Na szczescie juz mu przeszlo , wiec pogonil koty i teraz spi obok mnie na fotelu.:p |
Luna zasnęła już w aucie, a teraz nadrabia zaległości i "sprząta" przed niedzielą ;) dziękujemy wszystkim za kolejne spotkanie :p
|
Gdzie moje maniery, ja tez bardzo dziekuje za spotkanie.
Jak szlismy do samochodu, Uro postanowil wyrazic swoj zal ze spotkanie sie skonczylo i na srodku ulicy nagle zawyl:shock: . Coz widac ze teskni za wilczakami:) |
hehehhe. ja prowadziłam ba ciągnęłam Bowka jak osła za sobą, nie chciał iść ze swojom panciom... bo koledzy i koleżanki zostali z tyłu... to sie nazywa przywiązanie...;)))))
przepraszam za takie spóznienie i dzieki za wspólne spacerowanie!:) |
Mari, sa jakies fotki?
Garuda po powrocie dostala kurze lapy i padla ;) Dzieki za spacer, zawsze to milo sie przewietrzyc... 8) |
Zdjęcia będą niebawem. Sama czekam na nie z niecierpliwością..
|
All times are GMT +2. The time now is 23:44. |